SÅ MEGET MIG

5 TING, MIT LIV ER FOR KORT TIL

1. Dårligt toiletpapir. Hvad går dét lige ud på? Fandeme nej, om jeg vil bruge sandpapirs/pergaments-accosierende toiletpapir bare for at spare en 5’er.

2. At “leve for weekenden”. Jo, jeg synes da også, at weekender er sjovere end hverdage –  men nu er det bare sådan, at hverdagene fylder så stor en del af dit liv, at du lige så godt kan lære at elske dem. Ellers er du sgu havnet på det forkerte sted – og dét er 100% din egen skyld! Gør hverdagene specielle og magiske, og nyd livet, for fanden.

3. At vaske op. Jeg har ikke haft vaskemaskine selv, før jeg flyttede ind i min nuværende lejlighed, og hvor er livet bare meget lettere nu! Opvask er muligvis den mest deprimerende altivitet, jeg kan komme i tanke om – og at være fri, er lykken!

4. Offentlig transport. “Livet er for kort til offentlig transport”, har min far altid sagt, og gud, hvor har han dog ret. Selvom den lange tog-tur til Næstved er en nødvendighed, er det fandeme lige kedelig hver gang. Det samme gælder turen i 5A. Puha.

5. At være utilfreds med min krop. Selvom man som regel gerne ville strammes op hist og her, er det nu engang sådan, jeg vi ud nu, og så kan vi lige så godt få det bedste ud af det.

7 comments

 • Mette

  Åh hvor har du bare ret!
  Specielt i den med toiletpapir, hvem fanden vil hele rives i røven (pardon my french) end at betale 5 kr. ekstra? NOT ME!
  Eller dem som altid ser ih og åh så meget frem til weekend. Øh måske du skulle beskæftige dig med noget andet, omlægge dit liv el.lign.

  Den med offentlig transport er jeg dog ikke enig i. Jo det er da ikke altid fedt at stå op i en tætpakket 5A, men ofte nyder jeg faktisk bus/tog/metroturen, fordi jeg bare kan lade landskabet stryge forbi og slappe af :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Og dårlig kaffe
  (og dårlig sex.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana R.

  Jeg vil vove at påstå, at udsagnet om, at livet er for kort til offentlig transport, er tendenserende snobbet. Det er virkelig et privilegium at bo i (indre) København, og ikke gide bruge offentlig transport. Det er ikke alle forundt at kunne frasige sig det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nu overfortolker du måske også – det er mest for sjov ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Enig med det meste, bortset fra den med offentlig transport. Synes det er så fint at man kan gøre det sammen og samtidig også spare på CO2-udslippet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrne

  Du har så evigt ret, gid der var flere der nød hverdagene, de små øjeblikke og deres krop, selvom den ikke er helt så perfekt som alle de andres, selvom den jo egentlig er.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ MEGET MIG