DE BEDSTE JULEGAVEIDEER + 20% RABAT HOS MOODINGS

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME-LINKS:…været forbi SANDs showroom og kigge på den nuværende og kommende kollektion, hvor jeg bl.a. forelskede mig fuldstændigt i dette fittede, lyseblå jakkesæt fra SS-kollektionen. Så elegant i snittet og legesygt  Det skal bare hjem og bo hos mig!

Sportet min nye Stine Goya strik MEGET; her sammen med prikkede Saks Potts bukser, som seriøst er så easy at have på, at de føles som træningsbukser.

Skudt seje billeder med den dygtige Mia, her iført bodystocking fra Alexander Wangs samarbejde med Uniqlo, strømpebukser fra Gucci og støvler fra eBay.

Hængt ud med mine yndlingsmennesker; blandt andet Anne hjemme i hendes fine Østerbro-lejlighed.

Holdt familiefødselsdag, hvor Lilli og Olga, som de søde “kusiner”, de nu engang er, sad sammen og så tegnefilm på min computer – det skulle selvfølgelig foreviges i dette herrenuttede billede.

Holdt varmen i min mintgrønne flyverdragt, som maaaange af jer har spurgt ind til gennem Instagram – til info kan jeg sige, at den er vintage og købt på Etsy, men er man flyverdragt-entusiast ligesom jeg, kan jeg anbefale at holde øje med Etsy for lignende flyverdragter!

…været til morgenmadsevent med Jane Kønig i forbindelse med deres samarbejde med Dansk Røde Kors, hvor Jane i samarbejdet har kreeret disse smukke hjerte-øreringe i guld.

…haft fødselsdag! Jeg vågnede op til sang og morgenbord kreeret af min søde kæreste Daniel. Så er det alligevel ikke så slemt at blive ældre!

…hængt ud med endnu flere, dejlige mennesker – her Anne og Shira.

…været iført endnu en flyverdragt, eller, i hvert fald form for flyverdragt – sagen er nemlig den, at den ikke er særlig varm, så jeg bruger den lidt som buksedragt i stedet. Dragten er fra Ganni, støvlerne vintage og tasken fra Louis Vuitton.

…besøgt mine forældre i provinsen, og været vidne til den smukkeste solnedgang. Her iført Ganni kjole og Nike sneakers.

…spist den DEJLIGSTE middag på Geist med min kæreste i forbindelse med min fødselsdag. Det er altid en kæmpe oplevelse at besøge Geist, og det var alt for længe siden sidst!

…som altid, haft perfekte vipper, lavet af Line fra LashesbyLBN.

…været ude og spise og i biografen med endnu flere, skønne mennesker – her Alfie og Julie. Vi var alle tre godt trætte forinden, men endte med at have den absolut hyggeligste aften. Vi så Hella Joofs nye film Happy Ending, som var dejlig let, smuk og sjov.

…selvfølgelig tilbragt en del tid med min lille baby Olga, her sammen med min bedste ven Marc.

…været i Believe It Or Not museet med Lilli og min kæreste Daniel (uuuh, det er ikke meget, I får lov til at se af ham her på bloggen, hva’? Det skal nok komme!). Min søster Lærke og niece Lilli har været på tidlig juleferie hos mig hele ugen, og det har været nogle helt vildt livlige og herlige dage i deres selskab.

…været til morgenmadsarrangement i forbindelse med L’Oreals nye samarbejde med Isabel Marant, som er blevet til den fiiiineste kosmetik-kollektion! Særligt læbestifterne er jeg vild med – farverne er fransk perfektion.

…fået surprise-fødselsdagsgave af min veninde Alfie, hvor vi tog et smut til Valby for at se Poetry Slam. Det er første gang, jeg har set poetry slam, men absolut ikke sidste!

4 comments

 • Emma

  Hey Marie! Hvor er Julies ternede frakke fra? Den er så smuk! Og tak for et dejligt indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Uuuh, det ved jeg faktisk ikke – men spørg hende på IG, hun er sød til at svare <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  jeg elsker disse slags indlæg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Åååååh, det er jeg glad for!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE JULEGAVEIDEER + 20% RABAT HOS MOODINGS