HIGHSTREET FAVORITTER

EN VINTERANBEFALING, DIN HUD VIL TAKKE FOR

REKLAME FOR WELEDA: Kan I mærke kulden? Det kan jeg i hvert fald. Ikke bare på det pludselige og ganske essentielle behov for varm beklædning, men også på min hud, mit hår og mine læber. Jeg har kompliceret hud, og tørrer ud både sommer og vinter – faktisk er det kun foråret, der er gavmild mod min hud, så gennem årene har jeg udviklet forskellige teknikker til overlevelse og genskabelse af min favoriserede forårshud:

Mit samarbejde med Weleda har stået på i over et år, og har ændret en del på rutinerne. I bedste forstand. Min hudrutine er blevet mere omfattende med årene, fordi alderen ganske langsomt også sætter sine spor og eliminerer urenheder til fordel for begyndende linjer og rynker, men Weleda har gjort det simpelt for mig at friske huden op og få den rette mængde fugt uden at fedte huden. Jeg er ikke bange for alder, og har heller ej den største tiltro til diverse rynkecremer – men tror i stedet på, at en generel pleje og vedligeholdelse af huden sammen med minimering af stress og jag sætter sine pæne spor på hudens aldring. Denne overbevisning og udlevelse heraf har haft enormt positive følgevirkninger på min hud, som det sidste år har været den smukkeste siden puberteten.

Jeg har nævnt ovenstående produkter utallige gange, men det er af dén klare årsag, at de virker fantastisk på mig. Skin Food serien fra Weleda har skabt mirakler for min hud. Og for at gøre det hele endnu bedre, så er Weledas hudplejeserier bæredygtige og uden tilføjelse af kunstig parfume og kemikalier. Derudover er Weleda blevet kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed to år i træk, samt at de er certificeret af NATRUE, der stiller de strengeste krav til økologisk og naturlig hudpleje. De er også UEBT certificeret.

Kom an, vinter!

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGHSTREET FAVORITTER