DEN HELT RIGTIGE FØLELSE AF BONDEPIGE

DEN KINESISKE KØBMAND OG ET GULT JAKKESÆT

REKLAME-LINKS: & OTHER STORIES BLAZER || & OTHER STORIES BUKSER || PRADA SKO || COCA COLA KASKET

Jeg elsker Den Kinesiske Købmand, ikke blot for æstetikken, men selvfølgelig primært for udvalget af asiatiske specialiteter – og så ligger den et stenkast fra min lejlighed. Forleden var jeg forbi for at fylde skabet med spicy rejechips, som er min yndlingssnack i øjeblikket, og for at forevige brugen af dette helt fantastiske jakkesæt fra & Other Stories, som jeg elsker.

2 comments

 • Stine

  Jeg synes suitet er så smukt, og jeg har derfor også selv været inde at prøve det. Jeg fandt dog bukserne meget gennemsigtige… hvad gør du ved det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har faktisk ikke tænkt over, at de er gennemsigtige – men har også kun brugt dem med blazer over, så numsen er dækket – men tænker hvide G-strengs-trusser?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN HELT RIGTIGE FØLELSE AF BONDEPIGE