DU VED, DU KOMMER FRA PROVINSEN, NÅR...

LILLIS BARNEDÅB

ikke-navngivet-1

COS SUIT || ASKET T-SHIRT || H&M ØRERINGE || MARIE JEDIG X GARDENIA SKO

Mit outfit fra min niece Lillis barnedåb i søndags, hvor jeg var så heldig at få tildelt titlen som gudmor! Det var en helt fantastisk dag, hvor vi havde kørt til Næstved med Green Mobility (mere om dét senere hen) dagen forinden, og hjulpet med at gøre klar. På selve dagen tog jeg tidligt ud til min søster og hjalp med hår og makeup, og så var det afsted mod kirken. Det var den vildeste, mest rørende ære at få lov til at bære hende op ad kirkegulvet.

I forhold til gaver havde jeg virkelig lagt hjernen i blød – og var kommet op med to, meget personlige ting: En bog med børnerim skrevet og illustreret af mig, både med personlige referencer og om livet generelt, og en halskæde særligt designet til Lilli af smykkekunstner Jane Kønig. Så er der lidt til både barndom og voksenliv.

dikke-navngivet-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

DU VED, DU KOMMER FRA PROVINSEN, NÅR...