STYLESWAP

SIG APPELSIIIIN!

REKLAME FOR & OTHER STORIES: & OTHER STORIES BLAZER || & OTHER STORIES BUKSER

Den danske modeuge er gået på hæld, og traditionen tro er det lig en god, gammeldags gang influenza til lille Marie. Jeg tror, det er kombinationen af stress, overstimuliering og lidt for meget alkohol – i hvert fald er den sikker hver eneste fucking gang.

Jeg tror ikke, at jeg nogensinde selv har været bevidst om, hvad man går ind i, når man starter en karriere i modebranchen. Det er et tough game med nogle seje skikkelser i front, og jeg skal dagligt kæmpe med og mod dæmoner og selvtillid. Hver gang, jeg tror, at jeg har regnet mig selv og branchen ud, sker det et skift stort nok til at ryste mig fra forstanden igen.

Derfor er titlen meget sigende, og matcher selvfølgelig farven på suitet – “smil, du er på!” – også selvom du ikke rigtig orker det i dag. Jeg har forlængst besluttet at gøre det hele på min egen måde; at min plads i branchen kun er berettiget, hvis jeg elsker den.

Jeg forsøger at omgive mig med ting og mennesker, jeg elsker, for at finde tilbage til mig selv midt i vinterdepressioner, moralske regninger og et tomt køleskab. Sygdom hænger som regel sammen med mentalt helbred for mit vedkommende (og sikkert for flere af os, end vi selv forstår), så jeg satser på, at ro og glæde vil gøre mig rask snart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLESWAP