PUT A VEST ON IT

HVIS JEG SKULLE KONFIRMERES I 2019…

REKLAME-LINKS: 1. MARYAM NASSIR ZADEH || 2. STORIES || 3. STORIES || 4. NELLY || 5. ISABEL MARANT ETOILE || 6. ARKET || 7. CULT GAIA || 8. BALENCIAGA || 9. NLY ACCESSORIES || 10. CULT GAIA || 11. GLITTER

En del af jer er på total forkant, og har allerede nu bedt mig lave et indlæg med inspiration til konfirmationsoutfittet anno 2019. Min umiddelbare tanke er, at konfirmander nu om dage er langt mere modige og knapt så klassiske i deres tankegang omkring det perfekte konfirmationslook, så herover er både et par klassiske bud samt lidt vildere jokere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUT A VEST ON IT