I DREAM TO WEAR

10 TRICKS TIL MÆND, DER VIRKER (PÅ MIG)

img_9890

Selvfølgelig er jeg for ligestilling – men jeg elsker også virkelig at føle mig feminin og som en rigtig kvinde, hvilket sommetider for mig indebærer nogle tydeligt definerede kønsroller. I hvert fald skal du læse grundigt med herunder, hvis du ønsker at score mig (og muligvis også et par af mine medsøstre):

1. Få mig til at grine. Uden at presse for meget, selvfølgelig, for at bliver det bare akavet. En let og legesyg tone i en relation er guld værd.

2. Lav morgenmad til mig dagen derpå. Vi kvinder connecter intensivt efter en hed nat, så vi har brug for lidt ekstra kærlighed morgenen efter, for ikke at føle os brugt. Desuden indikerer det forhåbentligvis madlavnings-skills, hvilket er totalt plus i bogen!

3. Stil spørgsmål. Jeg datede engang en fyr, der var verdensmester i at stille gode spørgsmål, og derefter virke som om, det var det vigtigste i hele verden for ham at få besvaret. Det var muligvis ikke helt sandhed, men følelsen var super lækker, og bandt os sammen. Omvendt kan jeg tænde helt af på fyre, der slet ikke virker nysgerrige på mit liv, og helst bare snakker om sig selv. Balancen skal være i orden.

4. Kys mig på halsen. Jeg er super følsom omkring hals, nakke og øre, og forguder simpelt hen at blive kysset og nusset her.

5. Hold øjenkontakten. Selvom det gør mig forlegen, genert og rød i hovedet, så er det virkelig en stærk følelse, den lidt for lange øjenkontakt kan frembringe!

6. MÆRK MIG! Når det kommer til selve akten, så er man altså to om at skabe den intense oplevelse. Følelsen af samhørighed skal være til stede – både ved kærlig elskov og hårdere handlinger.

7. Skriv til mig. Ligesom med morgenmaden, så har vi kvinder ofte brug for lidt ekstra bekræftelse efter at have givet os hen, og en lille SMS efter kan gøre underværker. For mig er reglen, at den person, der skal skrive først, ikke er den person, der sidst tog initiativ. Og var vi hos dig sidst, er det mig, der skal skrive næste gang – var vi hos mig, skal du altså skrive til mig. Det lyder plat, men det fungerer.

8. Inviter mig ud. På dén måde er jeg meget klassisk kvinde, og elsker både at blive opvartet og “vist frem”. Det er super sexet at være ude sammen, når kemien er god, og viser engagement.

9. Kys mig først. Jeg er af den gamle skole, og vil helst kysses, før jeg selv kysser. Min ekskæreste gav mig et super uskyldigt kys efter vores første date, og det var bare virkelig en bekræftende, rar og alligevel uskyldig fornemmelse.

10. Løft mig op på køkkenbordet og kys mig. Det er muligvis det mest sexede, man kan gøre. Jeg bliver helt varm bare ved tanken.

Har I selv nogle favoritter, når det kommer til mandetricks, der virker?

4 comments

 • Frederikke

  Overraskelser er næsten altid en sikker vinder. Ikke nødvendigvis i form af noget materialistisk. Men når en mand tænker på hvordan han kan gøre noget specielt for mig, som jeg ikke lige forventer, så bliver jeg altså helt vild i varmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Omfavnelse: et kram, hvor jeg bliver begravet og holdt tæt, et kys hvor hænderne omfavner mit ansigt, akten hvor jeg bliver holdt om og mærket, ja endda det at holde i hånd og lade fingrene glide hen over hinandens hænder. Det virker bare hver gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Et meget fint indlæg. Min kæreste følger ofte med over skulderen, når jeg sidder og kigger på din Instagram og din blog. Lad os være ærlige; han synes du er ret så pæn, og ja.. Det kan jeg kun give ham ret i ;) dog slyngede han denne kommentar ud forleden : ” hun er sikkert en kvinder, der stiller høje krav til mænd og deres indkomst”. Og her tror jeg selv ikke på, at du vægter indtjening, status og uddannelses højest, når du vælger mand? Eller har det en betydning for dig? Beklager hvis det bliver ret privat nu; men ærligt synes jeg ikke, at du kan og skal være tjent med, at mænd derude har alle mulige fordomme om dig fordi du går i dyrt tøj, ser godt ud og bor i en fin lejlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg er super selvstændig, og vil gerne være ligeværdig med en partner – så aldrig i livet, om jeg vil være økonomisk afhængig af en mand, men jeg ønsker heller ikke selv at være “forsørger” til en partner. Vil langt hellere date en pædagog med et godt hjerte end en bankdirektør uden tid til familieliv :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR