NEW YEAR...OLD ME?

HVAD SKAL VI SPISE TIL AFTEN?

REKLAME FOR JUST EAT: Alle jeg kender, kender Just Eat – så chancen for, at du også kender Just Eat er STOR.

Før i tiden var takeaway for mig lig guilty pleasure, men har langsomt vokset sig ind i mig som pure pleasure, som jeg dyrker for at fejre noget, eller fordi jeg ved, at en særlig restaurant leverer en særlig delikatesse. Jeg spiser altså ikke længere takeaway, når jeg ligger tømmermændsramt under dynen, men i lige så stor grad, når jeg har veninderne på besøg til tøsemiddag, og vi ønsker lækker mad af god kvalitet.

Just Eat repræsenterer et UTAL af fantastiske madoplevelser; og blandt mine favoritter tæller selvfølgelig det asiatiske køkken hos LêLê, hvor jeg forleden nød et seriøst godt måltid med en ven, selvfølgelig bestående af mine favoritter; vietnamesiske forårsruller og nudelsalat.

En anden genganger rent takeaway-bestillings-wise er min favoritburger fra Yo Burger med tilhørende bølgefritter, godt med dyppelse og selvfølgelig sodavand. Dette er min absolutte go to takeaway bestilling, da jeg altid har lyst til burger og fritter. Fredag aften såvel som søndag morgen.

Ooog så er der jo min nye yndlingspizza fra Ych! som man selv kan designe efter behov; jeg er f.eks. vild med chorizo og gedeost på pizza, så det er der selvfølgelig på min.

Takeaway er desuden ret ideelt for mig, da jeg generelt forsøger at undgå madspild, og man med takeaway kan stille resterne i køleskabet og spise dem til frokost dagen derpå. Og så er jeg bare vild med Just Eats store udvalg!

3 comments

 • Mette

  Hej Marie,
  Hvor er din fine top og bukser fra på det første billede? :)

  God weekend!

  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Badedragten er fra Gestuz’ nye kollektion, og bukserne er vintage :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt med inspiration til næste take away!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YEAR...OLD ME?