KRYBER FORTSAT I FLYVERDRAGTEN...

ORANGE PÅ LYSERØD

REKLAME FOR & OTHER STORIES: & OTHER STORIES BLAZER || & OTHER STORIES BUKSER || NEW BALANCE SNEAKERS || CÉLINE SOLBRILLER || COS STRIK

Disse dage bruger jeg på at retænke min garderobe – altså, garderobe som i garderobe-rum, som jeg har planer om at male grønt, at se mine veninder – samt at høre de 4 SKAM-lydbøger jeg har lavet for Høst & Søn. Jeg har arbejdet hårdt og meget hele 2019, men nu er der faldet en smule ro på igen, hvilket både er godt og skidt. Jeg er ikke god til for meget fritid, selvom det jo er fantastisk at kunne bestemme over sin planlægning af arbejde selv.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRYBER FORTSAT I FLYVERDRAGTEN...