SIDST PÅ MÅNEDEN-FAVORITTER

FORÅRS/OVERGANGSJAKKER

REKLAME-LINKS: 1. MONKI 600kr. || 2. STORIES 1390kr. || 3. WEEKDAY 750kr. || 4. GANNI 3000kr. || 5. ARKET 1200kr. || 6. RAINS 1099kr.

Der blev efterspurgt et indlæg med overgangs/forårsjakker, og hvilken bedre anledning end det dejlige solskinsvejr, vi har haft de sidste par dage?

Trenchcoaten er tilbage i største stil, og er generelt set en god investering, da en sådan aldrig går af mode og vender tilbage hvert eneste forår – og særligt her i 2019!

3 comments

 • Maria

  Hej Marie!
  Jeg savner dine indlæg med outfits. Ja, I said it. Jeg savner at du viser os hvad du har købt, og hvordan du sætter det sammen. På instagram kan man stort set hele tiden se at du har nyt tøj på, og tænker at det ville være fedt med lidt mere opdatering på køb og hvad der inspirerer dig til at klæde dig som du gør. Det oprindelige blog-udtryk var Outfir of the day, og ingen gør det mere- alt er efterhånden blevet reklamelinks og sponsoreret… but why skip a winner? Blogmediet kom for at folk ville vise hvem de var, og det udtryk er for længst uddød, men inde bag det hele tror jeg stadig på at vi som læsere klikker os ind for at se om der måske er lidt outfit- lir. Sådan en kollage med 6 jakker kan jeg finde i ethvert blad, men det der gør det Marie Jedig, er, hvis du stylede dem, sammen satte dem med noget. gjorde noget. Ih jeg savner det! Prøv i 30 dage at lægge outfit of the day op? og se hvad det gør? Gå i dybden med det- vis os hvad det er ved “mode” du brænder for.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hej Marie! Jeg har et spørgsmål, og jeg håber ikke du tager det ilde op. Jeg har læst med på din blog stort set siden begyndelsen, og klikker mig stadig ind på den flere gange om ugen. Jeg elsker dine personlige indlæg, der altid er så velformulerede og velovervejede. Det sidste stykke tid har der været virkelig meget sponsoreret/reklame indhold på din blog, og jeg begynder at få indtryk af, at bloggen “primært” fungerer som indtjening efterhånden.. De sidste mange mange indlæg har haft en eller anden reklame/spons caption, og jeg føler lidt at jeg klikker mig ind på en annonce når jeg læser din blog, og derfor må jeg indrømme, at jeg ikke rigtig følger med længere, særligt fordi jeg ikke har råd eller lyst til at bidrage til den livsstil. Jeg håber ikke du tager min kommentar alt for kritisk, men at det måske er værd at reflektere over.
  Og igen; keep up the good work med de personlige indlæg, for de er fandme gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej L og tak for din kommentar,
   Jeg forstår godt din pointe og er også enig – “problemet” er, at alle disse kollage-indlæg kommer til at være sponsoreret, fordi jeg af lovmæssige årsager skal indsætte “Reklame” først i indlægget, da stort set alle links konverteres gennem affiliate (så for at være på den sikre side). Mine personlige indlæg vil fortsat komme, men handler meget om inspiration og sindstilstand – lige nu er mit liv forholdsvis kedeligt, så der sker ikke nok på den personlige front til en masse indlæg herom, derfor må I lige nu tage jer til tanke med kollagerne. God dag til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDST PÅ MÅNEDEN-FAVORITTER