MINE BEDSTE VENNER OG JEG: EMILIE VINTERSBORG

ONDT I HJERTET

img_6509

Kender I følelsen af, at kroppen klemmes sammen i kramper, fordi hjertet slår udefinerbart forkert?

Jeg har skubbet mine følelser til side de sidste mange dage, og derfor ikke berørt et meget personligt emne, som jeg alligevel på én eller anden måde føler, jeg skylder jer at redegøre for… Det har taget sin tid at skrive indlægget her.

Philip og jeg er ikke kærester længere. Beslutningen tog vi i fællesskab, og kom efter en lang periode af manglende hverdagsglæde og et uændret ønske om at forandre hinanden. At ville hinanden – og have kærligheden dertil – er bare ikke nok til at leve livet sammen. Med tiden indser man vigtigheden af fælles værdier, drømme og standpunkt i livet, og på mange punkter var Philip og jeg for forskellige. Selvom jeg er lettet over beslutningen, har selv samme ændret hverdagen på et splitsekund og placeret mig i en sårbar situation. Tosomheden og det store kendskab til hinanden er så magisk at opbygge, og så hårdt at smide væk.

De af jer, der har fulgt med de sidste otte år har været vidne til tre store kærlighedshistorier i mit liv: Kasper, Sophus og Philip, og jeg fyldes på en måde med skam over min egen, barnlige naivitet og forventninger til kærlighed, som manifesteres til ekstremerne grundet mediet her.

For første gang føler jeg ærgerelse over ærligheden – for I må vitterligt sidde på den anden side af skærmen og tænke, at jeg er en rablende skør romantiker med medieliderlighed, men sandheden er egentlig, at jeg bliver så glad i låget af forelskelse, at mine hjerne slet ikke kan andet end at angribe kærligheden (gang på gang) med en tro på den eneste ene, og derfor også en lyst til at fortælle hele verden hvor heldig, jeg føler mig.

Jeg kender kun mine følelser nu – her – i dag, og når forelskelsen indtræffer, er jeg blændet af lykke og ude af stand til at lave strategier for noget så usexet som deling online og fordele/ulemperne herved.

Bloggen er nu engang MIG, og måske til tider for ærlig. Men jeg har været ærlig hele vejen igennem og følte derfor også behov for at knytte et par ord til situation “offentlig kærlighed”. Og når alt dette er sagt, så er jeg alligevel glad for, at jeg har jer at dele det med.

56 comments

 • HOV DU! Fejr at du TØR elske og være forelsket. Fejr at du ikke er bange. Vær aldrig flov over at have følt eller været til stede i et forhold. Jeg læser dette indlæg alt for sent nok. Men hvor er det smukt skrevet. Som det ultimative farvel til den kærlighed. Ondt i hjertet betyder at i havde noget. HIGH FIVE til dig for at du tør føle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har fuldt dig siden du boede i Næstved og flyttede sammen med de daværende kæreste Kasper og hvor fantastisk det kan været at læse om kærligheden mellem dine kærester og dig har været fantastisk vi alle er igemmen nogen forhold som er fantastiske men ikke det rigtige på den lange bane og man bliver stærkere for hver gang tror ikke der er nogen der tænker at det er volsomt med din forelskelse bare at du også er et mennekse som alle os andre :) du er helt fantastisk og gør jeg bliver ved med at følge med i dit liv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  De tog gange, du har fundet sammen men en, har du virkelig virket oprigtigt lykkelig gemmen dine indlæg – og det kan man da kun blive glad i låget over(hvis indlægget selvføglelig er oprigtigt – det er jeg dog slet ikke i tvivl om!) og uanset hvad, så håber vi for alle, at det er sådan de føler om deres partner.

  Det er jo kun synd, hvis det så ikke går. Det er hverken latterligt at være forelsket, lykkelig eller såret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Desværre gør hjertet ondt flere gange for nogen, inden man finder den rigtige. Det er ikke forkert at tro på kærligheden, for kærlighed holder os i live. Jeg håber de dejlige mennesker i dit liv smider en masse kærlighed efter dig de kommende uger. Jeg sender hvertfald kærlighed i din retning! Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie, sådan er livet – hvis folk tænker noget dårligt om dig, er det da dem der er åndssvage. Kærlighed er fantastisk, og du skal da fejre det lige som det passer dig. Offentlig person eller ej.
  Knus fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Enig med alle de andre! Det er så cool at stå ved det man føler. Og så tænker jeg desuden også tæt på, at man skal huske at værdsætte både glæden og smerten ved at føle livet så stærkt :) Det er bestemt ikke alle der er det forundt, og det er i sidste ende synd for dem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvis vi ikke tror på kærlighed, har vi ikke noget at leve for. Jeg ville ønske, jeg kunne tro bare halvt så meget på eventyret, som du gør. Og jeg ved at jeg ikke kan skrive noget, der får det til at gøre mindre ondt, men jeg vil bare sende dig en masse kærlighed for at dele din kærlighed med os. Også selvom den ikke altid varer forevigt, skal du ikke føle du skal lægge låg på den eller bekymre dig om andet end bare at være glad og nyde det så længe det varer. Hvis man går ind i noget med tanken om at det fejler, så HAR man fejlet. Jeg ved godt, du oplevede bagsiden af medaljen på dit brud med Sophus og at jeg selv var blandt dem, der måske blandede sig for meget. Men jeg har i hvert fald lært grænsen at kende, og det håber jeg også dine læsere ellers har, så du får plads til at hele. Desuden kan det godt være, dine læsere kommer for fashion. Men hvis vi ønskede en upersonlig tilgang, ville vi bare læse et magasin. Vi følger din blog, fordi vi kan lide dig og vil have meget mere dig. Selvfølgelig i det tempo du kan lide og de ting, du kan stå indefor. Giver det overhovedet nogen mening? En masse kærlighed til dig, søde Marie. Du fortjener det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kære Marie.

  Du er sådan ét lille fint væsen – og nu har du fortjent én af mine første kommentarer i dit univers. Jeg er for længe siden stoppet med at læse dine indlæg om mode og materialitet. Det fanger mig ikke. Men når jeg gang på gang vender tilbage, og har fulgt dig siden tiden i Næstved, så er det fordi din integritet i dine værdier skinner så tydeligt igennem i dine beskrivelser af dine holdninger og relationerne til din familie, dine venner og dine kærester igennem tiden. Du emmer af loyalitet, omsorg og hengivenhed. Det er beundringsværdigt at turde lade paraderne falde over ét andet menneske. Uanset om det er første, anden eller tredje gang. Jeg vil næsten vove den påstand, at det bliver endnu mere imponerende for hver gang drømmen er brast. Fordi det kræver så meget at investere hundrede procent af sig selv i et andet menneske. Derfor kan jeg ikke andet end at give dig min dybeste respekt, når du vælger at dele disse personlige følelser med os.

  Knus Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg kender følelsen alt for godt.
  Jeg vil også vise hele verden hvor heldig jeg er/var.

  Jeg tror selv på, at den eneste ene findes derude et sted. Ikke alle er så heldig at finde den de skal tilbringe resten af livet med,

  Vi må bare blive ved med at lede til vi finder ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Vi kun elsker at blive delt med.
  At få et indblik i noget så fint som andres kærlighed og lykke, er så privilegeret og måske noget man let kan tage for givet. Det er så fint at vide, at der ligger mere til et menneske end hvad man kun lige ser på overfladen.
  Tak fordi du deler. Bliv ved med det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der findes intet så fantastisk i livet som kærlighed. Det er det, der kan gøre allermest ondt, men også det, der kan gøre en mere lykkelig end nogensinde. Så hold fast i din tro på kærligheden ❤️ Det er ikke skørt eller naivt; det er livsbekræftende og nødvendigt for at kunne finde den igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alfie

  <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du er mega sej, og din evne til at rumme så meget, intens kærlighed er virkelig beundringsværdig. Tak fordi du deler. Sender dig varme tanker og virtuel kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Søde, søde Marie!! Du må aldrig skamme dig over at være dig! Jeg er så kæmpe fan af, at du er så åben og vender vrangen ud og skriver dette indlæg!!
  Jeg er enig med de andre: At hoppe ud i kærligheden som du gør, er på ingen måde forkert!! bare bliv ved med at være dig – du er for sej..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Dine ord rammer spot-on på min egen kærligheds situation og hvordan jeg selv har det lige nu. Tak for et godt indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Shit. Jeg kender jo hverken dig eller Phillip, og alligevel fik jeg kuldegysninger da jeg læste det her. Fordi jeg genkender det, sorgen ved at give slip på noget godt og skammen over at have delt sin lykke, der viste sig ikke at vare evigt, med omverdenen. Men du har ingen grund til at skamme dig! som i OVERHOVEDET ikke. Hvis det er nogen trøst, så har du givet alle os, der læser din blog, én at spejle sig i når det kommer til kærlighed i alle dens aspekter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg synes ikke, at du er rablende skør romantiker… Jeg beundrer dig derimod for at have modet til at åbne dig på den måde du gør og elske, som du gør. Du er sej og jeg ønsker dig alt det bedste i fremtiden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Kære Marie,

  Du må aldrig føle skam over din ærlighed. Jeg har fulgt med siden første år af bloggens liv. Din “naivitet” og tro på den store kærlighed er smittende. For selvfølgelig skal man tror på det, HVER gang – ellers er det jo ligegyldigt. Hvor er det fantastisk du altid tror på den store kærlighed. DET skal du blive ved med.
  Jeg elsker at følge med. Bliv ved.

  Hilsen Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Masser af kram til dig <3 synes det er dejligt at du har sådan et forhold til kærlighed og at det er stærkt at dele det med os andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Pe

  Dit søde, søde hjerte. Du er nødt til at holde fast i at være fuldstændig rigtigt sammensat, og ikke give afkald på det, af frygt for hvordan det fremstår. Den slags tanker er altid fuldstændig skudt af i forhold til hvad virkeligheden er. Du er ikke naiv, og medieliderlig! Du er så ej! Man skal elske med hele sit hjerte- hver gang! Hvis du vidste hvor mange kærester jeg har slæbt med til familiehalløj…Du rykker blot tættere på! Du skal ikke settle for less, og du skal have alle dine drømme opfyldt, og du skal mærke kærlighed åndssvagt mange gange. Du er helt rigtig, Marie- og du får det lige som du vil have det <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie, søde❤️ Jeg er nu altså glad for at du opdaterer, ellers ville jeg intet vide på min side af kloden. Og jeg er fuldt enig med hvad nogle af dine læsere siger – du skal kun være stolt over at turde hoppe ud i kærligheden så åbent som du gør❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Søde Marie!! Jeg kan genkende følelsen i ALT hvad du skriver <3
  De bedste tanker fra mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Jeg synes, det er rigtig flot at du deler det med det os andre.
  Det skal nok blive bedre med tiden.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Knudsen

  Jeg synes du er vildt inspirerende, ville ønske at jeg var bedre til at hoppe naivt ud i kærligheden ligesom dig ❤ jeg tror tit jeg misser muligheden for den, fordi jeg frygter, at fyren ikke er ‘rigtigt’ interesseret eller også er jeg bange for, at det bare er midlertidigt, hvilket endnu aldrig har givet mig muligheden for at opleve kærligheden. Tragisk for mig egentligt. Vil gerne høre mere om dit forhold til kærlighed, eller måske bare tilgangen til at indgå i relationer, hvor folk kan afvise en. Kan forestille mig, at man også kunne frygte sådan i arbejdssammenhænge ol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Modigt og stort af dig at dele noget så sårbart offentligt. Jeg sætter personligt kun pris på, at du også blotter din personlighed lidt (for meget) på bloggen fra tid til anden, for det minder os læsere om, at du er lige så meget menneske som os. Og helt klart et menneske, der er værd at se op til i rigtig mange facetter. Det gør jeg i hvert fald. Din evindelige tro på kærligheden er så inspirerende, for det er så vigtigt at elske helt og ærligt. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Amalie

  Jeg synes det er fantastisk du deler den med os – vi skal jo netop leve i nuet, og skal ikke tænke på, om det holder i fremtiden eller ej. Så nej, jeg synes langt fra du er rablende skør og medieliderlig, men i stedet passioneret og romantisk, præcis som det bør være, når man er forelsket! Jeg er ked af den situation du står i, men ved også, at der er lys på den anden side <3 Ønsker dig alt godt i fremtiden. Hilsen en trofast læser, Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg synes din “barnlige naivitet” er smuk og beundrelsesværdig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  <3 x tusinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Det er ikke naivt! Man bør tænke at ens kæreste er ens eneste ene, for ellers ser jeg ikke nogen grund til at man er sammen. Det betyder også at det er rigtigt i øjeblikket og at det betød noget. Det at det så går i stykker sker jo…man var måske ikke hinandens eneste ene, men man har alligevel haft lov til at dele sit liv med hinanden og udvikle sig sammen. Kærlighed er svært, men jeg synes bestemt ikke du er naiv fordi du har følt flere gange at du havde fundet din eneste ene! Tænk hvis du gik og tænkte at han var sku fantastisk, men at det nok kun holder et år? Det ville heller ikke give mening!

  Sender dig nogle kærlige tanker :-) Jeg er selv i en lignende situation for tiden….hold nu op hvor er den slags ikke let

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe søndagskrammer herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Men kæreste Marie, er det ikke en del af dannelse. At ture give sig hen og rive med af kærligheden? Man kan eller skal aldrig fortryde ting som på et tidspunkt har været godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Men kæreste Marie, er det ikke en del af dannelse. At ture give sig hen og rive med af kærligheden? Man kan eller skal aldrig fortrude ting som på et tidspunkt har været godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea

  Det er jeg virkelig ked af at høre Marie! :(
  Jeg har fulgt med siden du var kærester med Kasper, og jeg har altid nydt din ærlighed som har givet mig både indsigt og fornøjelse at læse. At du er så ærlig giver os en følelse af at kende dig godt, og det sætter jeg stor pris på som læser.

  Kæmpe kram herfra, jeg håber du snart er helt på toppen igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Kære Marie

  Jeg vil bare sige, at jeg på ingen måde tænker, at du er rablende skør. Tvært imod synes jeg, at du er meget, meget modig og menneskelig, og så er du enormt god til at sætte ord på følelser, som også jeg (og mange andre) kender fra eget indre følelsesliv.
  At slå op er desværre aldrig nemt, uanset hvem der tager beslutningen, men det er både vigtigt og godt, at du formår at holde fast i troen på kærligheden og den eneste ene. Du skal nok havne det helt rigtige sted, når det rigtige tidspunkt kommer. Indtil da er du i hvert fald ikke alene – ej heller om dine tanker og følelser. <3

  Kram fra en fast læser, der beundrer både dit arbejde og din person.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Marie. Jeg er ked af at høre, at det ikke fungerede mellem jer længere, men jeg er glad for at høre, at I har været fælles om beslutningen. Det gør det hele både meget nemmere, men også sværere, fordi man ved, der bare ikke ér en vej tilbage igen. Jeg håber, du kommer igennem sorgerne inden alt for lang tid, og kommer oven på igen. Du skal nok finde kærligheden igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ejjj Marie :((
  Synes i forvejen din personlighed skinder i gennem på bloggen, men særligt når du er ærlig, mærker man virkelig mennesket bag. Elsker at følge med i dit liv, med både opture og nedture.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det er aldrig sjovt at føle man står til ansvar for nogen følelser man ikke længere identificerer sig med, og derved måske fortryde, at man har giver udtryk for dem. Men vi er jo alle blot mennesker, og jeg synes det er smukt, at du tror på “the one”. Især i denne tinder/brug og smid væk-æra.
  Jeg er næsten blevet helt rørt over stemningen på dine sociale medier den sidste uges tid. Det virker som om, at dine veninder har været så gode til at støtte! Til trods for, at man har kunne mærke sorgen, har der været en energi der er så fin <3

  Held og lykke med kærligheden, glem ikke at tro på den eneste ene, det er kun en smuk egenskab at besidde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Marie,
  Jeg har fulgt med i mange år, og jeg tænker på ingen måde, at du er “en rablende skør romantiker med medieliderlighed”! Tværtimod tænker jeg, at du har et sundt forhold til kærlighed, hvor du tillader dig selv at blive forelsket i et andet menneske (med alle de fantastiske og samtidigt sårbare ting, der følger med i det). Det er desværre ikke alle, som tør give sig selv lov til at føle sådan. Og hvis man ikke ved indgangen til et nyt forhold tror på, at man har fundet en, man vil bruge mange år eller resten af sit liv med, hvorfor så kalde sig kærester?

  Varme tanke til dig – jeg håber hjertet får det bedre snart <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har intet at skamme dig over, søde Marie. Tværtimod. Kæmpe kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Allerkæreste Marie. Jeg har fulgt dig siden 2012, og det er meget vigtigt for mig at slå fast, at det netop (blandt andet) er dit, med egne ord, “naive” og “barnlige” syn på kærligheden, der gør, at jeg i rigtig mange situationer er så glad for at kende til dig og din blog, for jeg genkender mig selv så håbløst meget i det. Helt ærligt, så synes jeg det er fantastisk. Jeg forstår godt, hvis du lige nu synes det er træls og at du allerhelst ville være typen der kunne være mega cool omkring sine følelser og sådan, men for mig, og sikkert også rigtig mange andre af dine læsere, giver det virkelig god mening. Jeg sidder bestemt ikke og dømmer dig, tværtimod, føler jeg med dig og ønsker dig god heling, hvis man kan sige det sådan. Kærlighed og åbenhed omkring denne er så sindsygt vigtig og i særdeleshed i en verden som vores. Masser af kærlige tanker herfra. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvis man ikke må gå all in på kærligheden hvad er livet så!!! Du er heldig at være kærlighedsoptimistnog mon ikke man når længst sådan:-) knus til den kommende tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kærligheden skal nydes, når den er der, smukke Marie, og det er du dygtig til – og det skal du absolut kun være stolt af! Kærligheden behøver ikke vare for evigt for at være noget værd. At du og Philip er gået fra hinanden, gør ikke den tid, I delte, mindre perfekt, fantastisk og dyrebar. Behold de gode minder – det kan være svært at huske dem så fine, som de var, når man skildes. Men gør dig umage og gem dem i dit hjerte. Det er sådan, vi modnes, vokser og bliver ved med at turde springe i med begge ben, når kærligheden dukker op. Og det bliver den heldigvis ved med at gøre.
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne F

  Jeg kan kun beundre din evne til at kaste dig ud i kærligheden med hele følelsesregisteret, det er fandme modigt og smukt. Jeg har selv svært ved det, fordi jeg har brugt det meste af mit liv på at bygge en væg op omkring mit inderste.. Så jeg bliver ikke såret, men det er enormt ensomt i længden. Det er en kliché, men for at vinde, må man satse og noget er kun værd at have, hvis det gør ondt at tabe. Tak fordi du deler og god bedring med hjertet ❤ (hilsen en der har læst med i mange år år, og synes din ærlighed er vildt sej)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker nok, at jeg kan tale på alle dine læseres vegne, når jeg siger, det er skønt, du indviger os i dine oppe- og nedture. Det er okay at have det skidt, når sådan noget sker i ens liv ligesom det er helt forståeligt, du skildrer din store følelser her på bloggen. Det er jo din blog! Hvis ikke man altid tænkte, ens kæreste er mandEN, hvorfor så overhovedet være kærester?

  Vi har alle, mere eller mindre, været i samme situation og det er aldrig behageligt, når man slår op.
  Al kærlighed og positive vibes til dig. Knus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Det er jeg ked af at høre. På trods af den smerte du gennemgår lige nu, er jeg sikker på, at du nok skal komme godt ud på den anden side. Sender i hvert fald tanker! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Det gør mig ondt for jer, men håber I har truffet afgørelsen sammen og er eller bliver afklarede med tiden.
  Du skal ikke tænke over at du deler dine kærester på bloggen, du er dig og det skal du lade skille igennem, så er du er ærlig og ligetil blogger og det finder jeg mest rigtigt.
  Ønsker dig det bedste og føler med dig i denne tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kæmpe krammer og masser af kærlighed til dig! Du er ikke en “rablende skør romantiker med medieliderlighed”, du tror på kærligheden og hvad er der galt med det? Absolut ingenting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amanda

  Kære Marie.
  Jeg klikker mig efter mange år stadig ind engang imellem, ligesom for at tjekke om du stadig har det godt. Som en god gammel veninde, man ikke ser ofte – men når man gør, er alt ved det gamle. 8 år er lang tid. Jeg prøvede lige at remse op i hovedet hvor mange gange jeg har været forelsket, i de sidste otte år. Jeg gav op. Hold kæft det er mange og IKKE i de samme drenge som over årene blev til mænd. Du er ikke naiv, du har en pisse god egenskab til at omfavne kærligheden. Giv ikke slip på den, for én dag så holder den og så har du en masse erfaring i bagagen. Erfaring og minder er aldrig en dårlig ting, det er det der danner dig som menneske. Du har bare valgt at dele hele denne erfaring og eksponere dit liv. Det er der intet skam i.Godt du har så mange gode mennesker omkring dig, når det hele ramler lidt. Store varme kram fra det mørke Jylland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Barnlig naivitet i forhold til kærlighed er intet at skamme sig over, Marie. Du er så modig, at du gang på gang trods tidligere at have gennemlevet hjertekvaler og såret stolthed, kaster dig ud i forelskelsen. Det skal du være stolt af og blive med ved – vi er mange kynikere, der kunne lære noget af dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  ❤❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 til dig. Du er sej og stærk! Og der er absolut ingen skam i at dele sin kærlighed og forelskelse. Tværtimod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tm

  Kan godt forstå dig Marie!
  Vi følger dig jo også pga din ærlighed og drømmende sind.
  Kærlige tanker i denne sårbare tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE BEDSTE VENNER OG JEG: EMILIE VINTERSBORG