DEN KINESISKE KØBMAND OG ET GULT JAKKESÆT

FORTSÆTTELSE PÅ HÅR-PROJEKTET

REKLAME FOR NEW NORDIC: Jeg har virkelig fået mange spørgsmål omkring mit hårprojekt i samarbejde med New Nordic, hvor jeg de sidste par måneder har testet deres Hair Volume Gummies, og jeg forstår godt interessen, for jeg har også selv været spændt på at følge udviklingen.

Jeg har spist to gummies dagligt de sidste to måneder cirka, og hånden på hjertet; jeg har aldrig været gladere for mit hår, end jeg er lige nu.

Mit hår er stærkt, elastisk, føles tykt og velplejet og har vokset sig langt hurtigere, trods to klipninger undervejs. Jeg har aldrig fået så mange kommentarer omkring mit hår, som jeg gør nu, og det overrasker mig faktisk, at New Nordics Hair Volume Gummies har haft så stor effekt, da jeg generelt set er kritisk anlagt overfor den slags produkter.

Og bare fordi før/efter-billeder er den største kliché og bedste middel til fortællingen om resultater, så ses herover lige præcis billeder fra før- og efter brugen af Hair Volume Gummies; og jeg kan ikke være den eneste der tydeligt ser forskellen!

Hair Volume Gummies tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken og hjælper med at vedligeholde hår, hud og negle. Hvis du selv ønsker at give New Nordics Hair Volume Gummies en chance, så har jeg en glædelig nyhed til jer: Rabatkoden marie15 giver nemlig 15% rabat på din bestilling her de næste tre uger.

3 comments

  • Kunne være man skulle prøve sådan nogen ‘Gummies’ :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Hej Marie, hvis du nogensinde er interesseret, så vil jeg meget gerne købe din ternede Ganni kjole. Den er så fin. Kh Emma

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN KINESISKE KØBMAND OG ET GULT JAKKESÆT