A SENSITIVE AREA

THE NOT SO SERIOUS KIND

Fotografiden25-10-12kl18008Fotografiden25-10-12kl175910

Blogging er sgu ellers normalt en seriøs affære, men når jeg tager billeder, specielt gennem photobooth, så har jeg en tendens til at skulle fucke med mit ansigt på størstedelen af bilederne. Det samme skete forleden, og resultatet er som ses ovenstående. Dybt useriøst.

8 comments

  • Anne

    Sjovt og befriende.
    Hvor er din bluse fra, den ser meget rar ud :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silke

    Haha, you made my day!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Alting skal ikke være så seriøst – det gør blot din blog mere personlig, når man får denne side af Marie at se. Vil savne dig, når du ikke længere bor i Næstved – men uanset hvad, vil du altid forblive en ‘næver’.
    Du har markeret dig, du har sat dine spor. Du har kreeret en ny modekultur, som med garanti vil leve videre i Næstveds historie – og vi vil alle huske overhovedet bag dette, Marie Jedig fra Vilde Kaniner. Du klarer det godt, sødeste Marie.

    Hvert eneste indlæg er inspirerende. Mode relateret, livs relateret, indretnings relateret, m.v – Du viser ud fra din dejlige useriøse billeder, at livet ikke altid skal tages så alvorligt. Blot ud fra en photobooth.

    <3<3<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • vildekaniner

      Du er virkelig da sød og dejlig, sådan at kaste den slags kommentar. Mange tak for de dejlige og rosende ord, det varmer helt vildt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men stadig ufatteligt chic

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bahaha, HELE min blog er mere eller mindre useriøs. Ahem. :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen du gør det da med vilje. Når jeg tager billeder er halvdelen altid med et frygteligt ansigtsudtryk. Øjne der ser fordrukne ud eller noget i den stil ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

A SENSITIVE AREA