NEW YEAR...OLD ME?

Kære alle jer

Under oprydningen af min blog forleden gik det op for mig, at jeg aldrig har sagt endeligt farvel til bloggen, samt jeres og min egen tidsmæssige investering heri. Selvom det nu er lang tid siden mit sidste indlæg, skylder jeg jer en kæmpe tak.

Sikke en rejse. Sikke et eventyr. Bloggen åbnede mange flere døre, end jeg nogensinde havde turde håbe på – og det er trods mine, sommetider, urealistisk håbefulde forventninger til fremtiden.

Jeg startede bloggen som et såkaldt hobbyprojekt. En flugt fra den virkelighed, jeg befandt mig i, da jeg som usikker teenager manglede følelsen af fællesskab. Det fællesskab insisterede jeg på selv at etablere, og det fandt jeg med jer. Virtuelle venskaber er en skør størrelse, men mange af disse udviklede sig faktisk til reelle, dybe relationer, som jeg også nu nyder godt af. Ligeledes forblev mange af disse møder i blogland med afstand; disse nyder jeg på en måde også fortsat godt af gennem mit “virke” (lorteord, men I ved, hvad jeg mener) som såkaldt influencer på Instagram og TikTok.

Influencertitlen behager mig faktisk ikke. Jeg kan jo egentlig ikke tillade mig at antage, at jeg influerer nogle – men jeg skaber dog content med henblik på samme, så lad os kalde mig content creator i stedet.

Som den skarpe (tidligere, øh, eller nuværende?) læser måske har opdaget, har jeg sorteret gevaldigt ud i tidligere indhold – ønskelister, outfits og småopdateringer er blevet slettet, og jeg har altså valgt kun at beholde indlæg med en slags substans samt mine “Get Inspired By”-posts. Det har efterladt bloggen forholdsvis tom, men, i min optik, fyldigere end før. Ikke alt ældes lige godt, vel? Jeg savner i hvert fald ikke collager med highstreetfavoritter.

Jeg vil takke alle de, der gennem årene har sendt gode vibrationer min vej og fulgt med her på sitet. Det var en decideret æra i mit liv, som jeg nu ser tilbage på med stolthed. Jeg er så beæret over at have haft så mange spændende, kloge og kærlige læsere. I blev mit fællesskab i en tid, hvor jeg følte mig alene, og I har hjulpet min karriere på vej.

Jeg håber, I har lyst til fortsat at være med på rejsen gennem mine nuværende og fremtidige kanaler – og hvis ikke, skal I alligevel vide, at I gjorde en kæmpe forskel for en lille, vild kanin, som mig. 

Tak.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

NEW YEAR...OLD ME?