VARMEN FORTSÆTTER - OG HER ER DIN NYE BADEDRAGT:

KALDER ALLE MÆND MED SØSTRE!

…I aner ikke, hvor priviligerede, I er. I har fået en direkte adgangsbillet til den kvindelige psyke, vores handlemønstre og dramatiske natur. Nej, jeg snakker selvfølgelig ikke på vegne af alle kvinder – de, der har læst med, ved forhåbentligvis nu, at jeg altid taler på egne vegne – men fuck, hvor mænd (heteroseksuelle – det andet kan jeg ikke udtale mig om) med søstre bare har et forspring, når det kommer til dating. Jeg dater helst mænd med søstre. Altså, ikke at jeg direkte søger det – men jeg ender som regel på date med mænd med søstre. Og mit dating-arkiv taget i betragtning, er der en seriøs råd tråd i præcis denne type mænd. Faktisk, den eneste røde tråd, der er i mit dating-arkiv. Måske mænd med søstre også helst dater kvinder med søstre?

Jeg har altid fundet søskenderoller sindssygt fascinerende – ikke blot for familietrivslen, men for fremtiden. Hvor vi fødes i søskendeflokken har kæmpe betydning for vores videre færd.

Okay, jeg er vist nok temmelig totalitær her – men giv mig lige lov til at generalisere lidt for pointens skyld… og JA, jeg har virkelig gjort min dating-research. Eller, jeg har i hvert fald datet enormt meget OG bredt.

Som sagt, dater jeg helst mænd med søstre. Da jeg selv er storesøster til en lillesøster, har jeg hele livet navigeret i det feminine følelsesregister, og trives klart bedst heri – eller i hvert fald med en forståelse af mit ståsted. Jeg er en pige-pige, som elsker tøj, følelser, Sex & The City og popmusik. Mænd, der har oplevet kvinder tæt på i en familierelation, har derfor større tendens til at relatere til og forstå mine interesser, synspunkter og måde at kommunikere på.

For at køre tanken endnu længere ud, trives jeg faktisk allerbedst forholds-wise med mænd med småsøstre. De er kærlige, forstående, beskyttende og nærværende. Jeg har rimelig svært ved at give kontrollen og magten videre, og kan nærmest kun gøre det, hvis jeg ender med en storebror til en lillesøster. Mænd med storesøstre har jeg altid haft sindssygt let ved at bonde med – måske fordi jeg netop selv er storesøster. Men de er som regel mere afventende, enddog virkelig respektfulde omkring kvinder.

Jeg har virkelig svært ved at læse mænd med brødre. Jeg kan sågar føle, at vi er fra forskellige planeter. Jeg bliver altid sygt overrasket, hvis de vil ud igen efter første date – fordi jeg OVERHOVEDET ikke får dén vibe foræret. Jeg føler, jeg skal tage en form for bro-rolle, som jeg slet ikke kan finde ud af.

Måske jeg også bare er fjollet og overanalyserende… men det er da spøjst, ikke?

6 comments

 • Camilla Kirstine

  Søskende og deres indflydelse og betydning for ens liv er et vanvittig interessant område.
  Faktisk har alle mine seriøse, langvarige forhold været med mænd med storesøstre. Selv er jeg pige mellem en storebror og lillebror.
  Jeg tror aldrig (?) jeg kommer til at kunne indgå i et forhold med et enebarn – dette af adskillige årsager. Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har jeg aldrig tænkt over faktisk! Men tænker selv tit over, hvor stor betydning ens nummer er i søskendereækken og om man har haft søstre eller brødre – men har aldrig overvejet et match og om den jeg datede havde søstre eller brødre. Men tror helt klart der er noget om det! Det handler jo også om de tilknytningsmønstre vi har tror jeg, måden vi knytter os til andre på, og vi kan nok bedst med nogen der har det modsatte mønster end os selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Em

  Årh, det er så sandt altså. Søskenderoller ER mega fascinerende. Og jeg er ret stolt af, at jeg normaltvis er rimelig god til at gætte hvilken plads søskendeflokken en person har (lillebror/søster, mellembarn, storebror/søster), også selvom jeg kun kender en person overfladisk. Synes ofte det er helt vildt nemt, ud fra deres væremåde, at regne ud, om de er storesøstre eller lillesøstre (/brødre, hvis det er fyre). Dog er tvillinger svære – først når man har set dem sammen med deres tvilling giver det mening!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LK

  Jeg har det på præcis samme måde – dog er jeg nu endt med en fyr med to brødre..😊 Der er bestemt kanter der skal slibes til..😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Lol, det er lige gået op for mig, at jeg kun har haft kærester med brødre. Er jeg så bare mega bro-agtig?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, har du selv en bror? De er også som regel ret lækre, de der brødre til brødre :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VARMEN FORTSÆTTER - OG HER ER DIN NYE BADEDRAGT: