DAGEN I DAG

20% RABAT HOS ARKET

REKLAME FOR ARKET: ARKET KJOLE || ARKET BLAZER || ARKET PUMPS || CÉLINE SOLBRILLER

Arket kører lige nu en kampagne med 20% rabat på udvalgte kjoler – bl.a. denne fine, blomstrede sag, som jeg herover er iført – frem til D. 26. maj. Se udvalget her. Blomstrede kjoler vil forevigt være en sommerfavorit, og med en blazer over skærmer looket for den kolde vind og giver et mere formelt og seriøst udtryk. Skoene er mine nye yndlings; det er vanvittigt behagelige, og så elsker jeg den brune nuance og spidse snude.

Jeg bar ovenstående outfit, da jeg forleden mødtes med min tidligere agent Camilla, som går på barsel om lidt, og min nye agent Wicki, til en frokost og overleveringsmøde på Hotel Sanders tagterrasse.

I dag skal deltager jeg i Copenhagen Fashion Summit, hvilket jeg glæder mig overordentligt meget til. Jeg håber at I også får nydt disse solrige dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGEN I DAG