OPTURSLISTEN

6 HVERDAGSSCENARIER, JEG IKKE KAN FORDRAGE

img_9277

1. At stå i kø… Jeg ville sådan ønske, at jeg var et tålmodigt menneske, men jeg KAN ikke holde det ud. Endnu værre er, at stå i kø, når ens telefon er gået ud.

2.  Når folk tager i døren, mens man sidder på toilettet, eller selv at tage i døren, når andre sidder på toilettet. Af én eller anden årsag synes jeg altid, det er super akavet.

3. At bytte varer. Jeg bliver næsten nervøs, også selvom jeg er fuldt berettiget til at returnere eller klage. Sommetider har jeg faktisk valgt at beholde defekte genstande, for at undgå konfrontationen. Jeg føler særligt, at det er synd for butikken og ekspedienten, når jeg har købt noget, jeg har fortrudt efterfølgende.

4. At gå ind i en butik iført noget, der kan købes i butikken. Jeg har aldrig i mit liv stjålet – ikke engang en slikpose i kiosken som barn – men jeg har altid været hunderæd for, at nogle skulle mistænke mig for tyveri.

5. At rydde op efter blomster. Lige så smukke og dejlige, blomster er at indkøbe og kigge på, lige så rædselsfuldt ulækre er de at pakke sammen igen. De rådner forneden, fælder foroven og lugter råddent.

6. Folk, der ikke rydder op inden, de spiser. Jeg kan slet ikke sætte mig til bords, hvis gryder og andre madlavningsværktøjer flyder. Så hellere rydde lidt op undervejs, for at kunne slappe helt af, når måltidet serveres.

7 comments

 • Elisabeth

  Der er faktisk intet krav om, at du skal kunne returnere dine varer, det er en service butikker vælger at yde deres kunder. Når du køber fanger bordet. Undtagen på nettet, men der har du jo heller ikke set varen i virkeligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Når butikkerne selv reklamerer med at man har 30 dages returret f.eks., så jo, så har man krav på det, da de 30 dages returret er en del af den aftale man har indgået ved købet.
   Og helt ærligt – hvad skal dén kommentar egentlig lige gøre godt for? 😒

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Jeg er altid bange for at komme til at stjæle noget. Jeg har aldrig gjort det, men jeg er wierdly barnge for lige pludselig at skulle komme til at putte en tube tandpasta/et par øreringe/whatever ned i min lomme og løbe ud af butikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Kender godt dé dér mærkelige tvangstanker – jeg kan også være bange for pludselig at stille mig på hænder, når jeg står et højt sted… Så underligt, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha hvor godt, jeg kan genkende dem alle sammen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr. 3 og 4 kan jeg kun nikke genkendende til, er altid bange for at skulle stå og tale min sag for at få lov til at returnere noget, selvom det aldrig er sket xD Og det ville alle dage være træls at blive beskyldt for tyveri… ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ja! Nr. 6!!! Preach! Jeg får kuller! Tager altid opvasken undervejs, og jeg vil så gerne lære min kæreste den kunstform, men ak..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

OPTURSLISTEN