STYRTET

DISSE DAGE

REKLAME-LINKS: & OTHER STORIES KJOLE || ALL BLUES ØRERINGE

Jeg har fået det meget bedre ovenpå min lille ulykke i onsdags og kampagneskydning på Bornholm og tilhørende søvnmangel de sidste to dage, og føler mig frisk og klar i hovedet i dag for første gang længe. Jeg har samlet op på en del forsømt arbejde og opmærksomhed på min lille hund, og glæder mig til at skulle ud og spise på Restaurant Bodil i aften med min kæreste.

Kjolen her er ny og fra & Other Stories, og i lidt samme fit som dén ternede Ganni-kjole, jeg købte i London, dog til en brøkdel af prisen. Jeg spår en sommerfavorit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYRTET