I DREAM TO WEAR...ON A SUNDAY

GET INSPIRED BY – SILLE SØRENSEN

sille8 sille1 sille2 sille16 sille5 sille9sille6hejsille10sille11 sille7 sille4sille13 sille3 sille15
20-årige Sille Sørensen fra Næstved er vild med minimalisme, og så søger hun inspiration alle vegne. Til dagligt blogger hun på Sillewho, studerer journalistisk – og så er hun webpraktikant hos Cover.

Hvordan vil du beskrive din stil? Minimalistisk og mørk.

 Hvad består din “uniform” af? Løse jakkesætsbukser, en langærmet tee fra T by Alexander Wang, et par grove støvler med hæl og min Chanel 2.55

Hvor kan du bedst lide af shoppe? Nettet. Uden tvivl. Især på hjemmesider som Trendsales og Vestiaire Collective, hvor man kan finde guld til en billig penge. Ellers er H&M en high street perle for mig.

Hvad er god stil for dig? God stil er for mig når man ikke prøver så meget. Jeg bliver altid mest inspireret af de mennesker, hvor stil bare er en naturlig del af dem. Mode kan let blive påduttet og falskt, med mindre man føler sig tilpas i det man ifører sig.

Hvor inspireres du, hvad/hvem inspireres du af? Jeg inspireres hele tiden, alle steder. Jeg tror det er en vigtig evne at have, at man ikke kun bliver inspireret ved at sætte sig ned og læse blogs. Man skal kunne se muligheder i alt. Jeg finder meget inspiration i mine veninder f.eks.

Hvem er din yndlingsdesigner? Jeg må sige at Alexander Wang rammer mig oftest. Hans basic items og afslappethed fungerer virkelig godt for mig, og så må jeg bare style det, så det ikke bliver helt så sporty som det måske er ment.

Hvad ville du aldrig iføre dig og hvorfor? Jeg har efterhånden lært, at jeg ikke skal iføre mig items som jeg føler mig utilpas i. Hvis jeg er det mindste i tvivl omkring det jeg har på, så skal jeg ikke have det på. Derfor kan jeg ikke sætte mig fast på ét item jeg aldrig ville tage på. Det handler meget om pasform, situation og så selvfølgelig udseende.

Bedste fashionråd? Slap af. Der er mange dygtige modemennesker, der dikterer en masse ting, men det er ikke ensbetydende med, at vi alle skal gå med det. Tag de ting til dig, som du kan se dig selv i, og så lad de fine mennesker om alt det andet. På den måde danner du det mest personlige look.

16 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR...ON A SUNDAY