NYESTE KØB I LUKSUSKATEGORIEN

DAGBOG FRA LONDON

REKLAME FOR SLOGGI: Lørdag kl. 5 ringede min alarm mig op til klargørelse til min tur til London med sloggi i forbindelse med modeuge.

sloggi havde bygget et koncept kaldet The Apartment op med forskellige aktiviteter, som jeg i løbet af weekenden deltog aktivt i.

Vi checkede ind på det mest fantastiske hotel “The Ned”, som jeg aldrig før har været på – men som både har en fantastisk stemning med livemusik i weekenden og masser af liv, og de dejligste, mest luksuriøse og rolige værelser.

Lørdag middag var jeg forbi The Apartment til en stylingsession, hvor jeg skulle se den nye S by sloggi-kollektion, som fortsat har det bedste fit, og som nu kommer i nye, fine nuancer og fits. S by sloggi står for serenity, symmetry, silhouette – og nu også “signature” uden stikninger og søm.

Favoritter fra S by sloggi – blød og lækker soft bra og den fineste top med godt hold til brysterne, uden at noget klemmer eller strammer.

I The Apartment havde sloggi bygget de fineste settings op for dagene – bl.a. med deres nye, fantastisk flotte kampagnebilleder hængende på væggene.

Herefter var jeg hjemme og gøre klar til middagen samme aften – her i BH fra S by sloggi, skjorte fra Hosbjerg, solbriller fra & Other Stories og tørklæde fra Christian Dior.

Vi spiste på eksklusiv members only restaurant med den bedste mad, og i en forsamling af de dejligste mennesker, blandet fra sloggi teamet og influencerbranchen. Så hyggeligt at spise og snakke med alle dem, jeg selv følger på Instagram.

Det “danske” hold – Hannah (som egentlig er svensk, men bor i København) og jeg foran The Apartment.

Søndag startede jeg dagen på The Ned med roomservice morgenmad; hvilket er det bedste, jeg ved, når jeg er ude og rejse! Så hyggeligt og roligt at kunne gøre sig klar i eget tempo med dejlig mad og kaffe.

Derefter gik turen endnu engang til The Apartment, hvor sloggi havde arrangeret en flower session – totalt oplagt for én som mig, som elsker at blande blomster selv, men aldrig har fået skoling i det. Jeg lærte en masse tricks og tips til sammensætning, opbygning og afslutning på buketten – og jeg endte med et ret fint resultat, hvis jeg selv skal sige det. Bodyen herfra er desuden fra S by sloggi.

Mandag middag gik turen endnu engang mod Danmark og hverdagen; men det var fantastisk med et lille afbræk fra stress og jag og en masse gode stunder rigere.

3 comments

 • Emilie

  Er den hvide top fra sloggi i salg endnu, og hvis ja, ved du så hvor man kan få den? Synes ikke jeg kan se den på hjemmesiden :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvilken hvid top? Der er en lyserød og blå her – begge fra næste kollektion, så de er nok lige på trapperne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Ah, det er nok den lyserøde, der så hvid ud på min skærm – tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYESTE KØB I LUKSUSKATEGORIEN