EN HISTORIE OM HÅR OG ET NYT EKSPERIMENT

NYESTE KØB I LUKSUSKATEGORIEN

INDEHOLDER REKLAME-LINKS: Der er blevet efterspurgt flere indlæg med nye køb her på bloggen – og det forstår jeg godt, da jeg selv elsker at følge med i, hvad mine veninder tilføjer til garderobe og lejlighed. Her er mine nyeste køb i luksuskategorien:

Da jeg var i London med Anne i november prøvede og forelskede jeg mig i en voluminøs strik fra Prada, og da jeg fandt den i denne grå og lilla nuance på udsalg hos Luisaviaroma, måtte jeg simpelt hen slå til. Jeg elsker overdele med sjove og kitch detaljer, og det rammer denne strik til perfektion!

Jeg har været i London over weekenden, og fandt fandt disse cateye Céline (det gamle Céline, vel at mærke!) i lufthavnen. Den sparke læser huske måske, at jeg har haft samme par i blå med spejlglas og valgte at sælge dem, og siden da har jeg været på udkig efter modellen i disse farver. En klassiker, der passer til alt. Find andre Céline modeller her.

Sidste og største køb! De SEJESTE velcro/far-agtige sandaler fra Gucci. Allerede da jeg så sneakers-modellen forelskede jeg mig, og da sandalversionen stod foran mig, var det kærlighed ved første blik. De er vildt komfortable og cool i sit barnlige udtryk – og så ved jeg af erfaring, at velcrosandaler bliver brugt flittigt hos mig (se bare mine Chanel og Louis Vuitton i lidt samme udtryk!).

2 comments

  • frida

    hahah men gud vad kul!!! jag köpte gucci sandalerna när jag var i hamburg för ett par veckor sedan. av någon anledning tänkte jag ”marie jedig hade diggat de här….” när jag såg dem

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HISTORIE OM HÅR OG ET NYT EKSPERIMENT