KLÆDT GODT PÅ TIL DET NYE ÅR

STATUS PÅ MINE 5 NYTÅRSFORTSÆT FRA SIDSTE ÅR

img_4750

År 2016 har været et fuldstændig sindssygt år for mig. Der er sket så vanvittigt mange ting på arbejdsfronten, at jeg næsten ikke helt hverken forstår eller tror det. Det har været et godt, men også et hårdt år for mig – og som sædvanligt har jeg ikke kunne regne årets gang ud. Ved udgangen af 2015 gjorde jeg mig nogle tanker om 5, ellers temmelig realistiske, nytårsfortsæt, og jeg vil nu opsummere status på disse:

1. Jeg vil gerne starte virksomhed.

Nej. Jeg fik ikke startet ny virksomhed. Jeg nåede en hel masse andet i 2016, men oprettelse af virksomhed var ikke én af disse. Jeg er fortsat honorarbetalt, og det fungerer fint for mig.

2. Jeg vil gøre min lejlighed færdig. 

Ja og nej. Jeg bliver muligvis aldrig rigtig færdig med indretningen, men hold kæft, hvor er jeg nået langt! Jeg er i hvert fald temmelig tilfreds over, hvor langt, jeg er kommet med indretningen i 2016.

3. Jeg vil tænke, før jeg køber.

Ja og nej. Muligvis dét nytårsfortsæt, der altid vil stå på listen. Jeg er klart blevet bedre til at købt ting, jeg rent faktisk beholder – eller i hvert fald beholder i længere tid af gangen, og jeg har reduceret impuls- og highstreetshopping en hel del. Jeg fortsætter kampen!

4. Jeg vil ikke røre mit hår. 

Nej. Øv, den holdt sgu ikke – og nu må jeg begynde forfra! Det gik ellers rigtig godt for en kort stund, men så ville jeg have det lyst og med pandehår – dog med striber – but still! Jeg tør ikke komme med samme nytårsfortsæt igen, for her var I virkelig gode til at minde mig om min dumhed, men jeg vil forsøge at slappe af med lysningen. Pandehåret kan jeg bare ikke droppe.

5. Jeg vil spille teater, musical, eller synge igen. 

JA! Jeg spillede Mimi i RENT, og det var FANTASTISK! Jeg er faktisk i gang med et nyt projekt allerede nu, så denne post kan jeg stolt markere som fuldført.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLÆDT GODT PÅ TIL DET NYE ÅR