DIN EFTERÅRSSTRIK

MONOKROMT, MEN GODT!

REKLAME FOR ARKET: ARKET SKJORTE || ARKET JEANS || ARKET BÆLTE || APERÇU X MARIE JEDIG SOLBRILLER || NIKE SNEAKERS || PRADA TASKE

Jeg kan nærmest ikke sige det nok gange; Arket er en klar favorit, når det kommer til highstreet shopping. Det leverer bæredygtige, tidsløse klassikere med gode detaljer, som passer ind i alle garderober.

Lige nu kører Arket en rimelig selvsikker kampagne – man kan nemlig erhverve sig et par jeans og hvis disse ikke lever op til forventningerne, kan man returnere igen indenfor 30 dage! Det kunne f.eks. være dette par, som jeg modtog i dag, og som har et overordentligt godt fit og det helt rigtige retro-cut. Jeg manglede virkelig et par hvide jeans, som for mig er lige så klassiske som de blå.

Jeg har her kombineret mine jeans med den mest fantastiske, hvide crepeskjorte, sort læderbælte (som jeg regner med også at købe i hvidt), sneakers og solbriller for et afslappet look – men samme outfit kan let krydres med et par hæle og en læbestift.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIN EFTERÅRSSTRIK