FORÅRS/OVERGANGSJAKKER

ZERO FEELS GIVEN

REKLAME FOR SLOGGI: Jeg er fortsat vild med mit ambassadørskab med sloggi, ikke mindst grundet den nye kollektion af soft bras i fine farver og med endnu mere hold (og løft) fra ZERO Feel serien, som jeg har fået lov til at modtage og teste – og som lanceres i dag!

ZERO Feel serien er min personlige favorit fra sloggi, fordi jeg er kæmpe fortaler for komfortabelt undertøj, der ikke strammer eller skaber ubehag i løbet af dagen. Desuden synes jeg, at simpelt undertøj uden stikninger er super sexet og elegant, fordi kroppen får lov til at komme i fokus.

En del af jer har spurgt ind til størrelser og hold til en større barm, og hertil kan jeg sige, at jeg selv bruger en størrelse S og er rigtig glad for holdet. Min mor, som sjovt nok er lidt oppe i alderen og derfor har mere brug for støtte til barmen sværger også til ZERO Feel serien, så den er altså for alle! I den nye serie er der sågar lukkemekanisme på ryggen, hvilket sikrer endnu bedre hold på barmen, og den er derfor særligt velegnet til lige præcis den større barm, men giver også det rigtige “skub opad” til en mindre barm.

Alle ZERO Feel BH’erne er udstyret med “fyld” (ikke push-up, men en ekstra lille pude, der giver et rundere, men stadigvæk naturligt, look på barmen), som man kan beholde i eller tage ud efter smag.

En ekstra lille servicemeddelelse: Bodystockingen fra ZERO Feel-serien er jeg nærmest iført dagligt under striktrøjer eller bare som overdel i sig selv – fordi den er lavet med samme teknologi som BH’en, er den umanerligt god at have på, giver komfort og støtte – og omfavner barmen på perfekt vis. Jeg vil have den i alle farver!

Shop hele ZERO Feel serien her!

5 comments

 • Skønne billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Hej Marie, jeg bruger G i almindelig BH, så mine bryster er dermed ret store. Jeg kunne godt tænke mig noget personlig vejledning dertil, ved du hvor Sloggi forhandles fysisk og hvor man kan få en sælgers vejledning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Produkterne fåes i Magasin, ved jeg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Desværre er de altså bare ikke for alle.

  Med en større barm og lille omkreds, så kan jeg enten vælg S, som passer i omkreds, men kun dækker 1/3 af brysterne – eller en L, som passer på brysterne, men sejler i omkreds.

  Min pointe er mest, at det er lidt kedeligt så ofte at høre i reklamer osv., at diverse BH’er passer alle. Når BH’er produceres i standardstørrelser som S, M og L, så rammer man langt fra alle kropstyper. Det er også ok, at producenterne vælger at gøre det på den måde – men så gider man bare ikke høre på, at produkterne passer til alle. Det er stadig ikke lykkedes mig at finde en BH uden bøjle, som kan passe mig begge steder. Jagten nærmer sig vel efterhånden sit tiende år.

  Hilsen den evige jæger af BH’er uden bøjle til kvinder med ikke-standardiserede bryststørrelser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Marie,
  Virkelig en skøn collection! Har allerede bestilt body’en hjem i beige og overvejer også sort rigtig meget! Glæder mig så meget til at bruge den! :)

  Jeg bliver lige nødt til at spørge om hvor lang din hjertehalskæde er cm? Virkelig fin halskæde!

  På forhånd tak!
  Rigtig god weekend!

  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORÅRS/OVERGANGSJAKKER