ADVENTSKALENDER 2016: MARKBERG

GET INSPIRED BY AMALIE SOFIE THORGAARD

24-årige Amalie Sofie Thorsgaard driver til dagligt virksomheden IKON København sammen med sin lillesøster, og bor i København K. Hendes stil er både afslappet og praktisk – men altid spicet up med smykker:

.
amalie1

DIN STIL MED 3 ORD: “Til hverdag vil jeg sige afslappet og praktisk, men altid vel-accesorized.”

amalie4

UNIFORM: “Sneakers, jeans, en sweater og bling; altid tilsat min Northface-jakke og Proenza Schouler taske.”

FAVORITDESIGNER: “Alessandro Michele og/eller Frida Giannini for Gucci. De har virkelig skabt et smukt univers for Gucci, der ikke måler sig med mange andre. Farver, mønstre og materialer fungerer bare.”

amalie12

HIGHSTREET: “Jeg er kæmpe fan af highstreet, og highstreet udgør den største del af min garderobe: Især H&M gør det bedre og bedre, fordi de følger med moden, og deres tøj er faktisk rigtig god kvalitet til pengene.”

amalie7

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Sacre Coeur. Hver gang, jeg har været der, får jeg lyst til at indrette mit hjem på ny. Butikken er fyldt med smukke skatte, og butikken indretter på en måde som ingen andre butikker formår herhjemme – dét er virkelig inspirerende. Den er bare gennemført cool.”

amalie8

INDRETNING: “Indretning er min passion, og jeg er altid i gang med at indrette et eller andet hjørne af mit hjem. Mit hjem er holdt I et clean look, men mine ting har gerne et skævt udtryk, eller er items, der er tidsløse – og så synes jeg, det er fedt at blande materialer. Jeg er desuden fan af vægge, der ikke bare er hvide!”

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “En hat eller buksedragt. Jeg er ikke kræsen, men de ting har jeg virkelig aldrig haft på. Og så går jeg helt vildt sjældent i noget så basic som et par shorts.”

amalie6

BEAUTY: “Jeg har aldrig gået op i pleje af min hud, men Biodermaen har fulgt mig længe. Jeg har dog lige købt et rensekit fra Dermalogica, som klart er blevet en ny del af min beautyrutine. Jeg går meget op I min make up til gengæld, og udvælger alle produkter fra de mærker jeg bedst kan lide. Min hverdags makeup består af: Tromborg Creamy Powder, Origins VitaZing, og Macs Vivaglam læbestift.”

amalie5amalie3

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Min North Face jakke, ellers et track suit fra Champion. Jeg elsker at have noget virkelig behageligt på, når jeg er derhjemme. Jeg har ikke det store tilhørsforhold til mit tøj, men til gengæld har jeg en stor samling af smykker, der betyder rigtig meget for mig. Især min mors diamantring jeg har arvet, eller ring og armbånd fra Othmar, mine veninder gav mig I 21-årsfødselsdagsgave.”

amalie9

INSPIRATION: “Inspiration til garderoben får jeg fra veninder, fra gadebilledet og fra Instagram. Til min bolig får jeg stor inspiration af at rejse, det at opleve nye byer, kulturer og natur giver mig en helt ny energi og lyst til at designe både i forhold til mit eget hjem, og i mit arbejde for Ikon København. Og så har jeg tit en souvenir med hjem til min bolig.”

amalie2

BEDSTE KØB: “Nogen siger, man ikke kan købe sig til kærlighed, men det har jeg altså formået ved købet af min hund Gaya. Af materielle ting må jeg sige min Proenza Schouler taske, eller mit bord fra Ikon København.”

amalie10

NÆSTE KØB: “Malerier og fotokunst til mine vægge. Eller et par øreringe fra Aprosio & Co.”

DRØMMEKØB: “Hans J. Wegner, flagline stolen. Den har jeg drømt om altid, og har altid været meget betaget af den. Den har en særlig hjemlig hygge over sig, som jeg sjældent oplever I møbler I sådan en grad.”

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Amalie Sofie ThorgaardAnna EngstrømKristian Hindø-LingsJulie NielsdotterCathrine UrhammerSophia RoeAnna Ravn LeiEmma SilkeJulie BlichfeldShira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSKALENDER 2016: MARKBERG