BARE SHOULDERS KIND OF DAY

GET INSPIRED BY JULIE NIELSDOTTER

Den kreative ildsjæl Julie-Therese Niesldotter Andresen er 21 år og arbejder til dagligt som smykkekunstner under virksomheden Julie Nielsdotter. Hendes univers er farverigt, finurligt, eventyrligt, feminint og med en gennemførthed, man sjældent ser hos så unge kvinder:
.
front

DIN STIL MED 3 ORD: “Farverig, humoristisk og sammensat.”

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Det må være min blomsterede YSL pyamas og min Valentino pels.”

beauty

BEAUTY: “Jeg renser huden morgen og aften, derefter påfører jeg en god dagcreme. Ellers børster jeg håret og masserer spidserne med min marocanolie. Jeg sørger for drikke en hel del vand, og at få min multivitamin, som booster immunsystemet og energistofskiftet. Ellers forsøger jeg at få løbet og styrket kroppen hver anden dag, da jeg har et meget stillesiddende job.”

look1

UNIFORM: “Min daglige uniform, når jeg skal være på mit værksted, prøver jeg at beherske til et par LEVI’S 501’ere (som regel en blå cowboybuks) og en simpel bluse eller hvid T-shirt i en behagelig kvalitet. Når lejligheden byder sig, elsker jeg at gøre noget mere ud af mig selv – men det er bare ikke så praktisk i arbejdsmæssigt øjemed.”

guccitaske

FAVORITDESIGNER: “Det har jeg som sådan ikke; det skifter meget efter hvilken chefdesigner, de forskellige modehuse har på – men hvis jeg skal fremhæve ét brand herhjemme, må det blive SAKTS POTTS. De skaber virkelig magi i form af beklædning.”

sko

BEDSTE KØB: “Lige nu, mine nye fluffy Miu Miu sandaler og min orangerøde Gucci taske.”

isofa

HIGHSTREET: “H&M, Topshop, COS, & Other Stories.”

soveværelse

INDRETNING: “Vores hjem er fyldt med farver og skiftende faconer. Der er tænkt meget på de forskellige lyskilder, og hvordan de er med til at skabe en behageligt og hyggelig belysning. Vores hjem er præget af en kærlighed til træ, som også er med til at tilføje en varm fornemmelse i hjemmet. Derudover er lejligheden indrettet med med farvepaletten blå, orange, lyserød og hvid, som giver øjet noget at beskæftige sig med, og et strejf af magi.”

rødtsæt

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Helt slim fit jeans; det får mine ben til at ligne isvafler.”

INSPIRATION: “Seje mennesker der tør og gør. Mennesker som ikke er ligesom én selv. Personligheder som skiller sig ud. Meningsdannere på godt og ondt. Samtaler, som er med til at sætte mine egene tanker igang. Kunst, arkitektur og møbeldesign.”

stue

NÆSTE KØB: “Jeg burde slet ikke anskaffe mig mere, men hvis det nu skulle være, så McCollin Bryan Coffee Table i orange, lyserødt eller tyrkist.”

YNDLINGSBUTIK I DK: “VINTAGE 199. Men Sabine Pouponel i Møntergade har også nogle fantastiske ting: Et forfriskende udvalg, som udfordrer og inspirerer. Og så generelt små vintagebutikker, er vil med at finde sjove og skæve stykker tøj som jeg kan blande med det allerede eksisterende der hjemme i skabet.”

julie

DRØMMEKØB: “Flagline stolen af Hans Wegner, eller en trofast, lille, nuttet følgesvend i form af en hund”

FØLG JULIES PRIVATE INSTAGRAM HER, HENDES VIRKSOMHEDS’ INSTAGRAM HER, OG HENDES WEBSHOP OG HJEMMESIDE HER.

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Julie NielsdotterCathrine UrhammerSophia RoeAnna Ravn LeiEmma SilkeJulie BlichfeldShira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARE SHOULDERS KIND OF DAY