PÅ DET SENESTE HAR JEG...

ØNSKER TIL BOLIGEN (OG ET TIP TIL DE PLASTIKKASSER, I ALTID SPØRGER EFTER…)

REKLAME-LINKS: 1. NORMANN COPENHAGEN || 2. NORDAL || 3. HAY || 4. HAY || 5. HAY || 6. MATIAS MOELLENBACH || 7. RUM

For et par uger siden havde jeg en interiørstylist samt fotograf på besøg for at skyde en ny omgang billeder af lejligheden, og efterfølgende får jeg ALTID lyst til at lave om igen. Derfor er jeg i øjeblikket på udkig efter fantastiske, nye tilføjelser til min bolig, og ovenstående items har fanget min opmærksomhed. Desuden har en del af jer spurgt ind til mine plastikkasser, og Moodings har lige fået en her masse forskellige farver hjem! Se alle farver og størrelser her.

1 comment

  • Anne Sophie Nielsen

    Sig endelig til, hvis du får lyst til at sælge din Verner Parton magasinholder!! Er meget interesseret 😫

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...