MINI-DAGBOG OG KØB FRA MALMØ

“HOLD KÆFT, HVOR ER DU STILLE, MARIE!”

f6d590a7-fbc7-4de4-9758-bf094172614f

…en sætning, jeg ellers hverken hører eller siger tit, men som ikke destro mindre er en sandhed i øjeblikket. I hvert fald herinde. Jeg føler lidt, at jeg svigter mine læsere i øjeblikket, men alle skal vide, at jeg har det fantastisk, og lige er gået ind i den mere intensive del af øveforløbet på Legally Blonde, og derfor prioriterer det meste af min tid dér, og resten af min tid på de mennesker omkring mig, der både fortjener kærlighed og opmærksomhed – samt resten af mit arbejde, som i den kommende periode involverer videoskydninger, møder og photoshoots. Jeg gør, hvad jeg kan for at opdatere på Instagram, og kan derfor anbefale jer at følge med dér, hvis I savner mig lige så meget, som jeg savner jer.

Jeg begynder at få seriøs kildren i maven ved tanken om snart at skulle stå på scenen i den krævende rolle som Elle Woods, og bruger meget tid på både at øve op på stoffet og være til danse-, kor- og stagingprøver, og så bruger jeg enormt meget tid med det fantastiske team af personer, der medvirker i produktionen. Det er enormt givende for mig, og jeg har det faktisk helt ekseptionelt godt i øjeblikket.

Det var bare en lille opdatering herfra, så I ikke tror, der er sket mig noget. Jeg håber, at I også har det fantastisk.

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI-DAGBOG OG KØB FRA MALMØ