DIN STIL SIGER IKKE NOGET OM DIG, DEN SIGER NOGET OM, HVEM DU GERNE VIL VÆRE...

RELATIONER, HOKUS POKUS…OG ALT DÉRIMELLEM

En god relation kræver pleje, omsorg og opmærksomhed. Den kræver gensidighed, villighed og kærlighed. Det er vi i grunden alle enige om, men det er præcis det udefinerbare, magien, hokus pokus, der er svært at forklare og derfor også efterleve.

Hvordan ved man, om den er der? Det ved man bare. Udover de påkrævede faktorer for pleje af en relation, er magien drivkraften for relationen.

Et godt eksempel er mit møde med Anne, som i dag er blandt mine yndlingsmennesker i hele verden. Anne og jeg mødtes på lidt spøjs vis; jeg fulgte hende på Instagram og var vild med hendes stil og univers, og spurgte i den anledning, om hun havde lyst til at være en del af min “Get Inspired By”-feature her på bloggen, hvilket hun indvilligede i. Deltagelsen krævede, at jeg besøgte hende for at fotografere hende, hendes garderobe og lejlighed – og allerede på vej op af trappen til hendes lejlighed var jeg ret positivt stillet på succes af indlægget. Men hvad jeg ikke havde forventet, var den MAGI, der opstod, allerede da hun åbnede døren og sagde hej. Den var der bare. Udover at have alt i verden tilfælles, kunne jeg lynhurtigt mærke hendes positive væsen smitte af på mig. Hokus pokus. Vi blev veninder dén dag, og tilbragte faktisk hele dagen sammen; hvilket endte ud i vin og dans i undertøj i min anden venindes lejlighed.

Dette er blot ét eksempel. Alle mine bedste venner og veninder har været en lignende historie, og derfor passer jeg på dem og værner om vores venskaber – for magi er en sjældenhed. Og alle mine tætteste er tryllekunstnere i mit liv.

Det samme gør sig i virkeligheden gældende, når det kommer til dating. Man kan have verdens bedste forudsætninger for en fremtid sammen allerede ved første møde – men uden magi, er forudsætninger underordnede. Selv med uanede mængder af fællesinteresser, værdier og god sex dør relationen alligevel, hvis hokus pokus mangler. Og så alligevel – kan man have ægte, god sex uden magi?

I min optik burde alle dage være sprøjtet til med en smule hokus pokus. Ikke nødvendigvis stårslåethed, men bare lidt magi. Det ved jeg godt, ikke er muligt – for jeg sætter ikke altid selv dagsordenenen – mange faktorer spiller ind. Men tænk over det…magien kan også opstå ved noget så grufuldt som hjertesorg, fordi følelserne derved er store nok til at man mærker sig selv. Det værste, jeg ved, er ikke at føle smerte – men slet ikke at føle noget.

Jeg lever for magi, og nægter at slå mig ned for mindre. Det fører til en mere skødesløs og chancepræget tilværelse, end hvad der måske er godt for mig og mine medmennesker vil anbefale – men jeg vil hellere følge min mavefornemmelse og leve til fulde, end at tage mig til takke med kedsomhed. Sprøjt lidt magi på din søndag; det vil jeg også forsøge at gøre.

2 comments

  • Karen

    Tak kære Marie<3 hvor er det smukt skrevet og dybt ægte og oprigtigt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Det er jeg glad for, at du synes<3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

DIN STIL SIGER IKKE NOGET OM DIG, DEN SIGER NOGET OM, HVEM DU GERNE VIL VÆRE...