LOVE LIFE STATUS

MY TATTOOS

IMG_7012 IMG_7058 IMG_7040 IMG_7028 IMG_7051 IMG_7033
Jeg er ret bidt af tatoveringer. Et permanent kunstværk, der vokser sig til at være en del af udseendet, og som følger med alderens påvirkning. Jeg er efterhånden oppe på en del af den slags kropsudsmykninger, og tænkte derfor, at det var på tide at give jer et indblik. For mig behøver tatoveringer ikke at være lavet af en speciel årsag, da kropsudsmykning er en legal undskyldning i sig selv. Underbevidst vil disse udsmykninger blive tillagt betydninger, fordi motivet eller det tidspunkt, de blev lavet, er mindeværdige på den ene eller anden måde. Min bedste anbefaling er, kun at få tatoveringer, hvis du ikke tvivler på beslutningen – men på den anden side vil det, at tatoveringen bliver en del af dig, gøre fortrydelsesraten lille. I hvert fald for mig. Mine tatoveringer er primært lavet hos Doctor Bones i Næstved.

Mit lille anker var min første tatovering. Jeg fik det lavet umiddelbart efter min attenårs fødselsdag i Berlin. Jeg kan huske, at jeg var enormt spændt og adrenalinet inden oplevelsen, og følte en enorm smerte. Lidt senere har det været sjovt for mig at tænke tilbage på, da denne naturligvis er den mindst smertefulde, jeg har fået lavet. Et stykke tid efter fik jeg mit anatomiske hjerte, og denne er muligvis min absolutte favorit blandt tatoveringerne. Det symboliserer min families værdi for mig: “At pumpe blodet rundt i mine årer”. Mit skellet kom senere, og brutalt nok er dette faktisk lavet efter et anatomisk barneskellet. Denne tatovering har jeg altid kaldt min skytsengel; Lærke. Mine to ringe om håndleddet står for min søsters og mit fantastiske forhold. Korset er en kulturel og ikke specielt religiøst symbol for mig, og var en tatovering, jeg fik lavet sammen med Sophus, hvilket er lidt sjovt, da han på ingen måde er religiøs. Og jeg egentlig heller ikke er. “fairytale” er mit livssyn som barn, som jeg forsøger aldrig at fortrænge, pilen står for mit stjernetegn (skytte), og var en tatovering, jeg fik lavet sammen med min veninde – og nyest har jeg fået lavet en fin natsværmer under albuen. Jeg havde oprindeligt tiltænkt pladsen til en sommerfugl, men syntes, at dette ville have været for feminint, og jeg elsker den rå kontrast i mine tatoveringer til mine mere feminine generelle træk. Desuden elsker jeg ideen om, at hver enkelt natsværmer er svær at artsbestemme, fordi de, selv indenfor egen art, har så meget individualitet.

Hvad min næste tatovering skal være, afslører jeg endnu ikke. Jeg har flere ideer i hovedet, men beslutter mig altid først i sidste øjeblik. Den indskydelse viser sig nemlig altid at være den bedste, i mit tilfælde. Hvilken af mine tatoveringer kan I bedst lide, og har I selv nogle tatoveringer?


Skærmbillede 2013-03-20 kl. 00.27.32

51 comments

  • Michelle

    Kan du huske hvor lang tid natsværmeren tog?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Nej, desværre! Men 45 min, vil jeg skyde på?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vera

    Hvor meget kostede din skelet-tattoo? Og hvor har du fået dine tattoos lavet henne? Kender du et godt sted i Kbh som ikke er pisse dyrt, men stadig gør det godt?
    Oh so many questions… hah

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Søg her på bloggen, har virkelig lavet mange beskrivende tattoo-indlæg :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Hvor meget måtte du slippe for din natsværmer-tattoo?:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Det kan jeg sgu ikke lige huske :-(

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Jeg har selv 3 som jeg er rigtig glad for. Et Kors på min hånd, “this life is sparkling don’t you let it go” på mine ribben og “Fearless” på min arm, på den modsatte side af albuen – vil så gerne have lavet flere, men det kniber lidt med pengene..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

    Din natsværmer er jo helt fantastisk, og jeg elsker dit anatomisk korrekte hjerte. Jeg skal selv have lavet 7 små fugle på min venstre underarm her på lørdag – min første tattoo og jeg glæder mig vildt :) Synes også dine ‘armbånd’ er rigtig søde og betænksomme. Virkelig sødt. og råt alligevel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esther Mogensen

    Skønne tattoos, jeg elsker enkeltheden. Tegner du dem selv eller får du tatovøren til dette?
    Hvilken placering vil du anbefale til en førstegangs tattoo? Jeg hælder mellem håndled, ribben og overarmen – samme sted som du har dit skellet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Finder billederne på nettet og tegner nogle gange selv om i motivet. Vil ikke anbefale ribben og underarm, da disse steder er enormt smertefulde :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Hej Marie :)

    Jeg sidder selv i processen af at skulle have en tatovering, og din “Fairytale” tatovering har noget nær den præcise skrifttype jeg havde i tankerne til min tattoo. Jeg tænkte derfor om det var muligt at få at vide hvem der har skrevet din tekst, er det en tatovør, dig selv eller en anden?

    Stor fan af dit arbejde og dine tatoveringer ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Jeg skrev det bare, og så tussede tatovøren det :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker simpelthen din natsværmer, hold kæft den er flot! Synes også det er fedt at du formår at “holde sammen” på dine tattoveringer, selvom du har en del og at de sidder forskellige steder.

    Jeg har to tattoos. Den første jeg fik lavet sidder på håndleddet og der står “turn it over”, hvilket har haft stor betydning for mig, min familie – ja, faktisk hele mit liv. Jeg har været plejebarn det meste af mit liv, men jeg har alligevel formået at få det bedste ud af det hele, og har faktisk aldrig “gemt” mig bag min fortid, eller brugt det som undskyldning eller forhindring for ikke at opnå det jeg vil.

    Min anden tattoo er på den modsatte arm, lige under albuen. Der står “if you try sometime you might find you will get what you need”, og den snor sig rundt om armen så den former to linjer som faktisk minder lidt om dine to streger – bare med tekst i stedet. Den hænger meget sammen med den anden rent betydningsmæssigt, men også det faktum, at der er en mening med alt det man kommer ud for gennem livet og at det handler om at tage ved lære og være positiv i stedet for at kæmpe imod det. Og så symboliserer det også min kærlighed til musik; det er jo fra en Rolling Stones sang. :-) Og så synes jeg det er fedt, at du heller ikke er af den overbevisning at en tattoo SKAL have en betydning, men godt bare må være kropsudsmykning. For som du skriver vil den jo altid betyde noget alligevl – ihvertfald i form af mindet om at få den lavet, og den tid du gennemgik.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skelettet på din underarm er jeg helt skudt i ! Og de to ringe, super feminine og tilpas enkle til håndleddet :)
    Jeg har selv HEJ stående på højre ribben, som er forbogstaverne for min søskendeflok. Jeg søger efter en tatovør, der kan lave en solsort, der står for min afdøde mormor, på den anden side. Overvejer også meget kraftigt at få et skelet selv, det er et alt for sindssygt motiv :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er de fine. Super fede betydninger og symbolik. Det er fedt, når der ligger en historie bag hver enkel, hvilket selvfølgelig også bakker om det du siger med en kunstværk:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker dine tatoveringer! Virkelig flotte og charmerende uden at blive ekstrem voldsomme. Det klær dig fandme!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • super smukke alle sammen, jeg har selv 6 stk og elsker især de sidste 5 jeg har fået lavet indenfor de sidste 2 år.. 2 k’er på min fod, som er lavet sammen med min kusine og min “Family above all” på armen er nok mine yndlings <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Natsværmeren er enormt fint, og så gjorde du mig sørme også lige klogere på dem :) Placeringen under albuen er ny for mig, men enormt fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ih vil selv virkelig gerne tusses (men skal vist lige runde de 18 før der er udsigt til det) ved dog ikke hvad jeg skulle have lavet…… der er mange ideer lige nu…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Fairytale må være den jeg synes er pænest… Måske også for det den står for :)

    Jeg har selv to, uden nogen særlig betydning end at jeg synes de er smukke og en del af mig :) Har længe planlagt nummer tre, men grundet tvivl om placering gør at jeg bliver ved med at udsætte den…. Det skal jo være perfekt, helst!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • HannaM

    Den med natsværmeren er min favorit ! Placeringen er helt perfekt ! Jeg har ikke set sådan en før, og det er måske derfor jeg synes at den er så fed ;) de andre er også fede ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har nogle virkelig seje tattoo :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hjertet, helt sikkert! Jeg er også ret vild med skellettet! :)
    Jeg skal selv have en tatovering til ære for min søster.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I’m in love with that fairy face of yours.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole

    Jeg elsker det anatomiske hjerte og skelettet, men jeg er også human nørd! :D Ideen bag de to ringe tiltaler mig også og jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke kom på den idé.. ;)
    Jeg har selv en stjerne, som var en gave til mig selv da jeg blev student, så den vil altid minde mig om de tre fantastiske år og samtidig er den et “man-kan-hvad-man-vil” symbol..
    Jeg drømmer lidt om en ring om en af mine fingre, men er lidt tilbageholdende mht til den, da den jo er på hånden og jeg ikke rigtig ved om jeg er game på det. En anden, som jeg snarest skal have lavet, er en tændstikspige, tegnet af min lillesøster, som skal symboliserer hende, samt vores forhold.
    Jeg er mega fan af tatoveringer, men ikke af smerten :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh hvor jeg elsker dit skelet!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er vild med pilen, for “skytte” – synes der er noget cool over den.
    Har selv ikke nogen tatoveringer, men skal under nålen for første gang på onsdag, og hold kæft hvor jeg glæder mig som et mega lille barn til juleaften!! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved godt, at dine valg ikke skal gå igennem dine forældre, men hvor stiller de sig i forhold til dine tatoveringer? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Min far hader tatoveringer, min mor er lidt ligeglad, tror jeg :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min uovertrufne favorit blandt dine tatoveringer må være det anatomiske hjerte. Det er smukt, og tanken bag er endnu smukkere. Og så må jeg altså lige rose dig, for et pisse lækkert og velformuleret indlæg, Marie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

    Jeg er vild med alle dine tatoveringer. Selvom du har så mange på dine arme, så spiller de perfekt sammen, så det bliver et helt lille galleri. Ind imellem kan de se rodet ud, hvis folk har en masse mindre tatoveringer på ikke ret meget plads, men du har virkeligt fundet den perfekte balance, Marie.

    Først nu går det op for mig, at det lille skellet på din ene arm er magen til et print, jeg fik lavet på en T-shirt for et års tid siden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt vild med dit kors og dine to ringe. Simple og smukke. Går selv og drømmer om sådan et kors, men er vidst lige ung nok..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • IdaRosenstand

    Hej Marie
    Jeg elsker -og har samme syn på tatoveringer som dig :)))
    Men desværre, i mit tilfælde, er jeg allergisk :((( men hvis jeg kunne blive tatoveret ville jeg få tatoveret et anker eller en havfrue :))))

    DINE TATOVERINGER ER VILDT SMUKKE!!! <333
    Det er de virkelig :)))
    Og du giver mig meget inspiration :)))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Ke

    Jeg er vild med hovedparten af dine tatoveringer, men i min bog står det anatomiske hjerte med fed. Det er SÅ smukt. Jeg selv blev tatoveret første gang i en alder af 15 og har lagt mig under nålen nu igen som 17-årig. Det vil ingen ende tage!

    En anden ting, Marie – jeg er simpelthen så vild med dit hår i denne længde. Det giver dig en rå kant og en sassiness jeg ikke på samme måde ser i dit lange hår. Smukt smukt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikoline

    Elsker de 2 ringe og pilen på din venstre arm ! Har selv tænkt på at få lavet noget lignende når jeg bliver 18 :-)
    Hvor fik du inspirationen til de 2 ringe fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Det kom egentlig af, at jeg gerne ville have et armbånd, og så udviklede det sig :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Fede tusser! Er helt vild med de to streger på håndleddet, ankeret og korset :)

    Jeg har selv 3 meget feminine tatoveringer! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vildt fede tatoveringer vil du tjekke min blog ud celcestmoi.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Vildt fede tusser! Kan skal have lidt af den samme stil, når jeg engang er fyldt 18… er vild med sentences tattoos :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    De er alle fine, men umiddelbart er det din skeleton, som er den, jeg har lagt mest mærke til, og den har også en fed placering!
    Jeg har selv til “=”-tegn på foden, som symboliserer, at alt og alle er lige og at man skal behandle alt og alle med respekt. Den er ikke så stor, men den er betydningsfuld!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Jeg er helt vild med alle dine tatoveringer. Især din venstre arm med skillettet, pilen, korset og ringene. De passer så godt sammen og er alle mega fede! Wauw gid det var mig der havde sådan nogle fede tatoveringer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bare en lille ting jeg har undret mig over hver gang jeg ser dit hjerte i sort/hvid.. er det i farve..?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har altid været helt vild med dit anatomiske hjerte. Det er så smukt. Og så er jeg også lidt bidt af din “fairytale” tattoo og skelettet. Jeg har ikke noget tattoveringer selv – er lige fyldt 18 trods alt – men har helt sikkert planer om at få nogle; måske endda et half-sleeve på højre arm.

    Skal din næste tattoo også være på armen, eller vælger du et nyt sted? :-)

    http://stainsofpaint.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Armen, bliver ved, så længe, det passer sammen og ser pænt ud!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rosa

    Er der en speciel grund til, at du kun er tatoveret på dine arme? :-)
    – min yndlings er natsværmeren, den minder mig om min barndom.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Det synes jeg er det pæneste. Lige nu i hvert fald. Benene er også en mulighed, men den menneskelige overkrop er for flot til den slags, synes jeg, både på kvinder og mænd :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rosa

      Armen er kreeret til udsmykning, giver dig ret. Fik Sophus også lavet korset?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Nej, han fik en flue og et skellethoved :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annika

    Virkelig spændende indlæg! :) du har nogle rigtig fine tatoveringer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er helt vildt fede dine tatoveringer. Min favorit er nok skellettet og de to ringe om armen, som jeg også selv har – de er bare længere oppe mod albuen og er to forskellige tykkelser. :)

    /Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

LOVE LIFE STATUS