HJEMVENDT FRA BERLIN

ME & THE MET RABATKODE

REKLAME FOR ME & THE MET: GANNI KJOLE 1399kr.

Hej venner og veninder; lang tid siden! Jeg glemmer jer altså ikke trods manglende blogindlæg, jeg forsøger bare langsomt at overføre kontakten til Instagram.

Billederne her er fra i tirsdags, og er taget af min kære lillesøster inden en længeventet koncertoplevelse med selveste Ariana Grande, som jeg havde foræret Guggi i julegave sidste år. Koncerten var på mange måder en magisk happening; en eminent, visuel oplevelse og en pragtpræstation fra den hestehalede popdiva. Måske jeg heller ikke er den rette kritiker at spørge, da popmusik løber direkte i mit blod.

I hvert fald var jeg iført min nye fe-kjole fra Ganni hos Me & The Met. Jeg har længe kastet forelskede blikke efter den blomstrede sag, når mine veninder har været iført den, og nu var det altså min tur til at iklæde mig sagen.

Det var faktisk på et hængende hår, at jeg modtog kjolen. Jeg er et usædvanligt utålmodigt gemyt, og er derfor mere en lykkelig for Me & The Mets koncept med personlig dag-til-dag levering i Storkøbenhavn. En oplagt mulighed for at shoppe favoritter blandt danske brands til aftenens- eller morgendagens arrangement.

I samarbejde med Me & The Met har jeg endnu engang fået æren af at uddele en rabatkode til jer. Med koden MARIEJEDIG25 får du 25% rabat på hele sortimentet* fra nu af og frem til d. 13. oktober.

*Undtaget nyheder og i forvejen nedsatte varer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMVENDT FRA BERLIN