ONE BIG KISS

ABOUT THE FUCKING FUCKING

tumblr_ku0foj6uGA1qzty9ao1_1280

Jeg bliver konfronteret med brugen af bandeord i mit sprog i øjeblikket her på bloggen, og til det har jeg kun at sige, at jeg altid har og vil acceptere bandeord, hvis de blot bruges i positivtladede vendinger, eks.: “Du er fucking lækker”. Jeg har egentlig aldrig forstået alt klynkeriet omkring bandeord. Det er jo bare for at forstærke et meningen i en sætning. Jeg har aldrig selv tænkt over mit sprog, er heller ej blevet irettesat på hjemmefronten, og helt ærligt, så er hysteriet omkring bandeord jo bare indlært, som så meget andet i dette samfund. Man er jo forhelvede ikke et dårligere menneske, fordi man bander, eller hva’? Jeg er i hvert fald først opmærksom på området, når jeg konfronteres med det. Men jeg kan virkelig ikke se problemet. Hvad siger I? Er bandeord go, in line eller no-go hos jer?

54 comments

 • Julia

  fucking love it. keep going, and people: take a chillpill please!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bandeord er et no-go for mig. Jeg synes enkelt ikke, det lyder pænt. Specielt når det gælder piger, og når jeg tænker på kristendommen. Ikke at sige jeg aldrig selv bander, men jeg er træt af, når den få gange smutter for mig i daglig tale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  undskyld, men er “bandeord” ikke bare ord?

  Jeg bander sgu så meget jeg vil og forstår ikke al den hysterik der er omkring det… DET ER BARE ORD! ligesom “sød” og “meget”, tror måske at du kun bruger det possitivt, fordi du generelt ikke kan lide at nedgør folk, etc. og når du/hvis du gør virker det som sagt ikke lige så stærkt når du ikke benytter “bandeord”.

  Mine kusiner bor i USA, og havde en laaang diskussion med dem sidst jeg så dem.
  De kan nemlig få eftersidning hvis de siger “fuck” eller “shit”, derfor bruger de ordene “fudge” og “shoot”. Alle ved hvad ordene betyder, så på et eller andet tidspunkt bliver de vel også “ulovlige”, hvis du forstår.

  btw. læste lige nogle af kommentarene, og kunne se at mange siger enten at du skal bande alt hvad du vil og andre siger du skal holde lidt igen, som om vi har nogen indflydelsen, om så vi alle sammen sagde at du skulle stoppe, det ville ikke ske… :D Hahah love ya! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vokset op med, at bandeord er en skidt ting, og kom der til at smutte et enkelt ud af munden, fik jeg meget onde øjne af min mor eller far (altså da jeg var lille!), men på grund af dette er jeg altså bare opvokset med, at jeg ikke bander blandt min familie, ældre mennesker, lærer osv. Sjov – men meget høflig vane – hvis jeg selv skulle sige det.

  På bloggen bander jeg også meget sjældent, egentlig fordi jeg synes, at jeg sagtens kan udtrykke mig på andre måder, da det frastøder nogen mennesker, at der står bandeord i hver sætning, men det er ikke noget, jeg selv lægger mærke til på andres blogs.

  Blandt venner og veninder bander jeg da også til tider, men bestemt ikke i hver sætning – det er egentlig mest, hvis jeg er sur.

  http://www.sofiescloset.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Thomsen

  Hejsa ;-)
  Jeg synes ikke at jeg lægger så meget mærke til det på din blog.
  Jeg er kristen og kommer fra en kristen familie, og jeg er opdraget med at der er visse ord som man ikke skal bruge. Men jeg kan godt sige pis og hold kæft, for det er ikke ord som jeg betegner som bandeord. Men grunden til jeg ikke bruger bandeord er pga. at det er synd og det er en måde at tilkalde djævelen på. Så grunden til jeg ikke går ind for bandeord er pga. min tro, og jeg synes at man sagtens kan udtrykke sig og snakke pænt uden at bruge bandeord…

  ///Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marie.
  Syntes du virker som en god person, med et godt hjerte.
  I min verden er det tilladt at bande, selv den mest hellige jeg kender, bander en gang imellem.
  – Og du skal i hvert fald ikke lave om på dig selv, fordi du har et par læsere der ikke kan lide det, der er så mange andre blogs, men de vælger stadig din;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt synes jeg at bandeord er skægt. Jeg bander også på min blog og i dagligdagen bliver “for helvede” og “hold nu kæft” brugt en del-og det er gerne positivt ladet som hos dig ; ) Man kan aldrig gøre alle glade og der er noget meget dejligt befriende ved at stå ved sine valg og så er der jo en grund til, at din blog er populær-de fleste kan lide dig som du er : ) knus.
  http://kukkuk.me

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Haha, jeg skulle lige kigge nogen videoer igennem for at finde ud af hvad i talte om. Jeg lægger ikke mærke til det som i enkelt ord, men som du siger en forstærkningen af en sætnings betydning. Er dog ikke enig i at det kun skal være positivt for ting kan sagtens være “fucking klamme” uden jeg bliver stødt(-;

  Og jeg mener heller ikke du skal være så bange for at støde, for det er trods alt din væremåde, din blog, og dermed dine præmisser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg fucking* elsker bandeord! Ikke fordi at det er noget jeg tænker specielt meget over selv, men jeg bliver tit gjort opmærksom på at jeg bander af både veninder, venner og familie… Der er selfølgelig også nogle af dem som bander selv, men de syndes altså at jeg er den værste. Også er der nogle af drengene der har den holdning at det er helt okay for dem at bande som sømænd, fordi at de er drenge. Men det er ikke okay når man er en pige, som burde være pæn osv. – det gjorde mig faktisk pisse* sur. Jeg har altid bandet meget, og jeg føler at det er en helt naturlig ting at gøre. Vores danske sprog har (her ville nogle måske tilføje et “desværre”) udviklet sig sådan, at vi bander rigtig meget hele tiden. Selv min egen mor bander utrolig meget, og hun er faktisk også et af de få familie medlemmer jeg har, som er okay med at jeg bander!
  Men selfølgelig er der tid og sted for bandeord, måske er det ikke lige når man er på besøg hos mormor og morfar, eller når man er i kirke, eller til stor forsamling, eller sammen med nye mennesker, at man skal bande allermest?
  Men som sagt, jeg tænker ikke så meget over det igen, jeg snakker jo bare, for helvede*.

  De tre bandeord i teksten er markeret med *

  Fred i verden, bandeord er skønne og charmerende – ikke grimme og ubehøvlede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bander, og jeg bander meget. Sådan er det bare. Jeg synes egentlig ikke det lyder grimt, som mange folk siger. Det er for helvede ikke noget vigtigt. Jeg lægger ikke mærke til om jeg – eller andre for den sags skyld – bander eller ej. Come on, vi lever i år 2012 – at bande er helt naturligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge H.

  Total, og fuldstændig fucking enig! Bandeord er go! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Synes personligt ikke det er noget problem – jeg bander ikke selv særlig meget i min hverdag, jo det sker, men det er ikke en fast del at mit ordforråd, og hvis folk bander alt for meget ALTID, vil jeg faktisk sige at de tit kommer til at lyde lidt uintelligente :-)
  Men, forstår ikke hvis folk siger du bander for meget, nu så jeg lige videoen i dit forrige indlæg, og tror nærmest ikke der var et eneste bandeord – så whatev’s hvis du ellers bander engang imellem? Det er jo ikke sådan du aldrig gør andet? Og som jeg kan se nogle få andre også har skrevet – hvis folk ikke bryder sig om at andre bander, så lad være med at konversere med dem, og i det her tilfælde, lad være med at følge din blog :)
  Idéen med alle de her diskussioner om “gode blogs” i blogland, er jo netop at den som har den kant af personlighed man kan lide, oftest er dem folk vælger at følge, altså er det et individuelt valg, og er sikker på der er noget for alles smag. Hvis dig og dit banden ikke er folk smag, jamen så følg en af de blogs der er lyserøde og sukkersøde – så er der jo intet problem ;-)
  God weekend! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er så enig med dig! Jeg tænker kun over mit sprog i den forstand, at man nogengange som pige skal tænke over, at man er en prinsesse og ikke en havnearbejder (hæhæ) og at det kan virke ret ucharmerende hvis piger har overforbrug af bandeord. Men som du siger, meningsforstærkende og positivt brug kan aldrig været skidt.
  Og så er der lige ordet “kræftædemig”, som jeg bare har et rigtig ubehageligt forhold til grundet dets betydning! Og som jeg bestræber mig på aldrig at bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bandeord er så go!! Jeg tror også jeg blev lidt chokeret da du bandede i din vlog. Jeg ved ikke hvorfor, tror bare ikke jeg havde regnet med det. Jeg har nemlig INTET imod bandeord, og bander selv måske lidt for meget. Men jeg synes også det er helt iorden når det bliver brugt i positive vendinger. Jeg vil da helst at vide jeg er fucking lækker, istedet for dælme lækker, eller bare lækker. Bandeord er fucking sweet, eller… :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TF

  Til orientering: Fuck er ikke et bandeord.
  Bandeord er ord, som relaterer sig til djævlen/satan, eller hvad fanden man nu kalder den figur ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mdm

  jeg har tidligere bidt mærke i brugen af bandeord på bloggen og må indrømme at jeg faktisk synes det er lidt synd, idet bandeord ofte bruges i mangel af andre og mere præcise ord til uddybelse af udtalelser… i den forbindelse kan man desværre komme til at fremstå afstumpet i sit sprogbrug, hvilket jeg synes er ærgeligt.
  dertil kommer at overdreven brug af bandeord i min verden kan synes ganske pubertert, hvilket selvfølgelig igen hænger sammen med ovenstående og den forforståelse at man med tiden lærer at beherske sproget.

  men i sidste ende handler det vel om smag og behag.

  ellers en ganske fin blog, som jeg på trods af alders- og stilforskel følger, især fordi du er så flittig til at lægge indlæg ud. det skal du have ros for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Svane

  Totalt go. fuck du videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Band du bare lige så meget, du har lyst til, du

  //:Katrine
  http://www.katkaems.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan kun erklærer mig enig i din holdning til bandeord, Marie. Jeg er selv en person som bruger dem en del, netop, som du siger, for at forstærke meningen i en sætning, og kan ærlig talt ikke se problemet i det. Så uden tvivl, go! ;-)
  Knus
  http://fashionwithkatrine.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er selv storforbruger af ordet fuck(ing), så jeg har absolut intet imod det! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg har i princippet ikke noget imod bandeord – de ryger da også ud af min mund engang imellem, men jeg er meget bevist om det, og bliver nogle gange en smule træt af det.
  Dels fordi jeg synes, at det er lidt “primitivt”, misforstå mig ikke! Men synes det er lidt sørgeligt, at vi i Danmark i dag ikke kan udtrykke os på andre måder end gennem bandeord. At vi ikke kan gøre vores mening klar uden brug af eder og forbandelser. Man hører det aldrig i udlandet: Der er du uhøflig og uopdragen, hvis du gør det, og mange udlændinge, også vesterlændinge, er chokerede over, hvor grimt danskere taler.
  om vi så bruger bandeordene som forstærkning for at være sikre på at folk lytter i vores lille egocentrerede verden skal jeg ikke gøre mig klog på.
  En andel del af mit ambivalente forhold til bandeordene er, at jeg ved, at jeg omgås mennesker, som bliver stødt af det, og derfor forsøger jeg simpelthen at snakke et sprog, som ikke støder de mennesker, som jeg undgås – både dem jeg holder af, men også generelt i det offentlige rum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Do what you wanna… Sgu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie, du har al ret til at bande lige så meget du vil. Du skal huske at det her er DIN blog og du kan sige lige hvad du har lyst til.
  Hvis nogen bliver stødt af at du gør det så må de da bare klikke væk, hvor svært kan det være?
  Jeg synes sgu at det er fedt med en masse bandeord, det er en del af dig som person og det må/skal du ikke ændre på!

  Kys fra Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Marie. jeg har ikke noget proplem med folk der bander sådan hele tiden, men jeg forstår ikke hvordan du kan bande så meget i en video at det faktisk efter min mening lyder en lille smule dumt, og jeg til sidst ikke orker at se mere af videoen fordi der ikke er andet i den end bandeord. så jeg ville faktisk opfordre dig til måske ikke at bruge så mange bandeord i videoer. når du skriver i dine indlæg synes jeg faktisk overhovedet ikke at det er irriterende på nogen måde. jeg håber du vil tænke lidt over det:)? knus Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Hej Signe. Det ville da være decideret dumt af mig at ændre min personlighed i vlogs, ville det ikke? Jeg ændrer sgu ikke mit sprog, bare fordi noget skal lægges online :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Enig med dig Marie! Det er din mund det kommer ud af = du bestemmer ;-) Du skal ikke ændre dig, på baggrund af hvad andre mener, du er dig selv og det er pisse lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie S

  Lidt sjovt emne, jeg bander personligt aldrig og selv ordet sgu kommer ikke ud af min mund. Min familie har heller aldrig bandet og de har gjort en stor dyd ud af at man taler pænt og har et stort ordforråd til at kun udrykke sig på anden vis. Jeg kan jo ikke forstå at alle ikke har det som jeg med bandeord da det er så simpelt og nemt at lade være, men dem der bander og synes at det er okay kan jo nok heller ikke forstå mig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et bandeord er selvfølgelig aldrig rart at få smit i hovedet i en diskussion , men som du selv siger hvis det bruges i en positiv vending så forstærker det jo bare meningen om det positive, og så syntes jeg at det er i orden. Vil dog lige sige at jeg aldrig har syntes at du på nogen måde har haft et grimt sprog her på bloggen, bestemt ikke! :-)

  // http://www.thejuliemitzie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg syntes overhovedet ikke at det er et problem!
  Hvis du bander i daglig tale, er det sådan du er og du skal ikke lave om på det :-)
  Jeg bander også hele tiden.. Det var kun i gamle dage man ikke gjorde det, vi er i 2012 nu, så det er fucking okay! :-))

  God dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil godt starte e dat sige, at jeg ikke har tænkt det som et problem på nogen måde, at du ind i mellem bander på skrift herinde. Jeg bander selv og jeg tænker vitterligt ikke over det, før jeg bliver gjort opmærksom på det – men det er jeg faktisk træt af. Jeg synes nemlig tit, at bandeordene kan få en ellers fornuftigt person til at virke lidt dum? Måske oftest i diskussioner, men der er et eller andet over det.. Selvfølgelig ikke, hvis der bare sniger sig et ‘for helved’ ind – det er nok min personlige favorit – men alt med måde ikke? Jeg prøver i hvert fald at holde min indre havnearbejder nede på et minimum af hvad der nu passer sig for mig..

  Jeg synes, at det sjove ved det er, at det smitter så meget. Altså sproget. At alle pludselig er begyndt at bruge ‘for fanden’ og ‘sgu’ (for slet ikke at tale som sprogblomster á la ‘vold-‘ eller ‘lol’) – meget af det kan vi nok takke søde Sille for :b .. Og det sjove her er, at det hos hende virker helt naturligt, mens jeg virkelig kan sidde og næsten grine af det andre steder, fordi det virker så forced.. Nå. Deroute. Håber det gav mening :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lægger faktisk stet ikke mærke til at jeg bander, eller når andre gør det. Det er blevet en en helt naturlig del af mit sprog, tror jeg. Jeg ser i hvert fald intet problem i det. Især ikke hvis det bliver brugt i en positiv vending, så er det bare fucking rart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Marie!

  Jeg bander sgu også selv!
  Men jeg har lige et spørgsmål. Jeg ved ikke om jeg skal købe en balenciaga city, work eller velo? Der skal kunne være en macbook 13′ i. Så city er nok udelukket, Men så er spørgsmålet så om det skal være Work eller velo!?

  Mange tak for hjælpen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vildekaniner

   Work har bedst plads til en 13″, vil jeg mene :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke noget imod at folk bander, men jeg synes, at det kan gøre sproget fladt, hvis det bruges for meget, som fx “Fuck, hvor er jeg sulten”.. medmindre man sidder helt udmarget af sult, så synes jeg det er helt fint at forstærke udtrykket med bandeord ;)

  For mig mister bandeord deres effekt til at forstærke et udtryk, hvis de bruges for meget.. så udvander de sig selv, synes jeg. Men ja, et godt gammeldags skældord, er da med til at sætte streg under det, man siger, når situationen kræver det. Og det giver større indtryk, hvis det kun sjældent bruges.

  Som du sikkert har gættet, så bander jeg personligt ikke ret meget, kun hvis jeg virkelig er vred, skuffet, ked af det, stolt m.v. Tror egentlig heller ikke, at jeg har bandet særlig tit på bloggen? Kan faktisk kun komme i tanke om en gang: Efter jeg havde født, hvor jeg skrev “Jeg gjorde det sgu’!” (også selvom ‘sgu’ siden er blevet anerkendt som værende et ikke-bandeord, haha)

  Lyder jeg som en Miss-Goodie-Two-Shoes? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  du bander meget, men det er pisse fedt, fordi det står i konstrast til at du er en lille blond dame, der går op i tøj. jeg synes du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår sagtens hvad du mener, men på samme tid afholder jeg mig fra at bruge bandeord som meningsforstærker selv. Ikke fordi jeg er blevet irettesat, tvært i mod, men fordi jeg mener det er en god øvelse i at få sin mening igennem på andre måder og udfordre sit ordforråd.

  – men derfor er “du er fucking lækker” ikke af vejen, i en snæver vending.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Jeg er meget enig. Jeg prøver selv at undgå at gøre brug af bandeord, selvom det naturligvis af og til sker. Det danske sprog er i sig selv tilstrækkeligt til at forstærke en sætning, hvorfor det for mig at se er unødvendigt at gøre brug af (ofte engelske) bandeord.
   Måske skal dette mest af alt ses i sammenhæng med, at jeg selv er stor tilhænger af finurligheder af sproget, men samtidig ser det som vigtigt at bruge ord i deres oprindelige betydninger. Fx synes jeg, det lyder akavet og ofte try-hard at indsætte et “fucking” i en sætning, når der er så mange andre alternativer, der faktisk betydningsmæssigt passer langt bedre ind.
   Men folk skal selvfølgelig have lov til at bande så tosset, som de vil. Én ting er, at jeg selv tager afstand til bandeord, men jeg tager samtidig også afstand til, at man irettesætter folk, der bander. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er troende og for mig er det no-go. Jeg er vokset op i en familie der bander meget, og er ligeglad med troen, så jeg har ikke altid været kristen.
  – Jeg har dog intet problem med dem der bander, alle mine venner bander, og de har heller ikke noget problem med at jeg er kristen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Christine

   Jeg forstår ikke hvorfor det at bande og være kristen skal hænge sammen. Det står vel ikke decideret ét sted i biblen at man ikke må? (: og jeg er da ikke mindre en del af den danske folkekirke, fordi jeg bander ret så ofte..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør der vist mere eller mindre indirekte. I de 10 bud står der jo, at man ikke må have andre guder end Gud, og ordet bande er i princippet “i familie” med ordene bånd og binde. For man mente nemlig, at når man brugte bandeord/skældsord bandt man sig til djævlen/fanden (f.eks. ved brug af vendningerne “for fanden” og “for satan”. Derved har man overtrådt det bud jeg nævnte med, at man ikke må have andre guder end Gud.
   Det er hvert fald sådan jeg mener, at det hænger sammen. Men man kan vel google det, tænker jeg? :)
   //L.
   http://www.noirmonamour.blogspot

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • som du siger, så gør bandeord for det meste sætningen mere kraft. budskabet kommer lettere igennem hvis de bruges, men det skal være med måde.
  og nej du bander på ingen måde meget!

  //www.feelingeuphoria.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hej, mit navn er Anita, og jeg bander – MEGET! If you can’t handle it, it ain’t my problem.
  Men det er lidt underligt, jeg bander meget meget lidt på arbejde.. Er pædagog i et fritidshjem. Vil ikke have at børnene går hjem og har lært et nyt bandeord, af mig! Så snart jeg ikke er på arbejde, så bander jeg.. Måske nogle synes det lyder skrækkeligt, men altså, sproget har ændret sig. Bandeord er ikke længere så meget bandeord som de har været.. Som du siger, ofte er det jo for at understrege noget positivt! Selv min Bedste, på 82 bander.. Så det kommer ikke fra nogen fremmede at jeg bander som en havnearbejder – bare ikke når jeg er på arbejde ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kommer sgu an på sætningen og om det er positivt eller negativt ladet. Jeg lægger som regel kun mærke til bandeord hvis det er negativt ladet eller bliver brug hele tiden. Men det går mig nu ikke på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes kun at det pisse fedt når det bare vold bandes i blogland. Bare se på SilleWho?. Hvis ikke hun bandede så meget ville hun være en helt andet person og hendes cool fandenivoldskhed ville nok gå meget af. Jeg bander ikke selv så voldsomt, men en sætning kan hurtigt blive alt for formel eller lyde helt forkert i mit hoved, hvis ikke der kommer et sgu eller fanden med i. Så længe man ikke taler som en havnearbejder ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fucking(!) lækkert indlæg!
  Har på det sidste tænkt en del over hvor mange gange i løbet af en dag(både i tale og skriveri) at jeg bruger ”bandeord” som fuck, fucking osv. Og jeg har ikke tænkt mig at lave om på det. Hvis ordene ikke bruges til at nedgøre nogen eller noget i den dur, så synes jeg sgu at det er helt fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er personlig fucking ( ;-) ) ligeglad, så længe resten af sætningen er værd at høre på – og det problemer finder jeg aldrig i dine indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fucking cool med det! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har på ingen måde lagt mærke til, at du skulle bande meget.

  Min egen personlige holdning til at bande, er delvist ret afslappet.
  Så længe man ikke bander i hver sætning, kan jeg ikke se noget problem. Det kan nemt være meget grimt og hårdt at høre på, og derfor mener jeg, at “bandeord” skal bruges med måde.
  Og som du skriver, kan netop disse ord være med til at forstærke en holdning eller mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CecilieD

  Jeg har det præcis på samme måde som dig. Og kan ikke engang se, hvorfor folk overhovedet skal blande sig i det.
  Bliv ved som du er. I LOVE YOU!
  Så helt klart GO!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bander også altid. Og jeg bruger det ligesom dig for at forstærke meningen i en sætning. Det er ikke noget jeg tænker over og jeg har altid gjort det!
  – Anna
  http://blackwardss.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har den samme holdning. bandeord forstærker meningen af noget. jeg lægger også kun mærke til min vane med at bruge ordet “fucking” en del gange, når mine venner siger det til mig. Min rigtig gode ven sagde forleden: du siger egentlig ret meget fuck.
  Tjaa, hvad kan man gøre? jeg har et meget tilbagelænet holdning til brugen af bandeord, så ja…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anine

  GO GO GO GO GO for fucking helved da

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, lavede en vlog tidligere på ugen, hvor jeg også fik flere kommentarer omkring mit brug af bandeord ;)
  What’s all the fuzz about? Det er bandeord, og jeg mener sådan set præcis det samme som dig. Når de bliver brugt positivt, som i “Hun er så fucking cool!” eller “Det ser fandme godt ud”, så er det jo bare for at forstærke meningen bag. Ville du ikke hellere få af vide at du så “Skide godt ud!” end “Du ser godt ud”?

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Marie. Fra min side, syntes jeg ikke det er noget man sådan lægger mærke til. Det ligger lidt til den måde du skriver på. Man kan jo tænke om det ikke ville være mærkeligt hvis ikke bandeordene var med. Jeg mener derfor selv at det er helt fint. Så længe de ikke bruges som noget “ondt” som du også selv skriver :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE BIG KISS