10 GIRLS, 10 WISHES

DE 10 IKEA REGLER

Untitled-4

“En tur i IKEA er den ultimative partest” lyder myten, og jeg har kun haft oplevelser, der understøtter sætningen. Sidste uge, da Philip og jeg sad i bilen på vej mod IKEA, opremsede Philip nogle selvskrevne regler for besøg i netop dette shoppehelvede – og jeg besluttede at brygge videre på hans regler, for at give jer en mulighed for nogle mere behagelige besøg i IKEA fremover:

1. FORVENTNINGSAFSTEM: Lav i fællesskab en huskeliste over de ting, der skal købes (og hvad der absolut ikke skal købes). På den måde er I begge forberedt og veludrustede til turen.

2. TJEK BILMÅL: Ikke skide-fucking smart at købe en kæmpe billedramme eller en reol, der egentlig ikke er plads til i bilen, vel? Hav styr på bilens mål inden I tager afsted, og hav målene med i tankerne, når I laver huskelisten.

3. PARKERING: Forsøg at parkere så tæt på udgangen som muligt. I tænker måske ikke over det lige nu – men så snart, I har betalt, vil I bare gerne ud derfra og hjem.

4. JAKKEN I BILEN: Efter parkering af bilen, skal I begge huske en meget vigtig ting; læg jakken af i bilen! På den måde undgår i eventuelle hedeslag og besvær med jakken.

5. KØDBOLLER: Når I er kommet ind, så begynd på bedst mulige måde – nemlig med kødboller fra kantinen. Igen; når I først har betalt, orker I sandsynligvis ikke at gå ind igen for at spise, så få mad-delen overstået hurtigst muligt – så er energiniveauet også højt nok til at gå i krig. PS. Jeg anbefaler mandeltærten.

6. TIS AF! Ved siden af kantinen ligger toiletterne – så I kan lige så godt få tisset af til at begynde med.

7. PAUSER: Nu er I endelig inde, og i gang med den mest uoverskuelige del – nemlig selve shoppingen. Tag jer derfor god tid, og tillad din bedre halvdel at tage pauser undervejs. Mænd er normalt ikke helt så vandt til, og glade for, shopping, som vi kvinder er. Hav tålmodighed, og lad hinanden tage nødvendige pauser.

8. VETO: Hver person har tre veto’er, i løbet af shoppingturen. Det vil sige, at man kan nægte at købe/sige ja til i alt tre varer, som den anden forslår.

9. BEHØVER VI VIRKELIG DEN HER? I har lavet en huskeliste af en årsag – og den skal følges! Mangler du virkelig et lyserødt plystæppe og 30 fyrfadslys, eller lader du dig gribe af de billige priser?

10.  KYS HINANDEN! Sidst, men ikke mindst – hav sjov med det hele. Kys hinanden, kram, giv highfives og grin sammen. Det er netop disse ting, der gør den store forskel i “Den store IKEA-test”. Og så vil I helt sikkert bestå, også selvom ovenstående punkter ikke er overholdt!

 

 

 

8 comments

 • Laura

  Jeg synes ikke selve shoppingen er noget problem. Det er mere, hvis man har købt møbler, som man selv skal samle, at IKEA-testen gør sig gældende, for F*** det kan være besværligt :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea_CPH

  Min kæreste og jeg har heldigvis bestået IKEA-testen hver gang vi har været dér, men vi har også nogenlunde samme shopping-tempo :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Gemmer altid det bedste til sidst, synes man bliver så sulten af at vandre rndt i timer og kigge på sofaer, sengeborde og fucking gardinstænger! Jeg elsker indretning, men hvis der er noget jeg ikke orker så er det helt sikkert ikea på en lørdag lige efter lønnings dag ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 GIRLS, 10 WISHES