LONDON

EN HISTORIE OM HÅR OG ET NYT EKSPERIMENT

REKLAME FOR NEW NORDIC: Hår betyder bare SÅ meget for os kvinder. Måske fordi det er den hurtigste og letteste måde for os at ændre udseende, træk og karakter på – i hvert fald har I alle været nysgerrige på min hårproces, lige siden jeg for 11 år siden startede med at blogge – og hvor HAR JEG OGSÅ været meget igennem, når vi snakker frisurer, hårfarver og styling: Fra helt korthåret til extensions, til platinblond page, til sort, langt og dystert – til nu endelig at have groet min naturlige hårfarve ud igen og droppe pandehåret for en stund.

Derfor vil jeg også gerne selvudnævnt sige, at mit hår er min ting. Fordi jeg har været så meget igennem gennem tiden (jeg har praktisk talt haft ALLE hårfarver og frisurer i mine teenageår!) er jeg nu nået til et sted, hvor jeg virkelig værdsætter og passer på mine naturlige lokker, og samtidig forsøger at gro det langt, hvilket selvsagt kræver ekstra pleje.

Jeg er fra naturens side af udstyret med et godt hår, hvis jeg selv skal sige det. And I got it from my mama. Men det er absolut ingen undskyldning for at lade det “forfalde”. Med det mere naturlige look, jeg nu kører, er jeg ekstra opmærksom på at pleje det, så det bliver sundt, tykt og skinnende, og ikke ender i den klassiske, skandinaviske, flade hårfælde, mange af os har tendens til.

Derfor er jeg glad for, spændt på og stolt af at præsentere mit nyeste samarbejde med jer – nemlig med New Nordics kosttilskud Hair Volume Gummies. Først og fremmest synes jeg, det er genialt, at vitaminer kan indtages på vingummi-maner; det gør det mere spiseligt, lækkert og let at få den rette pleje – og samtidig har jeg hørt så meget godt om produktet efterhånden, at jeg kun kunne takke ja til at forsøge mig med brug af produktet selv.

Hair Volume Gummies tilføjer næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken, hvor håret dannes. Produktet hjælper med at pleje både hår, hud og negle.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON