ET LILLE “HEJ”

EN SMUTTUR MED SRPRS.ME

REKLAME FOR SRPRS.ME: Nøøøøj, hvor har jeg dog glædet mig til at dele dette indlæg med jer! Indlæg her på bloggen er efterhånden tæt på en aldrig-hed, og lige præcis indlæg som disse var blandt mine favoritter at skrive “back in the old blogging days”: Rejseindlæg med personlige anbefalinger og småfortællinger.


Inden coronavirus, grænselukninger og generel verdenskaos, endte Jon og jeg i smukke og rolige Amsterdam i forbindelse med en kampagne med Srprs.me i rette tid tid at nyde byen inden helvede brød løs i marts. Kampagnen her har altså været udskudt en del tid, i respekt for situationen. Amsterdam var en destination, vi faktisk begge havde set os lun på forinden. Vi spiste formidabel mad, vandrede hånd i hånd gennem de små gader langs kanalerne, og fortrylledes af de store (og mange) museer, Amsterdam rummer. Når bekymringer om sygdom endelig er lagt bag os, vil jeg klart anbefale byen som rejsedestination.

Indlægget her opstår selvfølgelig efter mit samarbejde med Srprs.me, som I livligt har kunne følge med i på Instagram, mens turen stod på tilbage i marts. “Og hvad er Srprs.me så?”, tænker du måske.

Srprs.me er et koncept, som tilbyder rejselystne en ny måde at opleve på. Som supplement til vores planlæggelsessyge kultur, tager Srprs.me kontrollen fra dig og bryder hverdagsrutinerne – de planlægger simpelt hen rejsen for dig, med transport, hotel og hele molevitten – og du kender ikke din destination før, du står i lufthavnen! Srprs.me er normalt opdelt i to kategorier – og nu får I bare hele infoturen, så I har noget at se frem til i takt med en bedring af covidkontrollen:

New Places: Her sendes du (og din eventuelle ledsager) til et nyt sted – en destination, I aldrig førhen har besøgt! Man fravælger simpelt hen de steder, man tidligere har besøgt, og giver Srprs.me frihed til at overraske én totalt. Læs mere her.

In control: Vi valgte “in control”-konceptet, hvor man “kun” kan blive sendt til én storby blandt 15 forudbestemte. Så har man ligesom en bedre følelse med destinationen. Se mere her.

– Lige nu er situationen dog fortsat kaotisk, og der bliver selvfølgelig taget hensyn til alles sikkerhed i lige linje med regerings og sundhedsministeriets anvisninger – derfor går turene lige nu kun til Danmark, Island, Norge og Tyskland (flere lande tilføjes eventuelt i takt med situationens bedring), i hvert fald frem til D. 30. august, akkurat som der forskrives. Der tilbydes endvidere roadtrips, for at tilgodese de, der ikke er sikre på flyvninger endnu.

Jeg ved ikke med jer, men jeg ville f.eks. elske en roadtrip til en uopdaget, dansk perle! Og i mellemtiden kan jeg drømme mig tilbage til en fantastisk tur til Amsterdam med Srprs.me.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET LILLE “HEJ”