DE TUNGESTE SANDALER NOGENSINDE

ROS OG ANERKENDELSE

indlæg

.
Når jeg drikker, forstærkes alle mine karaktertræk – og jeg bliver altså ikke bare en djævel på et dansegulv og højtråbende – jeg bliver også enormt kærlig og anerkendende. At turde rose andre, og have evnen til at se det gode i, og ved, mennesker, er virkelig en egenskab, jeg er stolt over, og som særligt kommer til udtryk i beruset tilstand.

Under Distortion sad jeg og talte med en fyr omkring dette, hvorefter en fremmed pige kommer over for at sige hej – og det første, jeg får sagt, er, hvor smukke hendes læber er. Vi grinede lidt over dette, fordi det netop var samtalens fokus. Selvfølgelig er det ikke godt nok kun at kommentere positivt på ydre elementer, men også at kunne rose andre for deres kunnen, værd og betydning. Hvor ville det dog være dejligt, hvis jeg turde at være lige så anerkendende og rosende i ædru tilstand også! Ikke at jeg er decideret dårlig i denne disciplin, for jeg vil alligevel vove at påstå, at jeg gør mig mere i komplimenter end gennemsnittet, men sommetider glemmer vi, og kommer til at trække os, når det handler om at fremhæve det gode ved andre. Jeg har selv fået godt med komplimenter ind med modersmælken, og har måske også derfor lettere ved at give ros videre – men selv hvis man står i modsatte situation, må man da kunne se den gode effekt, det har, at fremhæve andres forcer.

Derfor vil jeg fra nu af gøre en øget indsats for at huske at rose, anerkende og komplimentere mine omgivelser – og jeg vil anbefale jer at gøre det samme. Send en SMS til din bedste veninde, ring din mor op eller giv kassedamen et kompliment. Det kan kun gøre verden bedre.

9 comments

 • ELSKER de her billeder musser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du bare ret! Jeg kaster selv om mig med komplimenter, når jeg navigerer rundt i mit online liv, men når det kommer til den fysiske verden halter de rosende fraser temmeligt noget efter. Det må kunne forbedres! (:

  – og hvor er det i øvrigt nogle fine og glade billeder :D (se, det er så nemt online haha)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie Kragh

  Sikke dog en smuk prinsesse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  Nu har jeg kun mødt dig en enkelt gang, i Bruuns galleri, men der var du også rosende i ædru tilstand. Det første du sagde til mig var, at jeg havde flotte øjne. Det var utrolig sødt sagt, og det havde jeg slet ikke regnet med du ville sige

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg er kun glad for, at det har betydet noget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Zander

  Du formår altid, at få en til at føle sig som noget specielt! Jeg har ikke oplevet dig i beruset tilstand (udover kort til distortion), men jeg kan med garanti sige, at du er det menneske jeg kender, som er bedst til at rose, anerkende og komplimentere andre (mig), og så virker du samtidigt oprigtig i de ting du siger. Stort cadeau.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE TUNGESTE SANDALER NOGENSINDE