ER JEG BLEVET FOR GOD TIL AT SIGE NEJ?

VELKOMMEN TIL KLUB 27

…Okay, titlen lover måske mere dramatik, end indlægget egentlig indeholder – og bare rolig; jeg har tænkt mig at blive hængende MANGE år endnu. Men i hvert fald har jeg FØDSELSDAG i dag og fylder hele 27 år!

Dét dér med at blive ældre er en sjov ting, ikke? Tidligere var det en ret stor deal for mig at blive ældre, og jeg har faktisk frygtet at nærme mig de 30 – men ikke længere. 30’erene er de nye 20’ere, og jeg er ingenlunde skræmt af alder. Som jo bare er et tal… Som man så klichéfyldt siger, når man bliver ældre.

Jeg blev vækket med sang og morgenbord, og min kæreste og jeg sad og snakkede om tidligere forventninger til at fylde 27, og om jeg havde opnået, hvad jeg ville. For at være helt ærlig, så har mit liv taget en drejning gennem bloggen, som jeg aldrig havde forudset for ti år siden – og derfor nej, har jeg ikke opnået, hvad jeg troede – men jeg har opnået så meget andet. Jeg havde regnet med hus, børn og faste arbejdstider på dette tidspunkt i livet, men i stedet har jeg fået afløb for min kreativitet og evige behov for selviscenesættelse gennem mit arbejde, jeg har en fantastisk kærteste, en skøn lejlighed, ubærligt dejlige veninder og en masse frihed. Så jeg er temmelig tilfreds.

Jeg vil nyde dagen med gode mennesker, og jeg håber, at I nyder den lille smule solskin, jeg har givet jer, gennem min engleagtige opførsel det sidste år.

6 comments

 • Mia

  Er det mig der er helt off, mht. at mene dit look på billedet spiller totalt i dag!? Opsatte slangekrøller, rød læbestift og sorte fjer – det kunne godt være mit nytårslook.
  (Og tillykke med fødselsdagen!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, du har totalt ret! God nytårsinspo :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for solskinnet og kæmpe tillykke :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Tillykke Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

ER JEG BLEVET FOR GOD TIL AT SIGE NEJ?