HIGHSTREET FAVORITTER

POSTKORT FRA MIT LIV #1

REKLAME-LINKS: & OTHER STORIES BUKSEDRAGT || GANNI HAT

Jeg har det SÅ godt i øjeblikket! Jeg nyder virkelig den tiltrængte, danske sommers kommen, mit arbejde, min fantastiske kæreste og dejlige venner. Endvidere glæder jeg mig til en seriøs omgang familietid, når jeg om under en måned rejser 10 dage til Sardinien med forældre, søster, niece, mormor og fætter. Tips til restauranter, seværdigheder og ikke mindst shopping modtages med kyshånd!

I dag har jeg spist morgenmad med Jon og været en tur forbi Amager Strandpark for at sole mig – hvilket har resulteret i en ærgerlig forbrænding. Husk solcremen, folkens. Derefter var jeg på besøg hos min veninde Anne til aftensmad i bedste italienske stil og et tilhørende glas vin.

Buksedragten her er ny og fra & Other Stories – og dækker lige præcis de røde skuldre og brystkassen, så jeg kunne færdes sikkert i ly for solen på min tur hjem til Anne.

Jeg ved godt, at det kan virke en anelse irriterende med denne slags lalleglade opdateringer; men i en tid hvor alle brokker sig over alt (mig selv inkluderet på de dårlige dage) havde jeg egentlig bare brug for at tvære en smule positivitet ud over virkeligheden. Jeg håber, at solen også skinner på jer i øjeblikket.

2 comments

 • Karla

  Tak Marie!
  Har selv lukket facebook og insta for et par uger siden, netop fordi jeg er træt af at få tværet folks bæ-attitude i hovedet hele tiden. Jeg er så træt af den krænkelses-/brokkekultur der styrer verden for tiden. Så jeg har det HELT fint med et lalleglad, “ligegyldigt fyld”-indlæg! 🙏🏼♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Karla, tak for god karma – det er jeg glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGHSTREET FAVORITTER