ZERO FEELS GIVEN

ME & THE MET MID SEASON SALE

REKLAME FOR ME & THE MET: GANNI STRIK 3099kr.

Me & The Met er efterhånden en kendt genganger her på bloggen, og det er med god grund: Jeg elsker konceptet med personlig dag-til-dag levering i Storkøbenhavn, og så er udvalget af brands og items godt ramt, som f.eks. min nye striktrøje fra den danske favorit Ganni i de smukkeste, forårsgule farver (det er vel påske lige om hjørnet!). Ganni gør det altså bare helt fantastisk godt i øjeblikket, enig?

I samarbejde med Me & The Met har jeg skaffet jer en rabatkode, der eksklusivt åbner tidligere op for mid season udsalget og giver hele 25% rabat* – rabatkoden er mariejedig25 og skal indsættes ved checkout.

Shop mid season sale hos Me & The Met her.

*Undtaget i forvejen nedsatte varer og nyheder til og med d. 14/4-19

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZERO FEELS GIVEN