PÅ DET SENESTE HAR JEG...

GET INSPIRED BY CLAUDIA VEGA

Claudia Vega Angelsø er 22 år gammel, og arbejder som fotograf, hvor hun bl.a. har stået bag en del af de billedserier, jeg gennem tiden har delt på bloggen. Hun bor på et værelse i Brønshøj, som hun har indrettet smukt, og med en naturlig sans for æstetik – hvilket også afspejler sig i hendes personlige stil og arbejde:

carven

DIN STIL MED 3 ORD: “Feminin, behagelig og til tider lidt skiftende.”

UNIFORM: “Min uniform består af noget, jeg kan bevæge mig i, da dette er et must når jeg arbejder. Det bliver tit til et par suitpants med en sweater til, eller mine 501’ere med en T-shirt og en lille jakke af en art. Jeg fryser næsten altid, så jeg har altid et lille silketørklæde med til dagen.”

beauty

BEAUTY: “Jeg har en ret følsom hud, og siden jeg for første gang købte Biodermas Sensibio H2O for nogle år tilbage i Paris, har jeg ikke brugt andet til at fjerne min makeup. En gang om ugen bruger jeg også en scrubmaske fra Rudolph Care, som er helt vildt skøn. Det er ikke altid, jeg har parfume på, men når jeg har, er det B af Balenciaga, og så består min daglige makeup af lidt concealer, mascara og så slutter jeg altid af med at børste min bryn.”

FAVORITDESIGNER: “Jeg har i godt stykke tid været meget fascineret og tryllebundet af J.W. Anderson og Jacquemus. Jeg elsker det rekonstruerede og legesyge i begge deres design. Min egen garderobe er nok præget af min kærlighed til Acne Studios. Jeg kan næsten altid finde noget i deres kollektioner, som jeg godt kunne tænke mig.”

indretning

INDRETNING: “Jeg har en forkærlighed for krom og glas, som også fylder i min indretning. Da mit værelse ikke er så stort, har jeg valgt at lave et lille display hvor jeg kan udskifte mine blade og bøger, som jeg henter inspiration i, til mine billeder.”

diorceline pumps

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Jeg har svært ved at sige aldrig, da jeg netop synes, det sjove ved tøj og mode er, at det altid ændrer og udvikler sig. Dog har jeg aldrig rigtig kunne bære hverken sart rosa eller ferskenfarvet tøj, og så har det bohemede look heller aldrig sagt mig noget.”

frakker

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: Acne Archive. Hvis der er plus på kontoen, og jeg har shoppetrang, er det næsten altid den første butik, jeg rammer. Her kan man tit finde de lidt mere skæve pieces fra ældre kollektioner til en god pris.”

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “For tiden er det nok min nye vinterjakke, som jeg elsker, fordi den rent faktisk holder mig varm – og så synes jeg, den er vildt sej med det lidt rekonstruerede look med snørrerne. Jeg har gået i den siden, jeg købte den, og jeg er kun blevet mere glad for den!”

pladespiller

INSPIRATION: “Det lyder lidt som en kliché, men jeg finder inspiration alle steder. Når jeg skyder billeder, bliver jeg tit inspireret af modellen, og tager udgangspunkt i, og udvikler min idé, omkring hende. I forhold til min egen påklædning, bliver jeg tit inspireret af mine venner: Især min bedste ven Nicklas er udforskende i forhold til sin stil og er ikke bange for at eksperimentere. Det synes jeg er ret nice, og lidt en lettelse i forhold til alt dét der med at ‘finde sin egen stil’. Jeg synes, det er meget sjovere at prøve sig frem!”

highstreet

HIGHSTREET: “Når jeg er i Paris eller USA, køber jeg altid en merinosweater med hjem fra Uniqlo. Mærket er mega minimalistisk i forhold til min stil, men de har nogle super gode hverdagspieces i alverdens farver til en virkelig god pris. Derudover elsker jeg Sandro (som måske er på vippen til ikke at være highstreet, men man kan være heldig), og så synes jeg, at & Other Stories engang imellem laver nogle ret seje ting!”

chanel

BEDSTE KØB: “Jeg købte i efteråret en Chanel taske på Vestiairecollective til en usædvanlig god pris: Det var lidt et impulskøb, og jeg var ikke helt sikker på, at den nu var så sej, som jeg forestillede mig. Men jeg har brugt den næsten hver dag lige siden. Den er lidt skæv og 90’er baguette-agtig, men nu elsker jeg den. Mit bedste køb nogensinde må dog være mit kamera.”

img_4507-kopi

NÆSTE KØB: “Jeg har lige investeret i et gammelt, analogt Mamiya kamera og en scanner dertil, da jeg skal til at skyde analogt, og derfor nørder dette en del for tiden. Prikken over i’et ville være en ny Mac at redigere på.”

DRØMMEKØB: “Jeg kunne rigtig godt tænke mig at tage ud og rejse inden alt for længe. Los Angeles står stadigvæk på listen over steder jeg gerne vil til, samt meget mere Asien. En drømmeferie ville være én, hvor jeg kunne mikse afslapning med lidt fotografering! Af mere materielle ting, har jeg forelsket mig lidt i Célines Medium Frame Shoulder Bag…..”

lastone-kopi

INDLÆGGET INDEHOLDER SPONSOREREDE LINKS

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Claudia VegaCaroline AppelSarah ThorgaardAmalie Sofie ThorgaardAnna EngstrømKristian Hindø-LingsJulie NielsdotterCathrine UrhammerSophia RoeAnna Ravn LeiEmma SilkeJulie BlichfeldShira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

5 comments

 • Anna

  Det sengetæppe!!
  Har du mulighed for at finde ud af hvor det er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg mener, at Claudia sagde, det var købt i Paris :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hvor er det fine sengetæppe fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Alt er pænt her :D Er der nogle der ved, hvem der har malet billedet med kvinden i hvidt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ved du hvor hendes plakater er fra? Dem man kan spotte på aller første og aller sidste billede! 😊 – og så vil jeg lige sige, at jeg bare er super vild med de her indlæg Marie!! Så gode

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...