ME & THE MET RABATKODE

DE PERFEKTE LÆDERBUKSER

REKLAME FOR & OTHER STORIES: & OTHER STORIES LÆDERBUKSER || ICON VISIONS STRIK || GANNI STØVLER || DIOR SOLBRILLER

Jeg ville lige tjekke ind og sende jer et tip! Disse læderbukser fra & Other Stories er nemlig min nyeste efterårsfavorit, og passer til alle de striktrøjer, jeg har tænkt mig at pryde kroppen med over de næste par måneder. De er højtaljede, sidder stramt om bagdelen, men er alligevel casual i fittet langs benene, hvilket gør dem, i min optik, til det perfekte par læderbukser denne sæson. Og så er jeg vild med de hvide stikninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ME & THE MET RABATKODE