OPTURE OG NEDTURE - SINGLE EDITION

10 TYPER PÅ TINDER, DU HELT SIKKERT KENDER

Den eneste reelle positive side af singlelivet er min mulighed for at clickbaite på diverse datingguides – så here you go! Tinder er seriøst god underholdning, og et medie, man ikke skal undervurdere – jeg opstøvede trods alt min søde ekskæreste herigennem!

Dog har jeg bidt særligt mærke i disse 10 typer, som synes at fylde størstedelen af mit feed:

ikke-navngivet-1

Fuckboy’en
Youngster fuckboy’en er netop flyttet i lejlighed med sine 2 bedste kammerater på ydre Nørrebro (host…Nordvest!). Han er korthåret, veltrænet, umådeligt lækker (muligvis også model, eller lidt derhenad), og dyrker retro 90’er referencer i sin stil, gerne med Adidas tracksuits, vintage Versace og limited edition sneakers – og er selvfølgelig tatoveret. Som titlen antyder, er han ung – 25 eller derunder – og den type, du ender med at have sex med på første date. Selvom han udstråler alt andet end stabilitet, drages du af hans kækhed og selvtillid – men tag dig i agt – han er ikke interesseret i at blive tæmmet. Endnu.

james-franco-and-the-atl-twins

Kan du gætte hvem, jeg er?
I kender det helt sikkert – en superflot fyr dukker op på et billede…ved siden af sine 2 bedste venner. Og HVEM af dem er det så egentlig, du siger ja til?

ikke-navngivet-4

Jakkesættet
“Cand.merc.jur. i creative innovative strategy financial business marketing på CBS”. Jakkesættet er, som titlen nok antyder, en dedikeret sælgertype med en lang og meget fin uddannelse bag sig, som han egentlig startede på for at imponere sin far. Han drømmer om en stor bil, et hus på strandvejen, og en præmiekone, han kan skifte ud, når hendes silikonebryster begynder at hænge.

noerd

Nørden
Nørder er der nok af på Tinder – de har nemlig været for generte til at tage kontakt til, og opsøge, kvindeligt selskab, gennem deres liv, og ser pludselig en oplagt mulighed for introvert interaktion gennem mediet. Nørden er en reel, enddog lidt usikker date, som kræver, at din tålmodighed rækker til en lang række dates, før der sker noget.

ikke-navngivet-3

Adventure Guy
Skisport? JA TAK! Dykning? HELT SIKKERT! Bjergklatning? SELVFØLGELIG! Adventure-fyren er en adrenalinjunkie, som elsker at rejse og opleve (hvilket HELT sikkert også fremgår af hans profiltekst!), og som har svært ved at sidde stille. Hans yndlingsfilm er Into The Wild, og han drømmer om at flygte fra sin kedelige tilværelse herhjemme for at lave noget betydningsfuldt i verden. Adventure-fyren har som regel et temmelig appellerende udseende og en formidabel krop, men er mere vandt til at HANDLE end at TALE, og kan derfor være ret sløv på samtalefronten.

pump

Pumperen
Pumperen findes i mange forskellige typer, men er kendetegnet ved sin billedstil, som altid er indeholdende bar overkrop og selfie i træningscentret. Pumperen er desuden enormt solbrun udenfor sæson, er tatoveret, vild med sweatpants – og bærer ofte kasket. Pumperen har derudover for vane at informere om sin højde og/eller vægt i profilbeskrivelsen. Han er som regel langt dybere og varmere, end han giver udtryk for gennem sin sociale status som hård negl, og har et stort beskyttergen.

art

Kunstneren
Kunstneren er en kliché, der godt selv er klar over sin egen malplacering på et SÅ popkulturelt medie. Han er enten musiker, digter, forfatter eller kunstner (ved siden af sit deltidsjob, for han kan ikke rigtig leve af sin passion), og kunne, grundet sin komplet mangel på selvironi og egentlige usikkerhed, aldrig drømme om at skrive til dig først. Kunstneren er spændende på afstand, men endnu mere spændende, når du kommer tæt på og opdager dybderne, så be aware.

ikke-navngivet-2

Hipsteren
“Her er en selfie i solskin med mit fuldskæg, som måske liiiige er blevet en anelse for langt”, “Her er et billede af mig, der drikker sort kaffe på Vesterbro” og “Her er et billede af mig, der har the time of my life med et kækt københavnerkort hængende over mig”. Hipsteren er en rar fyr, oftest tilflytter fra Jylland til København, som du ikke må gå glip af at date. Han er sød, nede på jorden og giver helt sikkert en øl på sin stambar i Kødbyen.

funnyikke-navngivet-3

The Funny Sidekick
The Funny Sidekick har en naturlig, ironisk distance til mediet, ligesom til så meget andet i livet, og kan karakteriseres ved sin billedstil, som indeholder humoristiske undertoner, og så selvfølgelig en tekst fyldt med selvironi. The Funny Sidekick er ikke nødvendigvis vandt til at være den store scoretrold, fordi han normalt kun hænger ud den drengegruppe, han spillede fodbold med i folkeskolen, og kan derfor virke en smule akavet på første date.

club

Clubberen
“Eneste fællesinteresse: Chateau Motel” – meget sigende om den eksotiske clubber, som ved, hvad han vil have, og som er vandt til at få det. Hvad han ikke kan købe med coke, Belvedere vodka og fri entré, kan han alligevel tilsnuske sig efter mange års erfaring: Clubberen har det hele i munden, og er så bevandret i datinggamet fra den ugentlige bytur, at han ved præcis hvordan, han skal charme trusserne af dig. Han går konsekvent efter yngre (og usikre) piger, som han kan lokke til blowjobs på toilettet, og er en farlig spiller, fordi han selv laver reglerne. Clubberen vil insistere på at møde dig i byen, og aldrig til en øl eller kaffe alene, fordi han i virkeligheden lider af traumer fra barndommen og er pissebange for at blive gennemskuet.

Stereotyperne eksisterer selvfølgelig, og stregerne i dette indlæg er stramt optegnede – hvilket skal tages med et gran salt. SELVFØLGELIG findes der skønne og varme mænd, også under ovenstående kategorier. Kunsten ligger i virkeligheden i at finde de mænd, der ligger mellem nedenstående typer – og så er der jo en type til os alle. Indlægget er krydret med lækre mandfolk fra So Handsome It Hurts.

Kom endelig med tilføjelser i kommentarfeltet – og læs også mine Tinder guidelines og min store Tinder-guide.

33 comments

 • Josephine

  🙏🏻 😂 Godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alex

  Hvad med pigen der kysser sin hund på munden? Eller fodrer et dådyr? Eller skriver “søger kun noget seriøst”.. for at dække over at hun knepper på første date…….. kunne blive ved.. xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, vil vildt gerne lave en tøse edition, men det kræver lidt hjælp fra en mand!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så er der ham med alle de dårlige billeder og kun ET godt – han endte med at være endnu pænere end alle sine billeder! Og nu er der sgu endnu en tinderbaby på vej😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, jeg elsker det – kæmpe tillykke herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  Fuldstændig spot on! ELSKER DET, virkelig! Specielt clubberen kan virkelig ikke beskrives bedre! Keep up the good work, Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Spot on, Marie! Bedre kan det ikke siges.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Sjovt indlæg! Hvad er din mening egentlig omkring venskab med en eks? Er du venner med din eks?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er altid svært i perioden efter – så selvom min holdning egentlig er, at det burde kunne lade sig gøre og helt sikkert ville være rart, ved jeg også, at det tager tid. Men jeg er venner med Sophus f.eks., men det har taget lang tid at etablere og krævede en lang pause!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Haha, som cand.merc.jur-studerende på CBS blev jeg næsten en smule stødt. Og det er på trods af, at jeg hverken er mand, går i jakkesæt eller skulle læse lige præcis dét for at imponere min far – og jeg kan godt se ironien…. Men størstedelen af os (inklusiv drengene) er altså ikke så slemme :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Åh gud, er gift på 7.år med “pumperen” Vi mødtes på netdate, men typerne derinde, var præcis som du har beskrevet også “dengang” Tak for et fedt indlæg, hahahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Marie,
  Hvor er din basic hvide top fra, som du er iført på dit instagram billede med de flotte krøller? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  åh hvor er det rigtigt,især nummer 10. der er også, i sammenhæng med gruppe-billede-fyren, ham der kun har billeder med solbriller eller bagfra. den mystiske som højest sandsynligvis ikke er så smart i virkeligheden ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Genialt! 😂 Elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, nej og er man lige som jeg lidt opad i årene, oplever man at profilbillederne er mindst 10 år gamle og at de kun tilhører fuckboy kategorien. Så Tinder er ikke mit game ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Eller klassikeren, hvor man falder for det til dels eksotiske profilbillede af en smuk mand med markerede kæber, dybe brune øjne, sort hår og solgylden hud. Det-er-for-godt-til-at-være-sandt-følelsen opstår og man trykker ind på profilen og opdager til sin store skuffelse, at han enten er på udveksling i københavn eller værre… at han blot er turist og er ”in copenhagen for a few days, wanna meet/show me the city?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   HAHA, dem lavede jeg seriøst så mange af den første uge! Nu går jeg pænt udenom ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Uff! Jeg troede faktisk, at du ikke behøvede at anvende tinder fordi dit netværk lader til, at være så stort, så når diverse mænd hører rygtet om, at den lækre Jedig dame er blevet ledig, så vælter det ind med invitationer ?! .. det er måske ikke tilfældet? Suk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, ikke rigtigt, desværre! Men er glad for tiltroen :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, åh, hvor er jeg glad for ikke at være på kødmarkedet – men omvendt må I hente mange gode grin hjem :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Iog gameren hvor hans profilbillede er taget med webcam, og profilteksten indeholder hans ynglingsspil og slutter af med “du skal være intreseret i Lan aftener”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der mangler fyren, der står med et barn på armen på første billede, og i teksten skriver, at det er nevøen/niecen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahah SÅ fedt indlæg, og SÅ rigtigt altså 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  èn ting er dog sikkert: jeg har aldrig mødt fyre på tinder, der er i nærheden af at ligne de billeder du har postet. haha! Desværre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det gør også mig lidt ked af det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  😂😂
  Jaaaa, endelig flere tinderguides. Flere guides til os fortabte i singlejunglen, tak! 😘😅

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

OPTURE OG NEDTURE - SINGLE EDITION