EXPENSIVE VS BUDGET: POPULAR JEWELLERY

HVORFOR JEG IKKE ER DEN IDEELLE KÆRESTE

goya
STINE GOYA TOP || & OTHER STORIES JEANS

“Jamen, Marie, det kan da ikke være svært for dig at finde en kæreste?” For at være ærlig, så synes jeg selv, at jeg er et rimelig godt catch: Jeg er begavet, tjener gode penge, ser rimelig anstændig ud, er tro, kærlig og har værdierne i orden. Og alligevel er det ikke så let, dét dér med at finde en fyr. Og så er jeg selvfølgelig også vældig kræsen. Men jeg føler nogle gange, at mit ydre kan sortere en portion at hankønnene væk… For…

1. Jeg har tatoveringer = drenge skræmmes væk, fordi det virkelig ufeminint og rebelsk. 2. Jeg har afbleget hår og pandehår = mange drenge ønsker en “ægte” pige med naturligt hår, og så er pandehår bare ikke i mange mænds smag. 3. Jeg er skruk = jeg virker desperat og uambitiøs. 4. Jeg elsker musicals og popmusik = det ville bare være SÅ meget sejere, hvis jeg kun lyttede til gammel på pladespiller eller ny, ukendt, elektronisk musik. 5. Jeg drikker ikke rødvin = Ja, men er vel nærmest stemplet som socialt retraderet, hvis man ikke indtager denne tørre og sure alkoholiske drik.  6. Jeg er ikke ryger = JA, sindssygt at det kan være negativt, ikke? Jeg har det bare med at falde for rygere, og det er mega øv at vi ikke har dén ting at være fælles om fra start. 7. Jeg går i trompetbukser = generelt er modeelementet lidt et minus, fordi jeg ikke “passer godt ind” alle steder. 8. Jeg arbejder døgnet rundt = FOR ambitiøs og dårlig til at prioriterer ham i en eventuel fremtid. Og så er online arbejde bare ikke cool. 9. Jeg er modeblogger = Det her er nok det værste punkt. Lige så stolt jeg er af mit erhverv, lige så pinlig er jeg over det, når jeg skal præsentere mig for en mand, der ikke er i branchen. For er du vimmervejs, der er fordomme. 10. Jeg er typen, der laver lister som denne = Jeg bruger for lidt tid på at date, og for meget tid på at tænke over, hvad jeg gør rigtigt og forkert i en relation.

29 comments

 • Sune

  Hej Marie,
  Modig og ærlig tekst der… Jeg forstår så heller ikke lige, hvorfor du ikke kan finde en kæreste, hvis du oprigtig gerne vil finde en…Du er smuk, virker intelligent, har stil ikke mindst din egen, cool, fræk…Garanteret også interessant at tale med… Men det kunne jo komme an på en prøve..:) Du er hermed inviteret på en kop kaffe. /Sune

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Dejligt og ærligt indslag. En mand, der kan matche dig er måske lidt ældre, end dem du kigger efter? Der skal en god portion selvtillid, erfaring m.m. til at rumme de selvstændige og stærke kvinder, som du hører til. Go for it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg stemmer for at du skal lave en date med en af fyrene der har skrevet på dette indlæg ! og prøve noget nyt ! :-D alle kortene er jo lagt på bordet så måske det kunne blive sjovt !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Du er sådan det bedste eksempel på den nymoderne-mrs-independent-i-no-need-no-man-WOMAN! Du styrer alt selv og har fuldstændig styr på stil og personlighed, med værdierne i orden. Mændene kan slet ikke følge med, det er dét der er problemet! Jeg er SÅ meget team-marie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men lige netop de ting her, gør at fårene bliver skilt fra bukkene ;) Så når der står hr lækker foran dig og syns dit pandehår er noget af det fineste og at din blog er uber sej, osv. Så har han Marie briller på, så ser han alle de specielle ting ved dig. Også må han være ret speciel selv. It takes one to know one ;) Så på den måde er det godt ikke at være en model på hvad flertallet vil have. For hvem vil ha en af flertallets kedesomligheder? Mwaah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  drikker ikke rødvin, jeg har tatoveringer og elsker dårlige film og popmusik – specielt når jeg kører bil. Jeg har kæreste og barn ;) så mon ikke mab bare skal finde den rigtige :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MJ

  Jeg vil helt sikkert være klar på dig! … Også mest fordi du også bruger udtryk som “vimmervejs”. Men du ser sgu da godt ud, og så skide være med du arbejder hele dagen… Det gør jeg også! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Skal vi på date?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Fyre er mærkelige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jibril

  Hej Marie.
  Er der overhoved en ideel kæreste. Forstå mig ret. Vi alle går og har dette perfekte billede af den ideelle kæreste, men den finde jo ikke, fordi den ideelle kæreste ville der ingen overraskelser være ved, Personen ville være efter ens tanker og her ville forholdet bare gå hen af en lige linje.
  Når man bliver gift er det i medgang og modgang, men har du nogen sinde tænkt over hvorfor man siger det. Et forhold skal have nogle op ture og ned ture for 1. At finde ud af om det går sammen 2. Kan man holde sammen i tykt og tyndt, så ved man at den anden altid vil have ens ryg lige meget hvad.
  En anden ting jeg også kommer til at tænke over når man læser din blog er, selv jeg går og tænker at jeg heller ikke den ideelle kæreste er. Hvis jeg prøver at sætte det op som du.
  1. Har ingen tatoveringer = pigerne vil gerne have denne bad boy fyr med tatoveringer osv.
  2. Er romantisk = mange piger, som sagt før, vil gerne have denne bad boy fyr som normalt ikke er den romantiske fyr, men den fyr som pigerne altid vælger først.
  3. Folk siger jeg virker desperat lige ind til man lære mig at kende ! = i piger dømmer en fra start af, hvad med lige at lære mig at kende først.
  4. Jeg er naiv = jeg ved jeg er naiv, men vil hellere være den naive istedet for den som lyver og snyder, men den side ser pigerne ikke.
  5. Sætter andres behov før mine egne= gør alt for at hjælpe hvor jeg kan, men det blive man udnytte på, og efterfølge smidt væk

  Har du nogen sinde hørt match.com’s reklame. Den samme profil bliver læst op 2 gange, den ene synes profilen er noget lort og griner af profilen. Den anden læser den op synes det lyder som en interessant pige, med ben i næsen.
  Det bare for at fortælle der er 2 sider af hver historie.

  Og vil også ville fortælle dig du virker som en sød kærlig person. Havde jeg muligheden, ville jeg date dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Et af dine gode indlæg.
  Og jeg kan selv nikke genkendende til mange af dine punkter.
  Jeg har en partner, og godt nok er jeg ikke blogger som du, kun lige begyndt, men han forstår hvertfald ikke meningen med det. Og jeg kan hvertfald føle, at det er forkert nogle gange.

  Tak – jeg nød at læse det!

  Hav en dejlig lørdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  er der virkelig ingen mænd der synes dit forbrug af tøj mv. er et problem? Bare nysgerrig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Holla at #5 hahaha :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nummer 6 kan ikke være en ting (jo nogle steder kan det nok godt! Jeg selv er nu i forhold med min kæreste på 29. måned, og han er ryger – det var han lige fra start, og jeg ikke ryger – som i, at jeg ALDRIG har røget før eller taget et sug.
  Man kan godt!
  Man kan også vende det om, og sige, at ovenstående er dine værdiger og jeg synes sgu de er ret cool!

  emiliecberg.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes næsten, at det er mere rebelsk ikke at have tatoveringer efterhånden :joy:
  Men du er 100% et catch! Fyre er nok bare mest af alt bange for selvstændige kvinder. Mange mænd vil gerne være “beskytteren” i et forhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Du er fandeme sød. Tror du har ret i din betragtning, mænd vil have en kvinde, de kan undertrykke en smule, så de kan være beskytter i forholdet. And I’m not that kind of garl.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Mænd er nogle skrøbelige væsner, der har brug for at føle, at man har et behov for dem. De har sjove måder at vise det på…min kæreste elsker at lave praktiske ting for mig, så han blev absolut tøsefornærmet da jeg selv satte hylder op?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvad gør du for at holde dit hår så platinblond? Uden gule nuancer osv? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg får det farvet hos frisøren ALTID. Og så bruger jeg sølvshampoo engang imellem… Har lavet så mange indlæg om det, du kan søge og finde, for at få gode råd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ej Marie, pandehår er da mega sexet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   ENIG… Jeg kører jo også med pandehår! MEN, them boyz do not like.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • christine

   Igen her er mænd altså ligeså forskellige som piger er:) Og det handler vel egentlig heller ikke om pandehår sådan generelt, det handler vel om, HVEM pandehåret sidder på? Det er altså smukt til nogle og grimt til andre ansigter og personligheder.
   Min kæreste synes det er så flot og frækt til mig, med pandehår:)
   Jeg har slet ikke tal på hvor mange tatoveringer jeg har (20-30 stk. – af den store slags med farver). Vi har været kærester i 11 år og har en datter på 3, så i skal nok, finde hinanden en dag. Og hvis processen skal speedes up… sku ned for forventningerne til hinanden og accepter hinandens forskelligheder. Ikke at du IKKE gør det (det ved jeg intet om), men synes generelt at de fleste, stiller alt for mange krav til sin partner og parforhold.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg ville springe på dig. Men hey, du er da fest ryger ikke? Eller er du helt ikke-ryger? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Du er sød! Naj, ja, jeg skal eddermame have min mojo på for at ryge, selv til fester. Og det bliver sjældnere og sjældnere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hvis jeg var en fyr ville jeg ha dig. No shit.. Du er så meget et catch!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EXPENSIVE VS BUDGET: POPULAR JEWELLERY