TRENDS PÅ BUDGET

JEG ER SLOGGI AMBASSADØR ENDNU ENGANG!

REKLAME FOR SLOGGI: Det er mig en KÆMPE glæde og ære at fortælle jer, at jeg igen her i 2019 er blevet valgt som ambassadør for sloggi, som jeg samarbejdede med en stor del af 2018, og som er blandt de fedeste samarbejder, jeg nogensinde har lavet!

Mange af jer er sikkert ikke helt sporet ind på, hvordan sådan en samarbejds- og kampagneproces egentlig fungerer, men alt betalt indhold går selvfølgelig både gennem mit netværk, min agent og jeg – og nogle kundematches rammer bare plet: sloggi er den største succeshistorie for mig, fordi jeg kender produkterne rigtig godt og ELSKER dem. Samtidig er sloggi super åbne overfor et samarbejde, hvor jeg har meget at skulle sige – og netop denne åbenhed og følelsen af, at blive forstået og lyttet til, danner rammen for den bedste type samarbejde for mig.

ZERO Feel-produkterne har jeg omtalt en del gange før, og jeg er personligt kæmpe fan af kombinationen af komfort og æstetik; ZERO Feel kommer i de smukkeste, feminine nuancer, og sidder bare virkelig godt uanset anledningen.

Næste weekend tager jeg faktisk til London Fashion Week sammen med sloggi, og jeg glæder mig til et par dage med hygge, fest, ferie og mode. Jeg lover at opdatere en hel del fra turen gennem Instagram, så stay tuned!

6 comments

 • Kristina Young

  Har godt set på Sloggis bh’er, de er jo super fine og ser sindssygt komfortable ud. Men jeg synes størrelser er svære at finde ud af, fordi jeg er forholdsvis smal, men med en stor barm :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Sådan har jeg det også, derfor er Zero Feel serien især genial, fordi skålen er stor, men den er superelastisk og sidder til – jeg synes i hvert fald, du burde prøve en BH fra serien :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er de fine solbriller fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Ishøj

  Du er så sej og dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRENDS PÅ BUDGET