INFO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
My name is Marie Stella Wibe Jedig. I am a 23 year old girl from Denmark who works part time on my blog MARIE JEDIG and part time with PR for the Danish jewerly brand Jane Kønig. Besides that, I run designs projects, work as a freelance stylist and model. My great passions are fashion, interior, culture and art – and I love being able to communicate with the clothes I wear.

I’ve won Modeblogprisen 2014 (Fashion Blog Award 2014) as “Best visuel concept” and ELLE Style Awards 2014 “The Blogger Challenge”.

I make my colleges in Adobe Photoshop and I take pictures with my Olympus PEN.

Please contact me at marie_jedig@hotmail.com or at my Bloggers Delight adress:

Bloggers Delight ATT: Marie Jedig
Trommesalen 5, 1614 København V.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

212 kommentarer

 1. Hej Marie

  Jeg ville lige høre dig om du stadig har din Acne Studios gaze strik i blå, og om du er interesseret i at sælge.
  – i såfald er jeg ihvertfald meget interesseret

  Hilsen Catharina Lassen

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har den desværre ikke længere! :-)

 2. Pil Thielke

  Dine Céline støvletter på shoppen til 400 kr er gudesmukke. Følger æsken med?

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, men dustbag gør.

 3. Emilie

  Hej Marie
  I videoen du medvirkede i til Fashion Post, hvor man følger dig shoppe, har du i starten et par rigtig lækre sorte videbukser på? Hvor er de? :)

  • Marie Stella Wibe Jedig

   De er i min garderobe? :-P

 4. Michelle

  Hej Maire.
  Har du stadig dine Hermés sandaler? Hvis ja, vil du sælge dem? :grin:

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Har dem stadigvæk – sælger desværre ikke!

 5. Nicole

  Hej Marie.
  De celine snakeskin/python loafers er det nogen, du overvejer at sælge? :)

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Desværre ikke :-)

 6. Thomas

  Hej.
  Sådan lige offtropic..
  De ulvehoveder/figur du har her på siden, er det nogle du har endnu, hvis ja , vil du evt sælge dem/den, har søgt efter ligende i længe efterhånden..
  Beklager at det ikke lige drejer sig om tøj. :-)

 7. Astrid

  Hej Marie :)

  Jeg er blevet helt forelsket i alle dine bud på både budget og high end shearling jakker.
  Mit problem er bare at jeg ikke ved hvordan jeg skal style dem. Altså, udover når de på fashionabel vis står åbne.. men eftersom ægte danske vintertemperaturer ikke lige tillader det, vil jeg høre om du ikke havde lyst til at smide et eller flere stylingforslag på din blog? altså fx inkl noget tørklæde, vanter eller hue af en art?

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Min kan lukkes helt op i halsen, så det er egentlig, hvad jeg gør, når kulden bider :-)

 8. christine

  Ok, det helt i orden! :)

 9. Christine

  Hej Marie. Jeg er meget interesseret i dine Isabel Marant bootcut bukser, som er til salg på din Trendsales. Jeg bor i København tæt på centrum, så ville høre, om det kunne være muligt for mig at komme forbi og prøve dem?
  vh Christine

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg tilbyder desværre ikke at mødes med købere, der skal prøve, da det er en lidt tidskrævende sag for mig :-( Desværre, beklager!

 10. Celina

  Hej Marie. Jeg har galla om en måneds tid på skolen – og er virkelig i krise omkring galla kjole! Jeg tænkte på om du ville lave et indlæg, omkring nogle fine galla kjoler & evt. gode hjemme sider (udover asos, nelly osv.) hvor man kunne finde nogle mere unikke og flotte galla kjoler? :-)

  Mvh.

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg laver desværre først gallaindlæg op til nytår – men håber du finder noget <3

 11. Emil

  Hej Marie :-)

  Jeg vil give dig stor ros for din blog! Jeg henvender mig på vegne af webshoppen Watchmen.dk, da vi er på udkig efter samarbejde med en række bloggere. Vi ønsker at skabe noget omtale om vores herreure som f.eks. TRIWA – https://www.watchmen.dk/brands/triwa.html

  Det er vigtigt for os, at de bloggere vi laver samarbejde har en stor relevans til vores produkter. Et indlæg kan f.eks. vinkles som gaveidéer til kæresten, her op til jul.

  Hvis det lyder interessant, kan vi tage en videre dialog over mail :-)

  Mvh, Emil

 12. Freja M.

  Hej Marie!
  I går faldt jeg over dit indlæg om sneakers, og blev jeg helt forelsket i de sorte Nike Air Max 2014, som du også nævnte. Det er bare sådan, at jeg er 14 år gammel og ikke tjener mine egne penge, så jeg synes 1.500kr er mange penge at give- alligevel står jeg virkelig og mangler et par sneakers, og de er simpelthen så lækre, synes jeg. Hvad vil du foreslå? :))

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hm, måske noget New Balance? Det minder lidt om og koster under 1000kr. :-)

 13. Anna

  Hej Marie
  Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle investere mig i en Balenciagataske, men jeg er lidt i tvivl om hvor vidt det kan betale sig, da alle efterhånden ejer en. Jeg skal helst kunne bruge den til mine skolesager, så kan du foreslå noget? :)

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg vil kun anbefale en rygsæk (jeg har én fra Balenciaga), alt andet bliver du træt af at skulle slæbe rundt på tung ag computer og skolebøger :-)

 14. Naja

  Hej Marie.
  Jeg er ret vild med din blog,og jeg læser den regelmæssigt, både fordi det bare er hyggeligt at følge lidt med, men også fordi at inspirationen fra dig, er fantastisk.
  Nu har du jo ret mange tatoveringer, hvilket egentligt er grunden til jeg skriver. Jeg selv er helt vild med tatoveringer, og har for 6 måneder siden fået lavet min første. Jeg går nu med en masse drømme om at få lavet flere, men den eneste tanker der ligger i baghovedet “åhh hvordan kommer den til at se ud i fremtiden, vil den genere mig i mit senere liv og/eller vil den have en effekt på mit arbejdsliv (vælges man fra..)”.

  Derfor vil jeg høre, om du har fortrudt nogle af dine tatoveringer, eller bare placeringen på nogle af dem? Og er du nogensinde blevet “set ned på” pga. dine mange tatoveringer? :)

  Ved godt man kan få mange meninger, men det er bare rart at høre fra en, der selv har mange, og (måske) har lidt mere indsigt i hvordan det kan være, end fra en mor, der er imod tatoveringer.

  Kh.

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak for din besked. Dejligt at du læser med! Jeg er i en branche, hvor tatoveringer er legale; næsten mere normale end unormale, så for mig har det bestemt ikke stor indflydelse. Alle i København er efterhånden tatoveret, men hvis du drømmer om en karriere indenfor et bestemt og mere formelt fag, kan det være, du skal overveje det en ekstra gang. Specielt hvis du tænker tydelige og synlige tatoveringer. Jeg har dog aldrig fortrudt mine :-)

 15. Hej Marie! Jeg er helt vild med din blog, og jeg tænkte på, hvilken skrifttype du bruger til dine indlæg?
  hilsen Matilde

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Uh, det husker jeg desværre ikke lige umiddelbart. Men hvis du googler “fonts”, kan du finde og se alle typografier.

 16. Sigge

  Hej Marie!
  Jeg er nysgerrig efter at vide, hvem der er din fotograf til dine outfitbilleder? om det bare er en af dine pårørende venner eller om det er en du lejer?

  – grunden til, at jeg spørger er fordi jeg selv mangler en fotograf til outfitbilleder, så ville lige høre hvordan det foregår :P

  Kh Sigge

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg får mine veninder, kollegaer eller familie til at tage billeder af mig. Men kunne da godt tænke mig en fotograf ;-) Jeg er bare så forfængelig med steder, skarphed og redigering, at det der lidt besværligt.

 17. Mathilde

  Hejsa Marie!
  Jeg nyder at læse de skønne og inspirerende blog! Du gør et godt stykke arbejde, og man kan tydeligt se, hvor meget du brænder for mode. Jeg skal til bryllup til sommer og er i lidt af en sko krise! Kunne du ikke lave et indlæg med kjoler og sko til fx. sommerbrylluper og andre fester? Det kunne være super fedt ;)

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak :-) Jo, det kunne jeg helt sikkert godt.

 18. Kristine Bjerregaard

  Hej du har en lænestol du skriver du har fundet på et loppemarked. Kunne du være interesseret i at sælge denne? Hilsen Kristine

 19. Julie

  Hej Marie.

  Dit arbejde er meget imponerende og spændende, mange tak for en god blog-oplevelse gang på gang.

  Jeg har et spørgsmål til dig angående dine oplevelser og erfaringer med at gå fra brunt hår til lyst.
  Hele mit liv har jeg haft naturligt lyst hår. Sidste januar valgte jeg at købe en mørke brun (næsten sort, dog med et rødt skær) hjemme-hårfarve i supermarkedet. Jeg var mørk håret i lang tid og har nu besluttet at prøve at få mit lyse hår tilbage, jeg har igennem et halvt år fået 4 x lyse striber fra frisøren, og det er godt på vej til at blive rigtig lyst. Men jeg vil gerne have mit hår den samme farve over det hele så godt som muligt. Vil du anbefale at fortsætte med mine highlight sessions eller synes du at jeg skal vove mig ud i at farve/afblege mit hår selv? Og hvis det er tilfældet, hvordan vil du så anbefale at jeg gør det for at få mit hår så lyst som muligt?

  Tusinde tak!

  • Marie Stella Wibe Jedig

   For at være ærlig, kan jeg ikke give dig andet råd end tålmodighed og at lade din frisør klare sagerne. Der er en grund til, at de har en uddannelse indenfor feltet, og du må aldrig fremskynde processen ved at fucke med dit hår selv, det må du endelig love ;-)

   • Julie

    Jeg siger mange tak for det hurtige svar! Jeg vil følge dit råd, og lade frisøren klare ærterne for mig også må det bare tage den tid det tager. Mange tak!

    • Marie Stella Wibe Jedig

     Det var så lidt – held og lykke med projektet!

 20. Mette Seeberg

  hej Marie! hvor studere du henne? hvilken skolen og hvad går det ud på? vil nemlig gerne selv studere mode, men ved ikke helt hvad jeg skal gå efter når jeg kigger:-)

  • Marie Stella Wibe Jedig

   KEA, designteknologi, har skrevet en del om det, som du kan søge dig frem til her på bloggen :-)

 21. Nina

  Hej Marie!
  Følger fascineret din blog dagligt og er vældig inspireret af din fantastiske stil!
  Jeg har noget up-coming galla på mit gymnasium, og Asos har været en pain in the ass med konsekvent at sende mig de forkerte ordre, så der nu ikke er flere kjoler tilbage af den jeg begærede.. Så nu vender jeg mig mod dig, min i al hemmelighed mode-guru! Er du tilfældigvis faldet over nogle fabelagtige lange kjoler perfekte til galla-halløj?
  Mvh din hengivne fan Nina

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Nina,
   Tak for de søde ord! Jeg lover at lave et indlæg med galla inspiration snart :-)

 22. Karla

  Hej Marie :)
  Ihh hvor jeg nyder at følge med i din blog! Simpelthen så skøn inspiration.

  Nu hvor vejret snart skifter fra koldt efterår til kold vinter, betyder det også at det også bliver koldere om fusserne, men jeg har simpelthen ingen ide om hvilke støvler der skal varme tæerne i år.. Kan du hjælpe? Det ville være SÅ fedt hvis du ville lave et indlæg om vintertøj osv..

  Tusind tak på forhånd
  – Karla :)

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Jamen der skal jeg nok lave :-)

 23. Frida R.

  Hej Marie!

  Jeg er VILD med din VILDekaniner blog (haha – ej, lider af dårlig humor).
  Men altså, jeg har sådan sukket efter din fine chaneltaske i laaang tid, og er nu begyndt at søge efter gode genbrugs tilbud på nettet. Det er bare så svært at skællende mellem hvad der er ægte og hvad er falsk. Ved du hvor den prismæssige grænse ligger mellem, hvad der er en god handel, hvor ejeren måske bare er lidt halvivrig efter at komme af med varen, og dem som handler med uægte mærker?

  Mange hilsner og beundrende tanker,
  Frida

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak søde!
   Over 10.000 for en 2.55 model, og det er billigt!

 24. Ulla Trolle

  Hej Marie,
  Måtte lige forbi din blog :-)
  Så dig på loppemarked i lørdag, hvor du købte en fed frakke af min veninde.
  Vi var nogel voksne piger der havde en dejlig og sjov dag – lige som du havde.
  Du var øjensynlig kendt af en del…jeg kendte dig ikke og måte spørge hvem du var :). Måske din blog heller ikke lige er for min aldersgruppe (læs 56 år).
  Du havde så meget god energi omkring dig. Jeg syns du er sej – en ganske særlig pige der hvilede i sig selv. Bliv ved med det.

  Så surfede jeg lidt rundt på din blog og læste lige dit indlæg omkring selvværd og selvtillid :-) Du er jo også en klog pige.

  Der er få af din slags. Du har så mange værdier. Du er cool.

  Kan godt forstå der er mange piger der følger din blog.

  Det var bare en lille kærlig hilsen på en tirsdag fra en ældre vild kanin.

  Ulla

  • Marie Stella Wibe Jedig

   Kære Ulla. Tusind tak for din besked! Jeg er superglad for din positive tilgang til bloggen. Håber du fik solgt en masse på loppemarkedet! :-)

 25. Clara

  Hej Marie Superfed blog! Er det muligt for læseren, at se
  hvor mange besøgende du har hver dag? eller er det sådan et –
  then-i’d-have-to-kill-you spørgsmål? :-)

  • Marie Stella Wibe Jedig

   20.000 sidevisninger dagligt cirka :-)
   Mange tak!

 26. Elisabeth

  Hej Marie.

  Jeg stødte tilfældigt ind i din blog, og hvilken blog!
  Det hele er så gennemført; din attitude, stil, musiksmag, dine holdninger og personlighed! Stærkt inspirerende.

  I dine videoer er der engang imellem musik i baggrunden, ofte instrumental, sexet musik. Du har fantastisk musiksmag, det ville være skønt at se mere musik på bloggen – særligt det rockede og sexede som du virker til at være til!

  – Elisabeth

  • vildekaniner

   Kære Elisabeth.

   Først og fremmest vil jeg takke for den dejlige kommentar!

   Jeg laver er musikindlæg snarest.

 27. Faymary Huish

  Jeg tænkte på om du ikke kunne henvise til de sider du køber dit tøj på? Eller ligge et link hvis du har lavet et indlæg med det før? :)

  • vildekaniner

   Jeg skriver altid, hvor mine nye køb er fra, har ingen faste handelssteder :-)

 28. Frederikke

  Hej Marie,

  Først – er vild med din blog (har læst den fast hmmm.. så længe jeg kan huske)

  Jeg søger hjælp til en ide til en kjole (eller andre alternativer) til min sidste skoledag (føler jeg har ledt alle vegne) så er simpelthen så lost

  Den skal kombineres med sorte KangaROOS sneakers og Jane Kønig smykker deriblandt det oxiderede lovetag armbånd. Jeg har selv har en frisure i stil med din, farven er bare mere gylden

  Derudover for lige at gøre det endnu svære – da jeg bor i Odense har jeg primært adgang til highstreet butikker

  Håber virkelig på at du vil hjælpe, Frederikke

 29. Pil

  Hej Marie.

  Først og fremmest vil jeg lige rose din blog. Uden tvivl den bedste, danske modeblog, og én af de bedste, generelt. Specielt hvis man elsker den sorte stil, som du nailer, mere end nogen anden.

  Du har også en rigtig smuk kæreste. Han ligner nemlig min egen, ubeskrivelig meget. Så god stil, på 2 områder.

  Jeg ville også give dig et link, på en modetumblr, som du måske ville synes om: http://darkspiration.tumblr.com

  xxx

  • vildekaniner

   Tak for denne skønne mandagskommentar, jeg vil klart tjekke tumblren ud!

 30. Hej Marie,

  Tænkte på hvad den skrifttype du bruger til dine overskrifter hedder?

  xoxo

 31. Heidi

  Hej Marie.
  Jeg skal meget snart til København og da jeg er nordjyde er jeg totalt tom for ideer om hvor de fede butikker ligger henne hehe, vil nemlig gerne bevæge mig udenfor strøget hvor man altid ender når man ikke aner hvor man skal gå hen ;) Derfor ville jeg høre om du evt ville give nogle tips til dine yndlingsbutikker, har selv NagPeople og Jane Kønig på min liste. Har kigget og søgt på bloggen, men synes ikke lige jeg kan finde så meget om det.
  Håber virkelig du vil hjælpe så jeg kan komme ud og få brugt alle mine penge på alt for lækre nye ting ;)
  – Heidi

  • vildekaniner

   Jeg shopper næsten aldrig i butikker, men prøv også Stig P, Storm og Illum :-)

 32. Emilie

  Hej Marie!

  Jeg vidste ikke helt, hvor jeg skulle skrive.
  Men nu begynder studenterperioden at nærme sig.
  Kunne du måske overveje at lave et indlæg omhandlede nogle idéer til studentertøj? Det ville være fantastisk.

  Mvh Emilie

  • vildekaniner

   Det vil jeg overveje, helt bestemt :-)

 33. Sofie Grysbæk Borup

  Hej Marie!

  Først vil jeg sige at din blog er super inspirerende, kan bruge flere timer på at side og læse og kigge alle billeder og tekster. Så Tusind tak for det!

  Fordi jeg skriver er at jeg skal elevfest på fredag og fest udvalget har valgt at vi skal have tema og temaet er “withe.” (overdelen skal bare være hvid)

  Jeg er på efterskole så har ikke så mange penge at gøre med, men alligevel skal det være et fint og lidt rockede outfit. Så jeg vil spørge dig om du måske havde mulighed for at lave 1 eller to outfits jeg med en hvid overdel i til overkommelig pris. :)

  Det ville være en kæmpe hjælp! :)

  På forhånd tak.

  Knus Sofie G.B

 34. Alberte

  Hey Marie!
  Jeg tænkte på om du måske kunne lave et indlæg med mulige outfits man kan have på til andres konfirmationer?
  Jeg går og har ingen idé om hvad jeg skal have på til alle de konfirmationer jeg skal til i år.
  Håber at det er et indlæg du kunne havde lyst til at lave!

  Knus

 35. Anonym

  Og for den sags skyld polyester? -undskyld for de mange spørgsmål :-))

  • vildekaniner

   Hm, polyester er egentlig, rent kvalitetsmæssigt, ikke skide fantastisk – men jeg synes, det kan være et pænt materiale alligevel :-)

 36. Anonym

  hmm, hvad siger vi til bomuld?

 37. Maiken Christiansen

  Hej Marie.
  Din blog er meget inspirerende og helt klart i toppen af de mange blogs jeg følger med i. Faktisk er din den eneste jeg altid lige skal tjekke ;-) Jeg går på efterskole – så budgettet er begrænset, da jeg jo ikke har et fritidsjob dette år. Egentlig vil jeg bare spørge dig om: Hvilke materialer skal man gå efter? Er strik i bomuld godt? Cashmere? osv. Jeg vil gerne have god kvalitet, som holder i lang tid. Kan man sige jeg er ved at gå fra H&M og Gina Tricot, til dyrere og mere holdbare mærker.
  Lige som dig, går jeg primært i sort – selvfølgelig også lidt grå og hvid ;-) men jeg bliver altid i tvivl om hvordan man kan føle sig sikker på kvaliteten. En strik i 100% bomuld kan f.eks. koste 500kr., en pris jeg kan overkommer dette år, mens en anden strik i 100% bomuld kan koste 1700kr. Jeg ved godt det også har noget med designeren at gøre, men hvis jeg bare skal have nogle basisting, er det så ligemeget om den koster 500 eller 1700, når det er lavet af det samme? Har du evt. nogle favoritmærker i god kvalitet, som ikke koster en formue, når jeg nu ikke kan tjene penge?

  Undskylder for den, muligvis, ret forvirrende kommentar, men tænker at du er den rette at spørge! ;-)

  • vildekaniner

   Basisting i god kvalitet er alfa omega i en god garderobe! En cashmere sweater er det absolut lækreste i min optik – og kan du finde denne til 500 kr. i H&M er den principielt lige så god kvalitet som én fra Prada til det tidobbelte beløb :-) Ellers er uld også ret lækkert.

   Og til sidst – tak for de rigtig dejlige ord <3

 38. Hej Marie!

  Jeg spørg angående din header, da min egen ikke er så skarp i kvaliteten. Hvordan gør du det? (Jeg ved godt, at det er et skørt spørgsmål! :))

  // Emilie. emiliemee.bloggersdelight.dk

 39. Tina

  Hej har et spørgsmål angående din taske fra Proenza Schoulder. Har linket til Luisaviaroma om det er denne du har. http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#getData.aspx|CallType=Product&prodId=M283&des=A8Z&cat=&gender=women&group=&vendorColor=MDAwMA==&season=actual&seasProdID=57I Er ved at spare op til den, og vil være sikker på at det er den rigtige jeg køber. Tit er det lettere at få indtryk af tasken når man ser en person med den :0) mvh Tina

 40. Kære Marie.

  Jeg læste dit indlæg her den anden dag (Good and bad), og det fik mig til at tænke lidt over et par ting – og jeg besluttede mig for, at jeg ikke kunne lade være med at skrive til dig. Jeg bor på toppen af Danmark i Frederikshavn. Meget lille havneby. Selvom at man nærmest ikke kan komme længere Nordpå i Danmark, har Næstved sneget sig ind på os. Jeg har læst din blog siden det anatomiske hjerte kom til (ihvertfald a du første gang lavede en update på tattoo-fronten), og det har været utrolig sjovt at se, hvordan dine tendenser i den tid har sneget sig helt op til toppen af Nordjylland. Og det pynter her oppe. Grunden til, at jeg kom til at tænke på det, var på en tur til København med gymnasiets teaterkreds. Her var der en diskusion om, hvorvidt det var kedeligt at holde sig til sort – eller grå nuancer – hvortil en svarede “Hmm, jamen jeg synes bestemt ikke at det er kedeligt .. det kan godt være, at jeg holder mig til sort, men så mixer jeg forskellige materialer i stedet” – som taget ud fra din blog. Og det gik op for mig, at jeg tænker på præcis samme måde. Uden jeg som sådan selv har lagt mærke til det. Og nej, det er bestemt ikke kedeligt. Det er utroligt så meget personlighed man har mulighed for at tilføje disse nuancer. Men frk. Jedig er bestemt kommet til byen, og har indtaget den med storm. Dermed ikke sagt, at der render en flok kloner rundt på Danmarks top – blot for at fortælle dig at du er en inspiration – for mange, og sikkert for flere end du blot ved. Så selvom der kan være nedture, vil jeg egentlig bare fortælle dig, at du er dygtig. Du er så vanvittig dygtig til det du gør, at du har formået at fange en stor håndfuld provinsielle frederikshavnere. Og det synes jeg egentlig bare at du skal huske. Both through the good and bad times.

  – Kærlige hilsner Ida Nørgaard

 41. Maria Pedersen

  Dette her er uden tvivl den bedste blog jeg foelger! Marie du goer saa fint et arbejde! thumps up! Ville lige spoerge dig, hvor mange huller du har i oerene? (venstre+hoejre)…. Jeg proevede at soege lidt herinde.. Men er svaert at se om det er piercings eller cuff’s du har – Ville blive rigtig glad for et svar. :-) PS: Du gjorde det bare saa godt i Go’ morgen Danmark!

  • vildekaniner

   Tusind tak, sødeste søde! 5 i venstre og fire i højre :-)

 42. Katrine

  Hej Marie
  Jeg har læst din blog i et stykke tid og synes du er rigtig god til det :-)
  Jeg ville faktisk spørge om du havde lyst til at svare på nogle spørgsmål, fordi vi laver en projekt opgave om journalistik, hvor vi tænkte at blogs også var relevante.
  Jeg ved ikke om du kan se min mail, men hvis du kan så bare skriv til den hvis du vil vide mere.
  Har du lyst??

  • vildekaniner

   Jeg har desværre ikke tiden i øjeblikket, det beklager jeg!

 43. Signe

  Hej Marie,

  Jeg er helt vild med dine Acne Shank støvler, og har selv været på udkig et godt stykke tid. Desværre kan jeg kun finde dem med brun træsål. Dem jeg leder efter har sort sål – ligesom dine. Har du nogen anelse om, hvor man kan finde dem henne?

  KH

  • vildekaniner

   De laves slet ikke mere desværre :-( Så skal du prøve Trendsales eller Ebay.

 44. Laura

  Hejsa! :-)

  Bare lige et kort spørgsmål :-) Så, at du opbevarede dine smykker i plexiglas. Opbevarer du også dine længere (forholdsvis) lange halskæder i plexiglasæsker?

  • vildekaniner

   Nogle af dem! Men også nogen på min opslagstavle på nåle :-)

 45. Mia

  Hej Marie!
  Dejlig blog og fed stil- har læst med læææænge :)

  Gik du fra Kasper fordi du havde fundet ham Sophus og passede bedre ind,- jeg kunne forestille mig du gerne ville være mere kendisagtig.

  • vildekaniner

   Mange tak, søde Mia!
   Nej, jeg gik fra Kasper af personlige årsager, og mødte først Sophus ved et tilfælde bagefter.

 46. I love how you answer pretty much all the questions that one might have here! Most fashion blogs are covered in “mystery” and keep a lot secret, it’s really nice to see how open you are!

  • vildekaniner

   I’m so glad you think so!

 47. Emma

  Hej Marie !
  Nu har jeg længe været fuldstændig forelsket i din smukke hårfarve. Jeg har selv haft mit lyst længe, det lykkedes mig bare aldrig at opnå den helt rigtige farve (selv hos frisøren) :-( SÅ nu vil jeg bare lige høre hvad du har gjort og gør ved dit hår?

  – Emma.
  p.s Og du er selvfølgelig mega sej !

  • vildekaniner

   Kære Emma. Jeg har lavet ikke mindre end otte indlæg om emnet, som jeg anbefaler dig at søge efter :-) Og tak for de skønne ord!

 48. Hej Marie,

  Jag skulle vilja skicka lite information till dig gällande ett samarbete. Besök http://apprl.com och återkom om det är intressant.

  Allt gott,

  Gustav

 49. Anne Sørensen

  Hej Marie!
  Jeg er stor fan af din blog, og mener du har en ordentlig røvfuld talenter! Jeg sad og læste Soundvenue, da jeg faldt over en stillingsannonce, hvor de søgte en mode-webredaktør på deltid. Da jeg læste kriterierne tænkte jeg straks på dig, så jeg tænkte at jeg ville give tippet videre. Du kan læse mere på Soundvenues hjemmeside, og så kan du jo selv vurdere om det er noget!
  Udover dette vil jeg bare gerne sige tak for daglig inspiration i absurde mængder, du er et af de mest gennemførte mennesker jeg har set, og det påskønner jeg. Hav en dejlig dag! :-)

 50. laura

  du er virkelig en god inspirationskilde, tak!

 51. Er din bikerjakke i læder solgt? Den du vil have 400 DKK for …

  //Sigrid

 52. Jessica

  Hej Marie :-)

  jeg er løbet tør for ideer til hvordan jeg kan opbevare alle mine smykker så man kan se dem og så det ser cool ud.. så ville da lige høre hvad du har gjort med dine smykker og om du kender andre som har deres smykker opbevaret på en rigtig fed måde?

  jes

  • vildekaniner

   Jeg bruger plexiglasæsker :-) Måske det var en idé?

 53. Signe Holst

  Cover / Filippa k / modeuge / torsdag d. 31/1 18.00-20.00
  Vi glæder os til at se dig!

  Ny Østergade 13 1101 København K, Danmark

  Kunne desværre ikke uploade invitation her.

 54. Anne

  Hej Marie
  Jeg er på udkig efter en taske på trendsales , en balenciaga taske. Men jeg er i tvivl om de forhandles her i Kbh? Samt hvilke model jeg skal gå efter? Jeg cykler hverdag på job og har en bærbar med mig, den er desværre ikke så fancy og tænker at jeg måske overdriver ved at købe en taske med plads til den fordi den er lidt stor og måSke jeg ikke vil have den i tasken alligevel, så jeg ved ikke helt hvilke retning jeg skal bevæge mig…kan se du har lidt forskellige modeller og erfaring. Kh Anne

  • vildekaniner

   Om Balenciaga-tasker gør? Holly Golightly i KBH nær Strøget forhandler Balenciaga. Hvis der skal kunne være 13″ computer i, skal du gå efter Work eller Weekender, tror jeg, men tag forbi HG og kig på dem :-)

 55. julie

  Hej Marie. Den trøje du har på billede nr. 4 på din “ego tumbler” hvor er den fra? ( det er den sorte t-shirt der sådan går ned i en firkant foran) :-)

  • vildekaniner

   Det er en af Sophus’ gamle, han selv har klippet i smadder :-)

 56. Hejsa Marie! Jeg er sgu lidt på den, da jeg vitterligt ikke fatter Jane Kønings hjemmeside! De har sendt mig en mail hvor i der står, at jeg blot skal logge ind, men det står jo ingen steder? :(
  Vil du måske guide mig?

  • vildekaniner

   Når du skal købe din vare (indkøbskurv) skal du logge ind :-)

 57. Ida

  Hej
  Jeg kunne på et gammelt billede (tror jeg) se en læderjakke fra H&M trend – den er jeg SÅ interesseret i. Kunne du på nogen måde være interesseret i at sælge din og tjene lidt penge?

  Kærligst Ida

 58. Mette

  Hej Marie!
  Er du interesseret i at sælge din Rick Owens asymmetriske cardigan som du fandt på TS?
  KH Mette :)

  • vildekaniner

   Ikke cardigannen, desværre :-)

  • vildekaniner

   Men tjek endelig min TS for andre annoncer! Mariejedig, hedder jeg.

 59. Trine VB

  Hej marie!

  Jeg er i gang med at skrive OSO opgave, og derfor jeg vil rigtig gerne kontakte dig via. mail, da jeg har en række spørgsmål til dig. Da jeg desværre ikke kan finde din mail her inde, kunne det være herligt hvis jeg kunne få din email, så jeg kan kontakte dig.
  ha’ det godt.

 60. Marie T

  Hej Marie.
  Du har skrevet om den Christian Adamsen cardigan du har købt, men kan man købe den andre steder end på internettet? Jeg er fra Aalborg, så det ville ikke gøre noget at butikken, hvis den findes, ligger i Jylland ;)
  En anden ting – tror du onesize passer mig hvis jeg er 160 høj?
  Uha mange spørgsmål, men på forhånd tak!
  Kh Marie

  • vildekaniner

   Jeg er 163, og den ser jo ud på mig, som fremgår af billederne :-) Han har kun en webshop mig bekendt :-)

 61. Hej skønne Marie!
  Jeg beundre din stil så meget, og din blog er virkelig min ynglingsblog..
  Men har et spørgsmål jeg gerne vil stille dig.. Hvornår og hvordan, fandt du ud af, at du kun ville klæde dig i sort, gråt og hvidt?
  Mvh Mathilde

  • vildekaniner

   Kære Mathilde! Mange tak :-)
   Jamen det har jeg gjort i otte år-agtigt efterhånden, så det er noget, der har sneget sig ind. Jeg inspireres simpelt hen kun selv af tøj i disse “farver”, så det er nok bare det!

 62. charlotte

  Hej Marie, jeg ville høre om du stadig har den der t-shirt med hænderne på fra “happiness is A $10 tee”, og hvis du har om du muligvis sælger? Eller ved hvor man kan købe den? For den er ikke på Emmely&Elliots mere :)

  – Charlotte

  • vildekaniner

   Jeg har aldrig haft den, lånte den desværre kun :-)

   • charlotte

    Nå okay, øv ;) men tak for hurtigt svar!

 63. Signe

  Hej Marie!
  – Sad lige og så Rasmus Seebach – engel på Vh1, og kom sådan til at kigge på pigen i den video, og synes jeg havde set hende før, så faldt det mig ind at hun lignede dig! Haha, ved ikke om det er dig, eller en som ligner dig utrolig meget? :D

  • vildekaniner

   Haha, det er ikke mig, men jeg kan godt se sammenhængen :-)

 64. Hej Marie, jeg har virkelig forelsket mig i nogle Stella Nova jeans du har lige siden du postede dem, men linket til dem virker ikke længere…
  Ved du hvad modellen hedder? Eller kunne det være de her? http://www.miinto.dk/p-257726-stella-nova-jeans
  http://vildekaniner.dk/2012/06/stella-nova-great-ass-pants/

 65. Iben

  Hej Marie, jeg tænkte på om du ikke ville lave et indlæg med nogle forslag til outfits og accessories til galla, enten i folkeskole eller gymnasium

  Venlig hilsen iben

 66. stine

  Hej Marie, jeg undskylder hvis du har svaret på det før, men hvad str. bruger du i Nike air max, og hvad i eksempelvis converse? Skal til at bestille over nettet nemlig, og aner derfor ikke størrelsen :-)
  knus

  • vildekaniner

   En størrelse større end normalt! :-)

  • vildekaniner

   Bruger 38 i Air Max og 37 i Converse :-)

 67. Charlotte

  Hej Marie.
  Jeg syntes din stil og når jeg siger stil, mener jeg: Hår, tatoveringer, tøj og din attitude er så sej!

  Jeg har et spørgsmål og lille be-be om hjælp.

  Har du altid haft en sikkerhed i hvad der er din tøjstil/hvordan fandt du den?

  Kender du nogle gode online butikker eller hjemmesider som kan give en inspiration til en pige, der gerne vil have lidt mere rå-rock and roll- minimalistisk stil i sin garderobe? :)

  Kram Charlotte

  • vildekaniner

   Mange tak skal du have! Stil er en proces, og man formes og inspireres af omgivelserne omkring en. Jeg tror, man skal lade være med at ville have en bestemt stil, og blot lade det komme naturligt. Stil er jo en individuel ting!

 68. Clara

  Hej Marie :)
  Jeg har set den nye frakke, du har købt på TS fra Isabel Marant. Og den er jo virkelig lækker! Jeg har research’et lidt og har fundet den nogle steder til en okay pris. Men det jeg ville spørge om, er om den kradser (fordi den er lavet af uld) og om den er oversized selvom, man køber en XS eller S.

  Hilsen Clara

  • vildekaniner

   Der er foer i! Og min er en str. S, mener jeg, og du kan jo se, hvordan den sidder på mig:-)

 69. Sascha

  Kæreste Marie!

  Du skal vide, at jeg er (endnu en) af dine faste læsere. Elsker din stil! For at komme til sagen: Jeg leder i øjeblikket efter en AW Brenda i sort (udsolgt over alt i landet), samt de på TS er i en anelse skidt stand. Det skulle ikke være, at du kender et sted de har en? Eller måske sælger din egen?

  Kram

  • vildekaniner

   Mange tusind tak, søde!
   Min solgte jeg desværre forlængst. Men hold øje med TS :-)

 70. Hej!
  Hvilken Second Hand hjemmeside kigger du mest på? :)

  // Emilie, emiliemee.bloggersdelight.dk

 71. julie

  hej marie :)
  jeg ville bare høre om du havde tænkt dig og sælge den lyserøde strik trøje fra hogm ? og hvilken str den er i hvis det er ?

  ps. super fed blog !

  • vildekaniner

   Det gør jeg, den er str. M.
   Mange tak :-)

 72. Benedikte

  Hey Marie. Jeg har læst at du har kendskab til frakkerne fra Brics.
  Kan man bruge den til vinter?

  -Benedikte (som virkelig leder efter en vinterfrakke)

  • vildekaniner

   Slet ikke. De er endda for kolde til i dag ;-)

 73. Iben christiansen

  hej marie, jeg ville bare lige vide lidt mere om dine nye matte ray ban wayfarrer, som hvilken størrelse de er, hvilken farve glas og om de er de large eller medium størrelses glas ?

  • vildekaniner

   Medium, mat, grønt glas.

 74. katrine

  Hej Marie :)
  Tak for en helt fantastisk blog! din stil er virkelig inspirerende! For noget tid siden listede du et link til din venindes blog, hvor hun har lavet nogle helt vildt flotte tegninger af nogle dyrehoveder, jeg kan ikke lige finde linket, men kunne du evt sende mig linket til hendes blog – vil vildt gerne følge lidt mere ned :)!

  • vildekaniner

   Tusind mange tak! Det er Nanna: nanna-nova.blogspot.com :-)

  • vildekaniner

   Tusind mange tak! Det er Nanna: nanna-nova.blogspot.com.

 75. Emma Rodam

  Hej Marie.
  Jeg vil starte med at takke dig for din fantastiske blog! Den er til stor inspiration i hverdagen og jeg synes du er et dejligt forbillede for andre unge piger. Jeg håber at min blog en dag vil nå lige så langt som din!
  Jeg vil også høre om jeg kunne få muligheden for at sende dig en mail? Jeg har rigtig meget jeg gerne vil spørge dig om!
  Jeg håber VIRKELIG du vil tage dig tid til at svare mig.
  Endnu engang tak.
  Kys Emma.

 76. Frida og Matilde

  Hej Marie :)
  Vi er to piger på 14 år og går i ottende klasse. Vi er med i en konkurrence om at lave den bedste avis.VI har valgt at skrive en artikel om modebloggere. Og fordi vi synes du er en rigtig god blogger kunne vi godt tænke os at interviewe dig? Hvis du har lyst kan du bare skrive tilbage til min mail.
  Mange Hilsner fra Frida og Matilde :)

 77. Caroline Hansen

  Hej marie, tænkte på om du har set de nye lækre varer fra ADAX! de har lavet noget sammen med Stine Goya, og hvis du ikke har set det syntes jeg du skulle tjekke det ud, da jeg tror det ville være noget for dig ;)

  Hilsen Caroline

  • vildekaniner

   Kære Caroline, har skam set det fine samarbejde, og venter faktisk lige nu på en pakke derfra! Woop :-)

 78. Kære Marie,
  For det første, synes jeg at din blog er vidunderlig! Elsker simpelthen din stil! :)
  Jeg ville høre, om man stadig kan købe din Brics jakke? Jeg kan se på deres hjemmeside, at den er udsolgt, også den korte model. Ved du det?

  Mvh. Mette

  • vildekaniner

   De er alle udsolgt, alle de jakker de overhovedet har lavet.
   Og mange tusind tak!

 79. Signe

  Kære Marie.

  For det første, jeg nyder at læse din blog. Du er super inspirererende og dine billeder er intet mindre end fantastiske! Thumbs up.

  Nå, grunden til jeg skriver er fordi jeg har forelsket mig i den lampe du har hængende ind over dit spisebord. Så vidt jeg kunne se har du ikke skrevet hvilket mærke det er, eller hvor du har købt den. Så.. hvor har du købt den/hvilket mærke er det :) ?

  Udover dette spørgsmål….
  Jeg har fået min mors gamle perlehalskæde (den er super smuk), men da jeg synes den er ekstrem feminim og måske ikke helt mig, vil jeg jo alligevel helt vildt gerne gå med den, da den har en smuk historie. Har du nogle ideer til hvordan jeg kan style den så det feminine bliver lidt undertrykket (håber du forstår hvad jeg mener).

  – Signe

  • vildekaniner

   Tusind tak for søde ord!

   Det er en Herstal lampe!

   Og mht. kæden har jeg svært ved at hjælpe, men søg på Coco Chanel og style den alá hende :-)

 80. Katrine Brink

  Hej Marie :-)
  Dine nye Debbie støvler i blank, er de normale i str?
  Du skriver en fantastisk blog.
  Kh. Katrine

  • vildekaniner

   Ja, de er helt normale.

   Mange tusind tak!

   • Katrine Brink

    Super. :-) Man kan bare ikke få dem i 36, nogle steder – og jeg bruger 36.5 hm!
    Lige eeen ting mere, dine dr. Martens sko, hvor tror du jeg kan finde dem henne?
    Kan ingen steder finde dem med sort bund. Super smarte!

    • vildekaniner

     De har ikke sort bund :-)

    • Katrne Brink

     Er det dem til 700 kr?
     Har de den gule bund?

    • vildekaniner

     De er fra 1990’erne, så modellen er nok ikke magen til nogen, du finder i dag :-)

 81. Hej Marie
  Jeg ville bare lige tippe dig om, at der er en Balenciaga makeup clutch til salg på Trendsales i sort. Var det ikke den du søgte?

  Hilsen Nanna

 82. Jeanette

  Hejsa:-) super fin blog.
  Lille spørgsmål, du kunne ikke lokkes til at sælge din City i ponyskind til mig? Vil meget gerne eje den:-)

 83. Jeanette

  Hejsa og tak for en super fin blog:-)
  Et lille spørgsmål, du kunne lukke lokkes til at sælge din City i ponyskind til mig. Hilsen Jeanette

 84. christine

  Hej. Jeg faldt lige over din side, og så de mega lækre læder plateau læder sko fra Urban outfitters. Ved du om man kan få dem endnu?? evt i udlandet? er det i KBH du har købt dem?
  MVH
  Christine

  • vildekaniner

   Ja, det er i KBH, men det var desværre i vinters :-)

 85. Sidsel Sofie

  Jeg er vildt fascineret af din stil, og så er det nogle gange ret sjovt og “stalker-agtigt” at læse svarene på spørgerunder :-)

  Det er faktisk lidt mærkeligt at jeg synes om din stil, vi er nærmest fra hver sin verden (jeg er nok det du ville kalde en flipper/hippie), men måske er det dét der gør det ?

  Men i hvert fald: Forsæt med det du laver, for du gør det godt!

 86. hej marie ;)
  dit mærke Wild rabbits er det noget man kan købe og hvis ja hvor ;) siden jeg elsker din stil ville det være helt overdrevet :)

  • vildekaniner

   Desværre ikke, de er alle solgt, og jeg laver umiddelbart ikke mere foreløbig! Jeg skriver det her på bloggen, hvis jeg finder på noget :-)

 87. Pingback: QUESTION TIME | Vilde Kaniner

 88. Hej Marie!
  Jeg så Nanna Nova have en lyserød jakke på i et af sine indlæg som var fra “wild rabbits”. Er det noget man kan købe? :)

  KNUS, http://this-is-lendroit.blogspot.dk/

  • vildekaniner

   Kære Anna. Den er desværre specielkreeret til hende, så nej, desværre ikke , men godt at du kan lide den :-)

 89. Amanda Byberg

  Har modtaget denne mail, selvom jeg ikke har offentliggivet min email på din side?

  Hej kære
  Mit navn er Alima jeg har fundet din email her (vildekaniner.dk), og jeg var meget glade for at kontakte dig, vi kan gå på forhold, hvis din villig til at gøre en god ven jeg er her for dig,.
  Prøv at sende tilbage til mig, så jeg kan fortælle dig alt om mig selv. og jeg vil også sende mit billede til dig, jeg er glad for at møde dig,
  Gud velsigne dig,
  Alima,

  • Maria

   Jeg har fået præcis den samme!!

 90. Amalie A.

  Hej Marie! :-)

  Nøj hvor jeg dog elsker at sidde og læse din blog! Det er en utrolig god inspiration, tusind tak for det! Har lagt mærke til nogle sange du har delt på din facebookside, og de er self også vildt gode :-) Hvad hører du ellers? I hvertfald keep up the great work (hvis man kan sige det!) Much love her fra!!

  • vildekaniner

   Det står faktisk i indlægget oppe over kommentarfeltet, hvad jeg lytter til :-) Mange tak for de rigtig dejlige ord, det er jeg så glad for at høre!!

 91. Marie

  Fucking lækkert det du har lavet her! Så mange gode svar, selvom jeg jo kunne mange af dem, haha. Det er så gennemført og så meget dig lige at fikse det her til os. Du er en så fandens god blogger, at det er helt sindssygt, tommel op herfra

  • vildekaniner

   TUSIND tak! Ih hvor blev jeg glad i låget af den kommentar :>

 92. xenia

  Hey Marie, når du skriver at det er vigtigt med attitude hvad tænker du så helt præcist på? :)

  Hvad gør du selv for at skabe/opnå den attitude, er det en væremåde eller mere måden du måske kommer ind i et rum på? :D

  • vildekaniner

   Det har meget med personlighed at gøre, og attitude kan ikke skabes. Alle har jo en attitude, nogle har bare en attitude der springer mere i ansigtet end andre :-)

 93. Maria

  Er det forkert at jeg har læst din blog i så lang tid, at jeg kunne svare på alle spørgsmålene? ;-)

  Og jeg tænkte på, at det er synd at Kasper er sendt hele vejen til Aalborg. Min bror var nemlig i værnepligt i Næstved, så det ville måske også være lidt mere oplagt for kasper :)

  • vildekaniner

   Ha ha, åh, det betyder bare, at du er en favoritlæser :-)

   Ja, men Aalborg har vist beste renomé, og der var kun plads i Jylland (han var sent ude!). Men AALBORG af alle steder, tsk! ;-)

 94. Anna Alstrup

  Fedt!
  Minder meget om dette http://www.youtube.com/watch?v=ZOnMSLSNmWY

  • vildekaniner

   Cool! Elsker Karl :-)

 95. Hej Marie :-)

  Hvor har du købt dine mat sorte Wayfarer solbriller? Jeg kan nemlig kun finde dem i skinnende sort.

  Håber at du vil svare.

  – Signe :-)

  • vildekaniner

   På nettet, men det er længe siden, så husker desværre ikke hvor!

 96. Henriette

  Hej Marie, jeg ved at du er glad for secondhand/genbrug så jeg tænkte på om dette ville have nogen interesse for dig – og dine læsere?
  http://www.facebook.com/secondhandfashion2012
  – det er et secondhand fashion event, der afholdes i køgehallerne d. 1 sept. Tjek det ud, hvis du har tid :-)

  xxHCE

 97. Karoline Svanholm

  Jeg ville bare lige skrive, at jeg kom til at deltage i din giveaway to gange ved en fejl. Jeg troede ikke at min computer havde registreret det så jeg prøvede igen, men den havde registreret det. Sorry. Kan du ikke slette en ag kommentarerne?

  Tal på forhånd
  -Karoline

 98. Nanna

  Hej Marie, først og fremmest dejlig blog du har dig. Jeg ville bare høre om du bruge nogle bestemte farveprodukter til at få den hår farve du nu har?

  Hejheeeeeeeeej :)

  • vildekaniner

   Mange tak! Har lavet ret mange indlæg om det efterhånden, så det er bare at søge sig frem :-)

 99. Mette Pedersen

  Hej Marie!

  Har du stadig din Alexander Wang Brenda, og vil du sælge den?;)

  • vildekaniner

   Den er solgt forlængst, desværre :-)

 100. Iben Pedersen

  Hej:)

  Jeg har set du har købt Acnes Azalea Loafers, og ville høre om du kunne være interesseret i at sælge dem?

  Mvh Iben

  • vildekaniner

   Har solgt dem forlængst, desværre!

 101. Clara Wæhrens

  Hej Marie,
  Jeg er kæmpe fan af din blog og dig!
  Du er en kæmpe inspirations kilde i min hverdag.
  Grunden til jeg skriver er fordi jeg gerne vil vide om du er i familie med kunstner og galleri-ejer Sam jedig?
  Håber du vil give dig tid til at svare :)
  Kærlig hilsen Clara wæhrens

  • vildekaniner

   Hej Clara, og tak for de dejlige ord! Jeg har faktisk fået spørgsmålet før – men nej, det er jeg ikke :-)

 102. Birgit

  Hej Marie!
  Rigtig fed blog!
  Jeg synes dit hår er rigtig skønt, og har også lige selv fået klippet mit hår på den måde, men jeg kan ikke finde ud af at sætte det. Når jeg glatter det bliver det bare helt flat! dit er mere vildt men på samme tid glat, hvordan gør du? :)

  • vildekaniner

   Jeg har bare tykt hår, tror jeg, gør ikke noget specielt :-)

 103. Louise D Nielsen

  Søde Marie, jeg læste på facebook at du har farvet dit undertøj blåt, så jeg tænkte jeg lige ville tippe dig om at http://www.andpants.com har rigtig meget udsalg for tiden, bl.a. på Forrest & Bob, som jeg ved du godt kan lide.. Udover dette, ville jeg lige kaste min kærlighed over dig og sige at jeg elsker elsker eeeeelsker din blog, din personlighed og alle dine inspirerende og smukke fotos. Tak for det, hjerte hjerte.

  • vildekaniner

   Så pissesød du er! Og dejligt link – MANGE TAK! Regner dog med at shoppe noget nyt undertøj i USA – det vejer ikke så fandens meget, så jeg kan godt tillade mig at gå amok :-D

   • Louise D Nielsen

    uuuuups, troede ikke den fik sendt det link nedenunder, så nu har du sgu lige to næsten ens beskeder fra mig, smukt!!
    Ja selvfølgelig køber du noget i USA, alt andet ville være helt skørt, men nu ved du i hvert fald at websiden eksistere.
    Hav en dejlig ferie :)

 104. Louise D Nielsen

  Hej kære Marie :)
  Jeg følger din blog hver dag, og elsker elsker eeeeeelsker den. Den er så inspirerende, levende og utrolig god. Så mange tak for det!!
  Nå men, jeg ville bare sige, at jeg ved du godt kan lide forrest & bob, og da jeg læste i dag, at du havde farvet dit undertøj blåt, tænkte jeg, at du lige skulle vide at http://www.andpants.com lige nu har en masse udsalg, bl.a. på forrest & bob undertøj..
  Men ellers ville jeg bare lige kaste min kærlighed over dig, fordi du simpelthen bare er så fantastisk en blogger. hjerte, hjerte.
  Krammer fra mig ;)

 105. Elsker din blog, den inspirere mig meget! Har selv en blog men kan ikke finde ud af det der med at lave kategorier, så måske kunne du forklare mig det?? :)

  http://www.cecilieormrod.blogspot.com

  • vildekaniner

   Det kan jeg heller ikke rigtigt, he he :-)

 106. Kæreste Marie, du er så fængende i dig selv – og jeg ynder at læse din blog.
  Jeg vil utrolig gerne skrive til dig over mail, da jeg har nogle personlige ting jeg gerne vil ud med. Men hvis du ikke giver den ud, gør jeg det da bare på den gammeldags måde, ved at sende et fint lille brev!

  -Cecilia

  • vildekaniner

   Mange tusind tak for din dejlige kommentar. Et brev ville være sjovt!

 107. Ih – jeg er normalt ikke fan af modeblogs, men du skriver virkelig fængende! Det er en rigtig fed blog, du har dig her.

  • vildekaniner

   Tusind mange tak skal du have, Anne!

 108. Pingback: CUTE HAIR DO | Vildekaniner

 109. Katrine Egemark Balch Clausen

  Nej hvor fint. Du skal nok få pakker! Hilsen hende som tævede dig i Word feud :-)

  • vildekaniner

   Ha ha, tak, du ooooowner mig jo! (snyder)

 110. Hvor hyggeligt ^^

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com