PÆNE BOLIGTING UNDER 500KR.

GET INSPIRED BY CAROLINE APPEL

20-årig Caroline Appel inspireres af de største rockikoner gennem tiden, og udfordrer begrebet “hverdagstøj” i sin personlige stil, som er udfordrende, modig og rock’n’roll. Hun arbejder som freelance stylist ved siden af sine studier, og rejser rundt mellem sin kærestes bopæl i Los Angeles og sin mors hus i Nordsjælland.

.
1

DIN STIL MED 3 ORD: “Rå, sexet og flamboyant.”

UNIFORM: “Typisk ses jeg i en lille kjole med et par strømpebukser, og så har jeg en enorm forkærlighed for støvler med hæl, på trods af mine 178 cm.”

sl

FAVORITDESIGNER: “Som man nok kan gætte sig til ud fra min enorme Saint Laurent samling, holder jeg meget af Hedi Slimanes designs. Jeg synes (som alle andre!) at Gucci er blevet for vild efter Alessandro Michele er blevet kreativ direktør, og så elskede jeg Marc Jacobs to sidste kollektioner.”

img_4330-kopi

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Det sker sjældent at jeg fysisk går ind i en butik og shopper. Tit køber jeg mit tøj fra mærkelige hjemmesider for genskabe et look jeg har set, eller når jeg bliver ramt af en outfit idé. Mht. indretning synes jeg altid det er en oplevelse at besøge Normann Copenhagens flagship butik.”

indretning

INDRETNING: “Min indretningsstil er sikkert helt anderledes, end hvad mange ville tænke, når de så min garderobe. Min tøjstil er meget inspireret af mine rejser til USA, hvorimod min indretningsstil er nordisk.”

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Et par Birkenstock sandaler (eller sandwich skoen som vi omtaler den hjemme hos os), det ville se fuldstændig fjollet ud, hvis jeg iførte mig sådan et par.”

highstreet

HIGHSTREET: “Topshop eller Zara plejer tit at være mine go to indenfor highstreet.”

BEAUTY: “Enten går jeg slet ikke med makeup, ellers går jeg all in med en vild øjenskygge og røde læber.”

ikke-navngivet-1

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Min tigerstribede The Kooples blazer, som min kæreste forærede mig sidste år. Den er bare essensen af min stil.”

hhhk

INSPIRATION: “Stærke og sexede kvinder. Patti Smith, Stevie Nicks, Debbie Harry og Joan Jett bare for at nævne et par stykker. Jeg har ét eller for piger i bands. Jeg elsker den selvsikkerhed, de udstråler, og den måde, de klæder sig på. I det hele taget elsker jeg bare stage wear og ting, der sikkert ikke bliver betragtet som acceptabelt hverdagstøj – og jeg bliver inspireret af alle, der er ligeglade med det. Hver gang jeg ser en pige i hendes lædernederdel eller fishnet leggings, smiler jeg til hende som en idiot, fordi jeg inderst inde tænker ‘YES, GIRL, YOU GOT IT!’.”

s

BEDSTE KØB: “Min lilla glimmer Fender guitar. Selvom jeg desværre ikke har haft meget tid til at spille på den endnu, er den smuk alene at se på.”

outfit

NÆSTE KØB: “Et par over the knee støvler i rød lak eller sølv glimmer.”

DRØMMEKØB: “Et par lyserøde cowboy støvler.”

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Caroline AppelSarah ThorgaardAmalie Sofie ThorgaardAnna EngstrømKristian Hindø-LingsJulie NielsdotterCathrine UrhammerSophia RoeAnna Ravn LeiEmma SilkeJulie BlichfeldShira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

4 comments

 • Emilie Berg

  Elsker denne form for indlæg! Ville dog gerne vide hvem hendes kæreste i LA er, om det er en person man kender/en kendt eller om han bare er en heldig amarikaner, der har fået æren af, at have en smuk dansk kæreste :-) xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg glad for!

   De har mødt hinanden gennem Instagram, faktisk, og hun rejste så til LA, hvor de mødtes og blev forelskede. Ret cute!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Marie!

  Elsker elsker elsker disse indlæg. Altid super god inspiration. Ved du tilfældigvis om IKEA skabet stadig kan købes? Jeg har prøvet at finde det på hjemmesiden, desværre uden held.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Dejligt at høre!
   Jeg ved det desværre ikke, så måske du kunne prøve at skrive til Caroline på FB eller et eller andet? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÆNE BOLIGTING UNDER 500KR.