UDSALGET ER BEGYNDT

NYTÅRS-INSPIRATION

Hvis mit indlæg med nytårskjoler ikke inspirerede jer, kan dette indlæg måske hjælpe de vildfarende på vej. Jeg elsker at hente inspiration gennem Instagram, og gemmer alt, jeg kan lide – så det er et genialt arkiv at se tilbage på. For mig skal alt visuelt indhold ses som inspiration, og elementerne skal splittes ad og sættes sammen igen, for at fungere som egentlig inspiration. Alle ovenstående billeder er lånt fra Instagram, og er for mig at se, helt oplagte som inspiration til nytårsoutfittet, håret og makeuppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALGET ER BEGYNDT