TASKER PÅ BUDGET

HJEMVENDT FRA BERLIN

REKLAME FOR & OTHER STORIES: & OTHER STORIES NEDERDEL || MARINE SERRE BLUSE || ASICS SNEAKERS || DANIEL SILFEN TASKE

Så er jeg hjemvendt efter en fantastisk, forlænget weekend i den tyske hovedstad, og jeg er fyldt med kærlighed, god energi og uforglemmelige oplevelser som resultat af rette mængde stimuli. Jeg har været afsted med 5 af mine bedste venner, og dynamikken har været helt i top.

Mange af jer har påpeget, at en Berlin-rejseguide ville være på sin plads, og selvom jeg er enig, har jeg desværre ikke så meget at referere til. Vi boede i min vens familielejlighed, og har taget hver dag, som den kom, uden egentlig planlægning – og for at være helt ærlig, har det fungeret eminent at droppe planlægning af fancy restaurantbesøg og luksusbutikker til fordel for spontanitet. Jeg kan henvise til min Instagram, hvor jeg har lavet en højdepunkt-story til småanbefalinger undervejs på turen.

Outfittet her er fra gårsdagens museumsbesøg og består bl.a. af min nye satinnederdel, som indrammer kroppen og fanger lyset på smukkeste vis.

2 comments

 • Ej hvor lyder det dejlig afslappende!
  Tjekker da lige din IG ;) Synes også personligt selv, at det kan være for stressende, hvis man planlægger for meget.
  Hilsen Leonora fra
  http://www.vonsnef.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det har været så fantastisk og tiltrængt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TASKER PÅ BUDGET