MIN HUD HAR ALDRIG VÆRET PÆNERE

POSTKORT FRA SYDFYN

REKLAME FOR & OTHER STORIES: & OTHER STORIES STRIK || BUKSER FRA GENBRUGSBUTIK (lignende her) || FENDI TASKE || PRADA SOLBRILLER (lignende her)

Et lille postkort fra det sydfynske; jeg er nemlig på besøg hos min svigerfamilie nær Svendborg med min kæreste. Jeg nyder den friske luft og et par dage fri for storby, her iført strik og techbukser.

2 comments

 • Lise

  Hej Marie! Mega lækker strik som jeg selv har smidt i indkøbskurven hos Stories.. Jeg tænker bare på om materialet kradser og virker elektrisk på håret? Synes det er svært at finde den perfekte uldstrik, der afholder sig fra begge dele. Håber du vil dele din erfaring :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den kradser ikke og er heller ej elektrisk – jeg synes faktisk, den er virkelig god!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN HUD HAR ALDRIG VÆRET PÆNERE